YOU ARE THE LAST ROMEO - FIND YOUR JULIET
WELCOME
TO JULIET'S CASTLE DEAR ROMEO
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra. Proin in nisi eu felis pharetra semper pharetra ut mauris. Proin ut sem quis mi dignissim vestibulum id dignissim mauris.

Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
CENSUS
THE CHILDREN OF THE EMPIRE
CLASS ONE
♂ 00
♀ 00
CLASS TWO
♂ 00
♀ 00
CLASS THREE
♂ 00
♀ 00
CLASS FOUR
♂ 00
♀ 00
CLASS FIVE
♂ 00
♀ 00
TOTAL
♂ 00
♀ 00
UPDATES
JUNE 12TH, 2014
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR
Jesse Fontleroy 

Deel | 
 

 Jesse Fontleroy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Jesse Fontleroy   wo aug 28, 2013 2:53 am

Jesse Fontleroy
ALIAS NAME
Jesse Fontleroy
AGE
19 Jaar
Born
Palo Alto, California
Faceclaim
Dave Franco
ALIAS
L.

P E R S O N A L I T Y
Jesse is iemand die zeker niet over zich heen laat lopen. Als iemand problemen met hem zoekt zal hij die zeker niet uit de weg gaan omdat hij niet zwak wilt lijken. Het feit dat hij altijd liever zijn vuisten gebruikt dan dat hij woorden gebruikt zorgt er wel voor dat hij vaak in de problemen komt. Hij snapt gewoon niet wat voor nut het heeft om te beloven dat je elkaar met rust te laten als je weet dat het toch niet gaat gebeuren. Daarbij is de jongen ook altijd direct, hij zegt eerlijk zijn mening omdat hij vind dat het mag. Je mag een eigen mening hebben en je mag die ook uiten, zelfs al kwets je er misschien mensen mee. Het feit dat mensen ook altijd kunnen aanvoelen wat hij van hen vind heeft ervoor gezorgd dat hij nooit de moeiten doet om zelf maar aardig te zijn want hij weet dat het toch geen enkel nut heeft. Jesse is een zeer zeker persoon, hij twijfelt maar zelden aan wat hij kan en dat zorgt er vaak voor dat hij zichzelf overschat en andere onderschat. Hij heeft geen probleem om iemand aan te spreken zelfs als die persoon een wilt vreemde is en ook zal hij op een groep afstappen als het nodig is.

H I S T O R Y
Jesse (spreek je uit als Jessy) is geboren in Palo Alto in California. Hij was de oudste van zijn gezin en had alleen nog maar een jonger broertje die 9 jaar jonger is dan hem. Zijn ouders waren vroeger vaak op zakenreis naar andere landen dus stond hij er al zeer snel alleen voor. Hij had er geen problemen mee om voor zichzelf te zorgen maar hij had wel van die tijden dat hij zijn ouders echt miste. Vaak leek het ook alsof zijn ouders meer om hun geld en om hun werk gaven dan om hun zoon. Toen dat Jesse 10 was kreeg hij er nog een klein broertje bij genaamd Riley. De opvoeding van zijn broer had hij grotendeels op zich genomen want de momenten dat zijn ouders er niet waren moest hij altijd voor zijn broertje zorgen. Natuurlijk had hij nog zijn grootouders die voor hen beide zorgde als zijn ouders weer eens weg waren maar dat was in zijn ogen niet hetzelfde. Jesse was altijd degene die dat Riley naar school bracht of met hem naar de speeltuin ging. Hij zat er niets mee in want hij genood van de tijd dat hij met hem door kon brengen. Toen hij echter ouder werd kreeg hij ook nog andere interesse. Zo wou hij meer tijd doorbrengen met zijn vrienden dan met zijn broertje en begon hij hem minder aandacht te geven. Rond die periode kwam hij er ook achter dat hij niet zomaar een mens was. De jongen had nooit echt veel vrienden gehad omdat mensen leken aan te voelen wanneer dat hij hen niet mocht. In het begin snapte hij er niets van maar dacht hij er ook nooit over na. Toen hij naar de middelbare school ging leerde hij echter ook dat hij mobieltjes op kon nemen zonder die vast te hebben en dat hij gesprekken kon afluisteren. Zoals iedereen zou doen leerde hij al snel hoe dat hij een computer moest hacken om zo zijn punten aan te passen.

M U T A T I O N

Knowledge > Jesse moet helemaal niets doen om een persoon duidelijk te maken hoe hij over hem of haar voelt. De persoon moet enkel maar dicht genoeg in zijn buurt zijn en hem aankijken op hetzelfde moment als hij. Het is een soort van straling dat de jongen afstraalt.
Nadelen&Beperktheid > Jesse heeft geen flauw idee hoe dat hij het uit zou moeten zetten, als hij het al uit kan zetten. Dit zorgt ervoor dat mensen meteen weten hoe hij over hem denkt maar in kleine maten. Ze zullen niet meteen heel weten hoe hij over hen denkt, ze zullen alleen maar kunnen aanvoelen of hij je moet of niet. De mensen waar dat hij mee praat zullen deze zaken aan kunnen voelen;
- Als je hem irriteert zal de persoon in kwestie zal die dat aanvoelen.
- Als hij de persoon in kwestie haat zal die dat aanvoelen.
- Als hij verliefd is op de persoon in kwestie zal die dat aanvoelen.
- Als hij de persoon in kwestie als vriend ziet zal die dat aanvoelen.
- Als hij kwaad is op de persoon in kwestie zal die dat aanvoelen.
Voor de andere persoon zijn er geen nadelen aan, enkel dat die meteen zal kunnen merken wat Jesse van die persoon vind. Voor hemzelf kan het wel zeer nadelig zijn doordat hij nu zelfs niet kan doen alsof hij iemand kan uitstaan. Hij kan nog zo vriendelijk doen dat zal geen enkel effect hebben voor de andere persoon. Natuurlijk zal de persoon wel eerst in Jesse zijn buurt moeten zijn. Zo zal de persoon in kwestie minstens binnen een cirkel van 2 meter van hem moeten zijn en moeten ze elkaar aankijken.  

Radiowave > Jesse is ook in staat om radiogolven op te vangen maar ook te verzenden. Dat betekend dat hij de informatie die elektronisch verstuurd word kan opvangen met zijn hersenen. Zo kan hij de telefoon van iemand anders opnemen zonder dat hij die vast heeft en kan hij ook gesprekken volgen die andere via de telefoon hebben of door smsjes te lezen. Alles word rechtstreeks naar zijn hersenen verzonden wat ervoor kan zorgen dat hij nadien met een zware hoofdpijn zit. Ook kan hij al de informatie van een computer afhalen zonder dat die zelfs aan staat, zelfs zonder het gebruik van een wachtwoord. Als hij de gsm van iemand anders opneemt kan hij er ook een gesprek mee beginnen.
Nadelen&Beperktheid > Een nadeel van Radiowave is dat na het gebruik ervan Jesse last heeft van hoofdpijn. Hoe langer dat hij er gebruik van gemaakt heeft, hoe harder de hoofdpijn en hoe langer die zal duren. Ook zal het apparaat in zijn buurt moeten zijn, dit kan gaan tot één kilometer maar dat is ook meteen al zijn maximum. Hoe verder dat het apparaat bij hem vandaan is hoe meer moeiten dat hij moet doen en hoe lastiger het voor hem zal worden. In de loop d'r tijd zal hij het beter onder controle kunnen krijgen en zal hij deze mutatie ook op grotere schaal kunnen gebruiken en ook veel langer zonder er nadien last van te hebben.

HANNAH @ ATF!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
 
Jesse Fontleroy
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
My Dump World :: Tread Codes :: X-men-
Ga naar: