YOU ARE THE LAST ROMEO - FIND YOUR JULIET
WELCOME
TO JULIET'S CASTLE DEAR ROMEO
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra. Proin in nisi eu felis pharetra semper pharetra ut mauris. Proin ut sem quis mi dignissim vestibulum id dignissim mauris.

Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
CENSUS
THE CHILDREN OF THE EMPIRE
CLASS ONE
♂ 00
♀ 00
CLASS TWO
♂ 00
♀ 00
CLASS THREE
♂ 00
♀ 00
CLASS FOUR
♂ 00
♀ 00
CLASS FIVE
♂ 00
♀ 00
TOTAL
♂ 00
♀ 00
UPDATES
JUNE 12TH, 2014
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR
Nero Krichner 

Deel | 
 

 Nero Krichner

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Noctis Kirchner   do dec 08, 2016 12:21 amLaatst aangepast door Catsiel op ma jan 23, 2017 12:28 am; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Re: Nero Krichner   do dec 08, 2016 2:25 am


Electrokinesis
Noctis is in staat om de elektriciteit om zich heen te besturen naar zijn wil, maar hij is ook in staat om het te laten ontstaan uit het niets. Zo heeft hij bijvoorbeeld geen elektriciteit nodig om een licht aan te steken, een enkele aanraking van een losse lamp is genoeg om het te doen branden. Dit is enkel niet alles.

Electrical Enhanced Condition
Door elektriciteit te gebruiken kan hij zijn zenuwen stimuleren om harder te werken. Zo zal zijn kracht en uithoudingsvermogen toenemen, maar ook zijn hersenen zullen op dat moment harder werken. Een voordeel is bijvoorbeeld dat hij zich sneller bewust is van wat er om hem heen gebeurd.

Electrical Trasportation
Via alles wat elektriciteit bevat kan hij transporteren naar een andere plek. Als het waren zal hij zelf voor even veranderen in stroom om achteraf weer een vaste vorm aan te nemen.

Shocking
Noctis kan een persoon of een dier ook een shock toedienen die héél hard kan zijn, maar ook uitermate zacht. Als de shock te hard is, kan hij makkelijk schade achterlaten aan de zenuwen met erge gevolgen van dien.

Zoals vele mutanten heeft Noctis nog geen volledige controle over zijn mutatie. Hij kan het vlot gebruiken en heeft er over het algemeen geen problemen mee, maar hevige emoties kunnen er tussen komen. On bedoeld kan hij wel eens een zachte shock toebrengen, maar meestal zonder grote gevolgen.

Thunder Manipulation

Een mutatie waarbij Noctis in staat zou moeten zijn om ook bliksem te manipuleren en zelfs op te roepen.

Lightning summoning
Hij kan de bliksem effectief oproepen met heel wat moeiten. Meestal gaat dit gepaard met hevig onweer en donder. Voor Noctis kost dit nog veel kracht en het is niet iets dat hij met een simpele vingerknip kan doen.

Voor hem is dit het grote probleem, want hij heeft er weinig controle over omdat bliksem zo iets krachtig is. Hij zou het per ongeluk kunnen oproepen als hij ongeluk heeft en als hij het probeert te besturen kan het zijn dat hij er de controle over verliest. Noctis probeert er wel aan te werken, maar dat is niet simpel en kan niet enkel voor omstaanders, maar ook voor hemzelf gevaarlijk zijn.
Als Noctis de bliksem wilt gebruiken, moet er wel effectief bliksem aanwezig zijn, want het is niet iets dat hij kan creëren. Wel kan hij het zeg maar op roepen, waardoor het begint te onweren.

Yet to unlock

Electricity Mimicry
User is made up of or can transform their body completely into electricity. User can be either anatomically identical to their normal form, aside of being made of electricity, in which case, it contains all to organs and is somewhat vulnerable to attacks. Alternately, the user can transform into homogenous matter, without any part of their form being more important than the other.

Nigh Formed Electricity Beings are or can change into mostly physical beings, with the electricity flowing through their being, fortifying their cells, bones and muscles. Their power is mostly focused to their bodies and while they gain some amount of electric energy-attacks, the changes and applications are mostly internal.

Full-Formed Electricity Beings are completely formed of electricity, without anything truly left from their physical form. They gain impressive control over their form and vast capacity to expel electricity in various ways.


Lightning Bolt Projection
Users can summon lightning bolts from the sky or project them from their hands, using them to pierce and/or severely burn their opponents even to the point of death. Unlike normal bolts of lightning, they could use them as concussive or even piercing forces, which could be strong enough to affect even greater beings of strength and durability.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Re: Nero Krichner   do dec 08, 2016 6:25 am


Brittle Bones Disaese Type 1 OI
Dit type van de ziekte is de mildste vorm, waarbij er weinig bijkomend problemen zijn. Noctis zijn botten zijn hierdoor veel brozer als bij andere mensen en een normale val kan al leiden tot een breuk. Dit komt omdat zijn lichaam niet genoeg collageen aanmaakt. Op zich kan hij hier heel goed mee leven, maar hij moet oppassen met wat hij doet. Sporten zit er voor hem vaak niet in en hij moet extra voorzichtig zijn.


Laatst aangepast door Catsiel op za maa 18, 2017 4:01 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Nero Krichner   do dec 08, 2016 6:35 am


Noctis is een slimme jongen die handig is met zijn handen en vooral elektronica. Doordat hij van zijn ouders niet de sporten mocht doen die hij wilde, spendeerde hij heel veel tijd aan lezen, ook al had hij er hekel aan. Zijn ouders gaven hem geen andere keuze en het was meer een verplichting geworden.
Van nature is hij een kalm persoon, maar niet meteen zachtaardig. Volgens vele heeft hij een zeer donkere humor die niet iedereen altijd even grappig vind. Wat hier nog bij komt kijken dat hij duidelijk laat zien wanneer het hem niet interesseert. Zijn antwoorden zijn dan heel droog en nogal onverschillig, maar hij luistert nog en reageert. Hij is ook absoluut niet op zijn mond gevallen en als het nodig is kan hij gerust voor zichzelf op komen. Noctis heeft geen schrik om misschien wat te breken in het proces, maar hij zal zich door niemand niet laten doen.
Hij is wel een echte realist. Je zal hem niet snel horen spreken over zaken waarvan hij weet dat ze niet echt kunnen zijn. Wanneer dat er iets gebeurd zal hij ook steeds rekening houden met wat de gevolgen kunnen zijn en hij drukt anderen dan snel op de feiten. Het probleem hiervan is dat hij soms teveel in discussie gaat met anderen. Als je aan Noctis zou vragen of het glas half vol of half leeg is, zal het voor hem half leeg zijn.

Iets zeer opvallend is dat Noctis een sterke wil heeft. Als hij echt iets wilt doen, dan zal hij dat ook doen en lukt het hem. Een doorzetter is hij zeker en niets zal hem tegen houden, zelfs niet de ziekten waar dat hij mee rond loopt. Soms gaat dit heel tegenstrijdig met zijn realistische kant, want soms weet hij dat iets niet kan, maar wilt hij het toch kunnen bereiken. Op zo'n momenten kan de wanhoop wel eens toe slaan en dat zijn gelijk zijn slechtere dagen. Hij voelt zich dan gewoon lusteloos en heeft nergens echt zin in, maar meestal is dat een fase die zeer snel weer over kan gaan.
Maar over het algemeen is hij een vriendelijk jongen als je tegen zijn humor kan. 

Waar dat Noctis absoluut niet tegen kan is wanneer mensen hem te voorzichtig behandelen door zijn ziekten. Ze doen nogal snel alsof dat hij gemaakt is van glas en bij de minste stoot kapot kan barsten. Hij wilt niet aan de kant geschoven worden, gewoon omdat hij breekbaarder is. Een speciale behandeling is volgens hem niet nodig en hij wilt er al zeker niet elk moment aan herinnerd worden.


Laatst aangepast door Catsiel op zo mei 07, 2017 8:27 am; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Re: Nero Krichner   za dec 10, 2016 7:06 am


Robots
Noctis bouwt al sinds dat hij redelijk klein was robotjes en het was een soort hobby van hem geworden. Wanneer hij dan wat ouder werd en ook achter een deel van zijn mutatie kwam, ging hij ook meedoen aan robotgevechten. Die robots waren meestal een halve meter lang, maar hij heeft ook een paar kleinere robots die bij mee heeft genomen naar Genoscha. Deze robots hebben ieder een eigen functie, maar ze werken enkel wanneer dat Noctis ze stroom geeft. Hiervoor moet hij ze niet perse vast hebben, want van op een afstand kunnen ze ook blijven werken zolang er stroom aanwezig is. Je kan het bekijken als een batterij die na verloop van zijn leeg is.


M-70K
Dit is de robot die zijn poten kan gebruiken als een usb en zo alle bestanden van een computer opslaan. Hij slaagt letterlijk alle data op om vervolgens over te brengen op een andere computer.
V6
Dit is de saboteur van de hoop. Door zijn voorpoten tegen een ander apparaat te houden kan hij het vernielen door te zorgen dat de kabels oververhitten of dat het apparaat zelf oververhit.
Scor-9
Door je met zijn staart te prikken kan hij een hevige elektrische schok geven waarna je toch even terug op je positieve moet komen.
Spy-4
Dit is het robotje dat Noctis gebruikt als een zaklamp. Als het geactiveerd wordt, begint gelijk het lampje ook licht te geven. Het is misschien maar een klein lampje, maar het geeft aardig wat licht, genoeg om in het donker de omgeving te kunnen zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Re: Nero Krichner   za dec 10, 2016 10:45 am


Al bij de geboorten was het duidelijk dat Noctis niet volledig in orde was. Hij werd geboren met een gebroken sleutelbeen, maar dat kwam gelukkig weer volledig in orde. Na enkele testen werd het duidelijk dat zijn botten brozer waren als die van andere mensen en dat hij daarom altijd voorzichtig moest zijn. Zijn ouders wilde toch dat hij normaal op groeide en zo mocht hij gewoon naar school en zat hij in een basketbal ploeg.
Na verschillende breuken, besloten zijn ouders dat hij thuisschool moest volgen. Ook moest hij stoppen met volleybal. Noctis zat daardoor meer thuis dan dat hij buiten was. Veel vrienden maakten hij niet, omdat hij niet vaak iemand tegen kwam. Zijn beste vriend was Julian, het was zowat de enige vriend die hij had. Zijn ouders keurde hun vriendschap niet altijd goed, maar ze wilde er ook niets aan doen omdat Noctis niet volledig alleen mocht zijn.
In zijn vrije tijd hield hij zich vooral bezig met gamen en het bouwen van robots. Het was heel precies werk waar je veel geduld bij moest hebben, zeker met de kleine modellen. Door het bouwen van de robots kwam hij deels achter zijn mutatie, wanneer dat één ervan ineens begon te bewegen zonder batterijen. Nadien gebeurde het regelmatig dat de stroom uitviel wanneer hij een apparaat aanraakten, of iets juist opstarten als hij in de buurt was. Vooral aan het licht was het te merken omdat het soms flikkerde als hij eer ruimte binnen wandelde. Noctis had er in elk geval geen schrik van en hij begon met zelfstudie. Vooral dankzij de robots leerde hij hoe dat hij zijn mutatie moest gebruiken. Uiteindelijk ging hij robots gebruiken om mee te gaan vechten in de amateurwedstrijden die gehouden werden in zijn dorp.

Tijdens ieder gevecht gebruikten Noctis zijn mutatie om de robots te besturen en zelfs te laten aanvallen. Winnen werd daardoor veel makkelijker voor hem en uiteindelijk mocht hij door naar de plaatselijke kampioenschappen. Speciaal voor de wedstrijd had hij een nieuwe robot gemaakt, maar hij was niet subtiel genoeg geweest. Iemand van het publiek had de kleine straaltjes op zijn handen zien weg springen en de connectie was al snel gemaakt, de controller die Noctis alsof gebruikten om zijn robot mee te besturen, werd uit zijn handen getrokken. Natuurlijk gebeurde er absoluut niks wanneer iemand anders de robot probeerde te besturen en zo werd de link al snel gemaakt. Het kon angst zijn, het kon woede zijn, maar alle mensen keerde zich tegen de jongen. Hij probeerde zijn robot te gebruiken tegen de mensenhoop, maar die overleefde het niet lang. Noctis was ook niet de persoon die zichzelf goed kon verdedigen en het was geen wonder dat hij uiteindelijk buiten in een plas op de grond eindigde. Verschillende ribben waren gekneusd en zijn enkel was gebroken. Hij had zelf de hulpdiensten nog moeten verwittigen, maar ze kwamen hem uiteindelijk wel helpen.
Na enige tijd in het ziekenhuis te hebben doorgebracht, mocht hij eindelijk naar huis, maar uiteraard wist iedereen van zijn dorp wat hij was. Vele wilde niet meer met hem spreken, waardoor hij zich nog vaker thuis bevond. De enige persoon waar hij nog contact mee had, was Julian omdat hij net zo was als hem. Noctis zijn leven nam echter een hele nieuwe wending. Hij kreeg een uitnodiging om naar een speciale school te gaan, één waar iedereen speciaal was of met andere woorden, waar iedereen een mutant was. Het leek de jongen beter om het aanbod aan te nemen, want er was niets meer voor hem in zijn dorp. Hij had genoeg thuis gezeten dus vertrok hij naar Genosha.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Re: Nero Krichner   ma jan 23, 2017 1:15 am

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Re: Nero Krichner   vr maa 17, 2017 11:27 pm


ILLUSION MANIPULATION
Dit is de gave die Noctis in staat stelt om op verschillende manieren illusies te creëren voor anderen. Hij kan mensen zo onderanderen dingen laten zien die er niet zijn, denk hierbij aan obstakels, andere mensen of voorwerpen etc. Ook kan hij zijn eigen uiterlijk of die van anderen hiermee aanpassen, al is het niet meer als een illusie over de persoon heen.
Waartoe hij ook nog in staat is, dat is een illusie van pijn bij iemand anders teweeg brengen. Met deze soort illusie kan hij je doen denken dat je een hevige pijn ondergaat. Dit heeft echter ook enkele stadia, zo kan het gaan van een lastige klagende pijn, tot pijn die volledig ondragelijk is. Als hij je dan weer verlost van de illusie, zal de pijn gelijk weg zijn.

The final Illusion
Hiermee kan Noctis een illusie creëeren die zo krachtig is dat het de werkelijkheid lijkt te worden. Ook de  zintuigen van de personen onder de invloed van de illusie worden volledig gecontroleerd. Daardoor is het zo goed als onmogelijk voor de persoon om eruit te ontsnappen tenzij dat Noctis dat wilt. Met deze vorm van illusie is hij in staat om alles te veranderen; de locatie, de persoon zijn uiterlijk, voorwerpen/personen/etc uit het niets laten verschijnen, hij kan zelfs kiezen wat er gebeurd.
Als Noctis heel veel moeiten doet, kan hij deze illusie zelfs op een grote schaal van verschillende kilometers uitvoeren. Iedereen binnen die schaal zal dan onder de invloed komen te zitten van de illusie.

Sowieso eist het hem veel energie om het te gebruiken op maar enkele mensen. Als hij dit gebruikt zal hij achteraf verschrikkelijk moe zijn, is de kans er dat hij bewusteloos valt en zal hij tot drie dagen nadien zijn mutatie niet kunnen gebruiken.
De mutatie op een hele grote schaal uitvoerd, kunnen de gevolgen voor hemzelf heel nadelig zijn. Hij kan in een coma terecht komen en achteraf zelf niet volledig uit de illusie kunnen komen. Maar wat de preciese effecten kunnen zijn, zijn nog steeds onbekend voor hem. Dit omdat hij het nog nooit gedaan heeft. [/justify]


Laatst aangepast door Catsiel op za maa 18, 2017 6:39 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Re: Nero Krichner   za maa 18, 2017 4:40 am


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Re: Nero Krichner   za maa 18, 2017 6:42 am

Name
Noctis ***
Alias
Illusive man
Age
18
gender
male
P.o.B.
Brazil

UiterlijkKarakter
Noctis is een slimme jongen die handig is met zijn handen en vooral elektronica. Doordat hij van zijn ouders niet de sporten mocht doen die hij wilde, spendeerde hij heel veel tijd aan lezen, ook al had hij er hekel aan. Zijn ouders gaven hem geen andere keuze en het was meer een verplichting geworden.
Van nature is hij een kalm persoon, maar niet meteen zachtaardig. Volgens vele heeft hij een zeer donkere humor die niet iedereen altijd even grappig vind. Wat hier nog bij komt kijken dat hij duidelijk laat zien wanneer het hem niet interesseert. Zijn antwoorden zijn dan heel droog en nogal onverschillig, maar hij luistert nog en reageert. Hij is ook absoluut niet op zijn mond gevallen en als het nodig is kan hij gerust voor zichzelf op komen. Noctis heeft geen schrik om misschien wat te breken in het proces, maar hij zal zich door niemand niet laten doen.
Hij is wel een echte realist. Je zal hem niet snel horen spreken over zaken waarvan hij weet dat ze niet echt kunnen zijn. Wanneer dat er iets gebeurd zal hij ook steeds rekening houden met wat de gevolgen kunnen zijn en hij drukt anderen dan snel op de feiten. Het probleem hiervan is dat hij soms teveel in discussie gaat met anderen. Als je aan Noctis zou vragen of het glas half vol of half leeg is, zal het voor hem half leeg zijn.

Iets zeer opvallend is dat Noctis een sterke wil heeft. Als hij echt iets wilt doen, dan zal hij dat ook doen en lukt het hem. Een doorzetter is hij zeker en niets zal hem tegen houden, zelfs niet de ziekten waar dat hij mee rond loopt. Soms gaat dit heel tegenstrijdig met zijn realistische kant, want soms weet hij dat iets niet kan, maar wilt hij het toch kunnen bereiken. Op zo'n momenten kan de wanhoop wel eens toe slaan en dat zijn gelijk zijn slechtere dagen. Hij voelt zich dan gewoon lusteloos en heeft nergens echt zin in, maar meestal is dat een fase die zeer snel weer over kan gaan.
Maar over het algemeen is hij een vriendelijk jongen als je tegen zijn humor kan.

Waar dat Noctis absoluut niet tegen kan is wanneer mensen hem te voorzichtig behandelen door zijn ziekten. Ze doen nogal snel alsof dat hij gemaakt is van glas en bij de minste stoot kapot kan barsten. Hij wilt niet aan de kant geschoven worden, gewoon omdat hij breekbaarder is. Een speciale behandeling is volgens hem niet nodig en hij wilt er al zeker niet elk moment aan herinnerd worden.
ILLUSION MANIPULATION
Dit is de gave die Noctis in staat stelt om op verschillende manieren illusies te creëren voor anderen. Hij kan mensen zo onderanderen dingen laten zien die er niet zijn, denk hierbij aan obstakels, andere mensen of voorwerpen etc. Ook kan hij zijn eigen uiterlijk of die van anderen hiermee aanpassen, al is het niet meer als een illusie over de persoon heen.
Waartoe hij ook nog in staat is, dat is een illusie van pijn bij iemand anders teweeg brengen. Met deze soort illusie kan hij je doen denken dat je een hevige pijn ondergaat. Dit heeft echter ook enkele stadia, zo kan het gaan van een lastige klagende pijn, tot pijn die volledig ondragelijk is. Als hij je dan weer verlost van de illusie, zal de pijn gelijk weg zijn.

> The final illusion
Hiermee kan Noctis een illusie creëren die zo krachtig is dat het de werkelijkheid lijkt te worden. Ook de  zintuigen van de personen onder de invloed van de illusie worden volledig gecontroleerd. Daardoor is het zo goed als onmogelijk voor de persoon om eruit te ontsnappen tenzij dat Noctis dat wilt. Met deze vorm van illusie is hij in staat om alles te veranderen; de locatie, de persoon zijn uiterlijk, voorwerpen/personen/etc uit het niets laten verschijnen, hij kan zelfs kiezen wat er gebeurd.
Als Noctis heel veel moeiten doet, kan hij deze illusie zelfs op een grote schaal van verschillende kilometers uitvoeren. Iedereen binnen die schaal zal dan onder de invloed komen te zitten van de illusie.

Sowieso eist het hem veel energie om het te gebruiken op maar enkele mensen. Als hij dit gebruikt zal hij achteraf verschrikkelijk moe zijn, is de kans er dat hij bewusteloos valt en zal hij tot drie dagen nadien zijn mutatie niet kunnen gebruiken.
De mutatie op een hele grote schaal uitvoerd, kunnen de gevolgen voor hemzelf heel nadelig zijn. Hij kan in een coma terecht komen en achteraf zelf niet volledig uit de illusie kunnen komen. Maar wat de preciese effecten kunnen zijn, zijn nog steeds onbekend voor hem. Dit omdat hij het nog nooit gedaan heeft.
Noctis ***
with Jack Falahee as Faceclaim
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Re: Nero Krichner   za mei 06, 2017 8:51 pm

Nero Devore
basics //Alias: Butterfly Effect
- is een theorie die zegt dat in chaotische systemen (zoals het weer, of het leven in het algemeen) de verandering van een enkele gebeurtenis grote gevolgen kan hebben.

age: 19

hometown: Verenigde Staten

birthday: 09/3

Parents: Martin Devore - Colette Eberhart


Hair color: Blond

Eye color: Blauw

Height: 1.78m


experiences  //moment one : Al van het prille begin was Nero iemand die niks te kort zou komen. Hij werd geboren in een zeer rijke familie, waar soms strikte regels waren, maar hij mocht steeds gewoon kind zijn. Veel anders dan anderen werd hij ook niet behandeld. De naam die hij draagde, maakten hem met momenten uniek. Zijn vaders had een grote interesse in Italië en vond het niet meer als gepast om zijn zoon een naam van die herkomst te geven. Echt problemen heeft Nero hier nooit van ondervonden, behalve dat hij mensen vaak moest verbeteren doordat de klanken niet goed lagen.
Ondanks dat het niet iets was dat bekend was voor de buiten wereld waren zijn beide ouders mutanten. Mede daardoor waren ze zo succes met hun bedrijf en waren ze rijk kunnen worden. Ze hadden altijd al verwacht dat Nero ook hun gene had geerft, maar ze wilde niets opdringen of forceren. Als hij een mutant was, kwam dat ooit wel naar boven en dan zouden ze er klaar voor zijn.


moment two : Vanaf een leeftijd van 12 jaar werd er van hem verwacht dat hij recepties zou bijwonen. Nero moest niet even laat blijven als zijn ouders, maar aan het begin moest hij erbij zijn. Zijn vader was namelijk een bank directeur en zijn moeder CEO van een groot autobedrijf en ze wilde dat het volk wist wie het later zou overnemen. Het was niet iets waar Nero graag naar toe ging. Hij had het niet voor alle mensen die hem kwamen begroeten, de grote mensen praat, de chique kledij en de sfeer. Iedere keer moest hij doen alsof hij het leuk vond, maar in feite was hij er enkel voor het eten. 


moment three : Op jonge leeftijd ontwikkelde Nero een passie voor kunst en het bleek dat hij er ook nog eens heel goed in was. Na een tijd lukte het hem om realistische tekeningen te maken waarvan je met momenten niet wist of het een foto was of niet. Het was ook zijn grote droom om in het kunstonderwijs te stappen, maar van zijn ouders mocht hij niet. Hij mocht niet iets doen waarmee hij zijn leven zou verzieken. Niemand zat te wachten op weer een kunstenaar, maar dat terwijl ze zelf ook enkele schilderijen thuis hadden ophangen. Als je die kunstwerken bekeek, zag je wel gelijk dat ze niet zoveel kende van kust.moment four : Het was tijdens één van de recepties dat hij erachter kwam dat hij in feite een mutant was. Zijn ouders waren kwaad geworden omdat hij zich niet gedraagde zoals het moest en hij ook normale alledaagse kleding droeg. Ze vonden het niet kunnen, maar Nero was die periode rebels en wilde niet gewoon toegeven. Van het één kwam het andere en voor dat iederee het goed en wel besefte was er binnen een kleine tornado ontstaan. Al het eten, papieren, tafels en stoelen werden naar de tornado toe getrokken, maar uiteindelijk was er enkel materiele schade, iedereen was er verder goed van af gekome.
De dag nadien stond er in de krant een artikel over een mogelijke mutant op de receptie, maar niemand leek te weten wie het was. Toch deden ze er grondig onderzoek naar. Zijn ouders wisten natuurlijk wat er aan de hand was en dat hun zoon eindelijk zijn mutatie had weten op te wekken. Op dat moment was Nero ongeveer 14 jaar. Ze lieten de jongen niet aan zijn lot over en wilde hem helpen doorheen de ontwikkeling, maar het werd na een tijd duidelijk dat ze er hulp bij nodig zouden hebben. Ze hadden gedacht dat hij een normale lucht mutatie zou hebben, waarbij hij simpel weg lucht kon sturen, maar dat was niet waar. Er kwam veel meer bij kijken als enkel dat en ze hebben verschillende keren een natuurramp kunnen voorkomen. 


moment five : De eerste keer dat zijn mutatie zich kenbaar had gemaakt, waren de rondvliegende stoelen, eten en papieren niet alles wat van plek veranderde. Het grote schilderij dat in de ruimte hing was geraakt door één van de voorwerpen en het had een grote schaar achter gelaten. Eerst had Nero geen idee wat er zo vreemd aan was en waarom zijn ouders er geheimzinnig over deden, maar wanneer hij zelf besloot om een kijkje te nemen begreep hij het. De jongen die er normaal op haarde te staan was verdwenen. Het eerste waar Nero aan moest denken was Hogwarts, de Wizard school waar dat de mensen in schilderijen naar alle andere schilderijen konden lopen. Dat was ook het eerste dat hij deed, hij ging alle kunstwerken af in de hoop de jongen op een andere te zien staan.
Uiteindelijk vond hij de jongen wel, maar niet daar waar Nero het verwachten. Hij kwam uiteindelijk gewoon oog in oog met de andere te staan. Het figuur dan in een schilderij had gezeten stond voor hem en hij wist niet hoe dat hij het precies moest aanpakken. Daaro deed hij wat elk kind zou doen; zijn ouders roepen. Ook zij wisten niet goed wat ze eraan moesten doen. Het bleek dat de jongen vast had gezeten in het schilderij en dat hij zelf ook een mutant was. Ze besloten niet veel later dat de jongen genaamd Jules bij hun kon verblijven voor een tijd, maar uiteindelijk was hij nooit weg gegaan. Nero zijn ouders hadden zijn papieren en alles in orde gebracht en hij woonde uiteindelijk bij hen in huis.
Er ontstond een hechte vriendschap tussen de twee jongens en eerst zag Nero Jules als een broer, maar uiteindelijk werd zelfs dat gevoel krachtiger. Het is een feit dat hij niet goed meer weet wat hij precies voelt omdat het iets is dat hij nog niet eerder heeft meegemaakt. Wanneer de oorlog tegen de mutanten te groot werd en er zelfs een eiland werd aangevallen besloten zijn ouders hem en Julian naar Zwitserland te sturen, gezien daar een plek zou zijn die veilig werd beschouwdt voor mutanten.mutation  //Nero staat in direct contact met de natuur. Hij kan het voelen wanneer er een storm aan zit te komen en wat voor weer het gaat worden. Enkel staat hij verder aan de slechtere kant van de natuur. Nero kan geen planten laten groeien of herstellen, maar hij staat in voor natuurrampen. Van tornado's tot een bosbrand, hij zou het kunnen veroorzaken.

In theorie zou het voor Nero mogelijk zijn om elke ramp tegelijk te laten gebeuren en daarmee voor serieus grote vernieling te zorgen. De ergste vernieling die hij zou het kunnen veroorzaken is op 510.100.000 km², met andere woorde over de hele aarde. Dit omdat overal op de wereld het mogelijk zou kunnen zijn om een natuurramp te laten voorkomen. Het is niet iets dat hij zomaar kan of al kan. Hij is er absoluut nog niet klaar voor en zijn mutatie is daarvoor nog niet sterk genoeg. De kans is zéér groot dat hij nooit op dit punt zal komen. Het zou in elk geval de grootste natuurramp zijn die de wereld ooit zou meemaken, een echte wereldramp.

Exogenous forces
Hittegolf - Droogte - Natuurbrand
Nero heeft de controle over de temperatuur op aarde, maar niet zo dat hij wereldwijd alles aan kan passen. Het rijkt maar een goede 5 kilometer, maar dat is meteen het maximum. Hiermee is hij vooral instaat om de algemene temperatuur ineens flink te laten stijgen tot maximum 40°, maar hij kan er ook voor zorgen dat de regen weg blijft en de vocht in de grond sneller wegtrekt als normaal. Hierdoor kunnen er periodes komen van extreme droogte tijdens extreme hitte.
Terwijl hij het op grote schaal kan gebruiken, zou Nero het ook op een kleinere schaal kunnen gebruiken. Zo zou hij een glas water volledig kunnen laten opdrogen als hij zou willen en dat gaat hem beter af. Het kost hem veel moeite als hij het op een grote schaal wilt uitvoeren, dus houdt hij het voornamelijk op kleine schaal.
Hij zou dit wel eender welk seizoen kunnen toepassen, enkel is het vanzelf sprekend dat het tijdens de winter meer moeite kost omdat de temperaturen dan flink gedaalt zijn en hij die eerst omhoog moet krijgen. In de zomer gaat het veel vlotter.
Een klein detail is dat de extreme warmte ook branden tot gevolg kunnen hebben en Nero kan het een beetje mee manipuleren. Dit wilt zeggen dat hij de kans kan vergroten op een brand. Verder kan hij niet gelijk vuur besturen en gekke dingen laten doen, al doet warmte hem niets.

Orkaan -  Overstroming
Het is niet altijd bedoelt, maar hij kan ook een echte orkaan oproepen dat grote gevolgen met zich mee kan maken. Vaak begint het met de temperatuur die begint te stijgen en een dichte bewolking. Ondanks de warmte is er wel zeer veel regen wat overstromingen tot gevolg kan hebben en de windkracht zou je zo omver kunnen blazen.
Ook dat is vooral op grote schaal en meestal enkel wanneer zijn emoties het echt van hem overnemen. Nero zijn mutatie wordt dan zeer onvoorspelbaar, net zoals een orkaan.
Op kleinere schaal is hij vooral in staat om regen op te roepen en hij kan het wel laten stormen dan, maar het zal nooit zo erg zijn als bij een orkaan. Ook in de wind iets wat hij kan opwekken en tegen mensen kan gebruiken. Hij zou je zo maar even met een harde rukwind omver kunnen laten waaien. Dit wilt ook zeggen dat hij het buiten ook kan laten waaien.
Kleinere overstromingen kan hij makkelijker oproepen door gewoon een regenbui te laten ontstaan die niet lijkt te willen stoppen. Ook hier is het voor hem makkelijker als het buiten al regenachtig is, anders moet hij meer moeiten doen.

Tornado
Nero kan op commando een kleine tornado oproepen zonder moeite. Je moet niet iets groot verwachten bij een kleintje, want die zou makkelijk in zijn hand passen. Zolang die in zijn hand blijft, is die redelijk onschadelijk, enkel wat papier zou erdoor kunnen opvliegen. Zodra hij echter de tornado zijn eigen gang laat gaan en die dzeg maar vrij laat door die weg te gooien op de grond, zal deze groter worden en de grote aannemen van een werkelijke tornado. Dat is het moment dat je letterlijk meegezogen kan worden door de kracht en het voor verwoesting kan zorgen.
Zoals de andere tornado's bestaat deze ook uit verschillende klasse en hij kan ze allemaal creëeren. Hoe hoger de klasse hoe moeilijker echt voor hem is en vaak heeft het ook te maken met zijn gemoedtoestand. Normaal gaat en kan hij niet verder als F-3.

KLASSESNELHEDEN KM/U
F-064 - 117
F-1118 - 180
F-2181 - 251
F-3252 - 330
F-4331 - 417
F-5418 - 512


Endogenous forces
Aardbeving - Tsunami
Eén van de laatste dingen waarvan Nero weet dat hij ze kan voortbrengen, is een aardbeving. Het is misschien ook iets dat hij het beste onder controle heeft, hij kan ze prima onder controle houden en ze zelfs plaatselijk laten blijven. De kracht van de aardbeving kan hij ook volledig bepalen en laten stijgen wanneer hij wilt, maar ook weer laten zakken. Het is zo ver, dat hij aardbevingen die natuurlijk komen kan stoppen. Nero vermoed dat dit komt omdat er niets extra bij komt kijken, je hebt enkel de grond nodig en er kan een aardbeving komen. Voor de rest heb je al water nodig, warmte of vuur. Dat en hij heeft er gewoon vaker mee zitten oefenen.
Dankzij zijn kracht om aardbevingen te veroorzaken, kan hij ook Tsunami's creëren. Voor deze mutatie moet Nero wel in de buurt zijn van de zee of het zou geen effect hebben. Hoe harder zijn aardbeving, hoe erger dat de Tsunami ook zal zijn. Hij kan een Tsunami veroorzaken van zodra hij 15 kilometer in de buurt in van het water. Verder heeft Nero nog geen controle over de Tsunami zelf als die eenmaal is ontstaan. Het zal dan zijn eigen ding doen en een groot deel van het land overspoelen.


about him  //
Nero is opgegroeid in een zeer rijk en streng gezin. Er werd heel veel van hem verwacht doordat hij de enige jonge was en er was een bepaalde etiquette waar hij zich aan moest houden. Het was echter helemaal niet iets dat de jongen lag. Hij vond het verschrikkelijk om mee te moeten naar die chique feesten. Het liefst zat hij buiten in de natuur, in bomen te klimmen, te ravotten in de modder met zijn vrienden of in zijn eentje te tekenen of schilderen. Nog steeds is dat het geval. Hij draagt gewoon normale kleding en niet gelijk een maatpak of dure merkkleding, het is ook niet dat hij zich beter voelt als andere mensen.

Kust is en blijft voor Nero ook een grote passie. Hij doet niets liever dan zich ergens neer te gaan zitten en uren te tekenen. Ook museums zijn iets waar hij uren in rond kan lopen. Nero is dan ook die persoon die een uur kan blijven kijken naar hetzelfde schilderij. Dat is misschien wel het enige waar hij een groot bedrag voor wilt neertellen, kust en auto’s. Hij had thuis dan ook een Aston Martin die hij helaas had moeten achterlaten.

In eerste instantie is Nero een sociale jongen, maar niet bij te grote groepen. Hij heeft er geen problemen mee om één individu aan te spreken, maar verwacht niet dat hij in de klas zijn hand gaat opsteken en actief mee spreekt. Dan houdt hij zich liever op de achtergrond en luistert hij. Als je hem voor het eerst zien, zou je niet gelijk denken dat hij een persoon is die niet graag houdt van drukte, toch niet als hij er zelf in verwikkeld is. Van de zijlijn daarentegen is het helemaal anders.
Toch kan hij genieten van een goed feestje en daar kan hij wel los laten. Het is namelijk niet zo dat hij een heel laag zelfbeeld heeft of zichzelf schaamt voor anderen. Hij blijft gewoon zichzelf en mensen moeten hem maar mogen voor wie dat hij werkelijk is.
Hij is echter niet iemand die ervan houdt als men grapjes over hem maakt, zelf al is het maar om te plagen. Het is iets waar hij absoluut niet tegen kan omdat hij het altijd veel te persoonlijk opvangt. Met een grote mond zal hij erop reageren en het hangt af van de reactie van de andere, hoe het verder zou escaleren.

Ondanks dat hij een strenge opvoeding heeft gehad, doet hij graag dat wat hij niet mag en hij doet haast altijd het tegenovergestelde. Als er bijvoorbeeld een bordje staat dat ene muur nog nat is doordat het net geschilderd is, zal hij eraan komen om te zien of het ook effectief zo is. Zeg je dat hij moet blijven praten, zal hij eerder stil vallen dan verder spreken.Laatst aangepast door Catsiel op wo nov 01, 2017 10:07 am; in totaal 6 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Re: Nero Krichner   ma mei 08, 2017 7:23 am


To every storm that comes
also comes an end

Ⓒ Lisa
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com

Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Nero Krichner   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Nero Krichner
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
My Dump World :: Tread Codes :: X-men-
Ga naar: