YOU ARE THE LAST ROMEO - FIND YOUR JULIET
WELCOME
TO JULIET'S CASTLE DEAR ROMEO
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra. Proin in nisi eu felis pharetra semper pharetra ut mauris. Proin ut sem quis mi dignissim vestibulum id dignissim mauris.

Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
CENSUS
THE CHILDREN OF THE EMPIRE
CLASS ONE
♂ 00
♀ 00
CLASS TWO
♂ 00
♀ 00
CLASS THREE
♂ 00
♀ 00
CLASS FOUR
♂ 00
♀ 00
CLASS FIVE
♂ 00
♀ 00
TOTAL
♂ 00
♀ 00
UPDATES
JUNE 12TH, 2014
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR
Wesley Nerteaux 2 

Deel | 
 

 Wesley Nerteaux 2

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Wesley Nerteaux 2   di sep 20, 2016 4:28 am

The theory of
E V E R Y T H I N G


FULL NAME: Wesley Nerteaux
NICKNAMES/ALIASES: Darwin
AGE: 16 Jaar
DATE OF BIRTH: 25 mei
ZODIAC SIGN: Gemini
PLACE OF BIRTH: New Jersey
GENDER: Man
LANGUAGES: Elke taal die hij al eens gehoord heeft.

CHARACTER: (Te) Eerlijk, naïef, vriendelijk, betrouwbaar, energierijk, geen opschepper, behulpzaam, luisterend oor, snel afgeleid, flapuit etc.
VARIA: Draagt een bril omdat hij het leuk vind, is nep.

-x-

In vergelijking met vele andere mutanten, heeft Wesley een zeer goede kindertijd en jeugd gehad. Beide zijn ouders waren mutanten, dus ze hadden al verwacht dat hun zoon er ook één ging zijn. Natuurlijk was het in het begin afzien en wachten tot het duidelijk was, wat hij precies kon. Dat werd al snel duidelijk wanneer kleine veranderingen zich voor deden aan zijn lichaam. Bijvoorbeeld een lichte vacht over zijn huid wanneer het koud was, maar hij kon ook heel snel spreken en wandelen. Vanaf het moment dat hij als baby kon spreken, volgde alle woorden al heel snel en later in school geraakte hij zonder moeiten door de jaren heen. Het gebeurde zelfs vaak dat hij klassen mocht overslaan en zelfs een heel jaar, hij had het toch niet nodig.

Ook thuis kreeg hij de juiste behandeling en hij wist ook wat het was om mutant te zijn, vond het niet meer dan normaal. Heel veel controle had hij echter niet over zijn mutatie. Het was niet dat hij zelf kon kiezen wanneer iets veranderde en dat kon wel eens voor problemen zorgen als normale mensen hem zouden zien. Zo werd hij uiteindelijk ook opgehaald door de mensen van Genosha, een school waar hij al veel over gehoord had en verschrikkelijk veel over wist.
Voor Wesley was het als een brief krijgen voor naar Hogwarts te mogen. Hij was oprecht blij en had er echt zin in. Vol goede moed vertrok hij naar het eiland, echt met het doel beter en sterker te worden.

-x-

Evolution Evolutie heeft meestal vele jaren nodig om zich in te burgeren, maar niet bij Wesley. De jongen zijn lichaam is daarin anders. Aan de hand van evolutie is zijn lichaam in staat om zich razend snel aan te passen aan zijn omgeving. Zo zal hij kieuwen ontwikkelen om onderwater te ademen, vleugels om te vliegen, aangepaste ogen om het kleinste detail te kunnen zien en zo kan je verder blijven gaan. Zijn huid kan zelf metaal worden om zware klappen op te vangen. Ook zijn hersenen kunnen zich aanpassen, waardoor ze bijvoorbeeld gedachtenlezers kan afweren.
Als het moet zal zijn lichaam zich ook zo aanpassen dat hij in gevaarlijke situaties ook zou kunnen aanvallen. Zo kan hij klauwen krijgen, giftige tanden, etc. Dit wilt hij liefst niet vaak gebruiken, omdat hij sowieso niet graag vecht.

Dit gebeurd allemaal automatisch door het lichaam en hij heeft er redelijk weinig controle over. Het gebeurd gewoon en meestal wanneer de aanpassing niet meer nodig is, gaat het weer weg.
Door deze mutatie is Wesley in staat om alles te overleven.

Wat hij nog niet kan en waar hij niets van af weet, is dat hij dit ook op andere mensen zou kunnen toepassen. Daarvoor zal hij echter nog veel moeten oefenen, omdat het een mutatie is die nog niet ontwikkeld is.

Unlimited Knowledge Wesley leert alles ook veel sneller dan de meeste anderen. Soms weet hij zelfs alles over een bepaald voorwerp (geschiedenis, werking, bouwjaar) door het simpel weg aan te raken. Alles wat hij leest blijft ook automatisch hangen, zelfs al laat hij zijn ogen maar snel over de letters glijden.
Dit werkt ook bij mensen en dat is het meest lastige. Wesley kan mensen normaal aanraken, maar vanaf het moment dat er oogcontact komt, weet hij alles. Dit is gelukkig geen pijnlijk proces en de andere partij zal er niets van merken. Wesley zal ook wel toegeven dat hij niet altijd even veel moeiten doet om het te ontwijken, want hij is het gewoon en de andere merkt er niets van.

Played by Mikey Murphy
BY MITZI
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
 
Wesley Nerteaux 2
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
My Dump World :: Tread Codes :: X-men-
Ga naar: