YOU ARE THE LAST ROMEO - FIND YOUR JULIET
WELCOME
TO JULIET'S CASTLE DEAR ROMEO
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra. Proin in nisi eu felis pharetra semper pharetra ut mauris. Proin ut sem quis mi dignissim vestibulum id dignissim mauris.

Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
CENSUS
THE CHILDREN OF THE EMPIRE
CLASS ONE
♂ 00
♀ 00
CLASS TWO
♂ 00
♀ 00
CLASS THREE
♂ 00
♀ 00
CLASS FOUR
♂ 00
♀ 00
CLASS FIVE
♂ 00
♀ 00
TOTAL
♂ 00
♀ 00
UPDATES
JUNE 12TH, 2014
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR
Zarhe Morvay 

Deel | 
 

 Zarhe Morvay

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Zarhe Morvay   za aug 13, 2016 1:11 amLaatst aangepast door Catsiel op di aug 16, 2016 1:52 am; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Re: Zarhe Morvay   di aug 16, 2016 3:24 am

 LIKE TOY SOLDIERS  
 BIT BY BIT, TORN APART, WE ALL FALL DOWN  


Volledige naam: Zarhe Morvay
Roepnaam: Zar
Leeftijd: 14 Years
Verjaardag: 13 March
Geslacht: Mannelijk
Seksuele geaardheid: Not sure yet.
Type: Trainer
Pokédex: { Klik }

Home region: Kanto
Home town: Vermilion City
Current region: Kalos
Current home: Not sure.

Eyecolor: Red
Haircolor: Red
Height: 1.61 cm
Weight: 47.02 kg

Zarhe werd in een normaal gezien geboren in Kanto, maar heel lang was hij daar niet gebleven. Van zijn tijd daar kan hij zich ook niets herinneren, hij heeft enkel wat foto's. Hij was redelijk sociaal en sprak regelmatig met vrienden af, maar hij schonk niet veel aandacht aan pokémon. Het interesseerde hem niet zo tot de spijt van zijn ouders. Zijn ouders hadden elkaar namelijk tijdens hun eigen reis ontmoet en hadden gehoopt dat hun zoon ook ooit op reis zou vertrekken. Als het van Zarhe afhing was dat nooit het geval geweest, maar hij moest van zijn ouders.
Zo werd hij door zijn ouders op pokémon avontuur gestuurd nadat ze zijn pokémon waren gaan halen bij één of andere man. Met een rugzak op zijn rug werd hij dan op pad gestuurd terwijl zijn ouders hem uitzwaaide. Wat hij echter wilt gaan doen weet hij niet, het was ook nooit zijn plan geweest om een pokémon trainer te worden.

His goal is finding a goal.


Zarhe Morvay
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Re: Zarhe Morvay   do sep 08, 2016 7:08 am

 LIKE TOY SOLDIERS  
 BIT BY BIT, TORN APART, WE ALL FALL DOWN  

Zarhe stond in de Gym aan het uiteinde van de zaal te wachten tot het gym gevecht kon beginnen. De leader was van alles en nog wat aan het zeggen, maar hij was te afgeleid door alles om zich heen. De ruimte was reusachtig en zo speciaal. Nooit had hij zich kunnen inbeelden daar ooit te hebben gestaan omdat het hem niet had geïnteresseerd. Nog steeds was hij er niet uit of het echt zijn ding was, maar daar ging hij nog wel achter komen. Het gevecht ging starten en hij mocht kiezen welke pokémon hij eerst op het veld ging sturen en die keuzen was voor hem al snel duidelijk. Paarthurnax verscheen op het veld en was even verward door zijn positie, maar hij leek te begrijpen dat hij moest vechten wanneer een blauwe pokémon in beeld kwam. Wat het was kon Zarhe niet nakijken, want nog steeds was hij er niet precies uit hoe een pokédex werkte, maar het gevecht ging in elk geval beginnen en hij mocht beginnen.
Daar ging alles of niks.

vs.

Paarthurnax used Focus Energy. The opposing team is less wary.

Surkit used Quick attack, it hits.

Paarthurnax used Bonemerang, it hits.

Surkut used Bubble, it missed.

Paarthurnax used Rage. The attack stat raises.

Surkit used Bubble, it hits.

Paarthurnax used Bone Club, it hits.

Surkit used Quick attack, it hits.

Paarthurnax used Headbutt, it’s a critical hit.

Sukit used Bubble, it hits.

Paarthurnax used Bonemerang, it missed.

Surkit used Quick attack, it hits.

Paarthurnax used Bonemerang, it hits.

Surkit used bubble, it hits.

Paarthurnax used Headbutt, it hits.

Surkit fainted.


De blauwe pokémon viel uitgeput neer op de grond nadat hij door zijn poten was gezakt en Zarhe keek even verbaasd toe. Dat had hij zeker niet verwacht, maar het was hem gelukt. Hij was al over de helft. Nog één pokémon en hij had gewonnen. Met een mond wat geopend uit verbazing keek hij enkel toe naar het blauwe ding dat met een rode straal weer werd terug werd gekeerd. Nog steeds kon hij niet geloven dat het hem was gelukt. Ook Paarthurnax was duidelijk blij met de overwinning die ze gehaald hadden want hij begon in de lucht te springen waarbij hij zijn armen in de lucht zwaaide. Hij zag er gewoon blij uit. De gym leader had ondertussen wat zitten zeggen, maar de woorden ontgingen Zarhe helemaal. De jongen had niet eens door dat er tegen hem werd gesproken, maar dat was wel het geval geweest. Als het hem effectief ging lukken om de gym te verslaan ging hij het vast niet eens geloven.
Eenmaal dat de leader haar keel schraapte door luid te hoesten keek Zarhe weer eens op. ‘Laten we beginnen met het volgende gevecht,’ zei ze even kort en Zarhe knikte, maar verder deed hij niets. Hij wist niet zo goed wat de volgende stap was en of dat er nog iets was wat hij precies moest doen.

Voor het tweede gevecht liet hij dan toch de Cubone weer terug keren in zijn pokébal. Zarhe vond dat het vorige gevecht goed was verlopen dus wilde hij een risico nemen. Durnehviir was een agressieve pokémon, maar hij zag er sterk uit en het zou hem geen goed doen nooit wat te kunnen doen. Zarhe liet de houndour hij zijn pokébal en meteen stond hij daar grommend, met zijn oren plat in zijn nek gedrukt. Aan de blik van Viola te zien, leek ze het niet helemaal fijn te vinden, maar Zarhe kon er niets aan doen. Hij probeerde de pokémon wat manieren bij te leren, maar dat was moeilijker dan dat hij zou denken. Zelf koos de leader voor een vlinder achtige pokémon die ze Vivillon noemde.
‘Laat het gevecht starten,’ klonk er

Het kon nog wel eens een probleem worden om een pokémon die niet kon vliegen in te schakelen tegen iemand die het wel kon, maar Zarhe had goede hoop. Uit zijn broekzak moest hij echter wel nog een gekreukeld papiertje nemen waar dat alle aanvallen van zijn pokémon op stonden. ‘Uhm...Fire Spin?’ probeerde Zarhe want hij had geen idee wat alle aanvallen deden. Het was wel een goede keuzen geweest. Een vuur ontstond rond de Vivillon en het verdween niet meteen, de pokémon leek er enkel last van te hebben. Wanneer de vlinder pokémon op commando hard begon te wapperen met haar vleugels ontstond er een harde windvlaag. Durnehviir dook wat ineen met zijn hoofd opzij gericht om zichzelf te beschermen van de wind, maar het had effect. ‘Fire fang,’ probeerde Zarhe dan.
Durnehviir liep op de Vivillon af met zijn bek open en vuur dansend rond zijn tanden. Wanneer hij dicht genoeg was sprong hij wat omhoog, maar de Vivillon vloog een klein beetje omhoog zodat het miste. Gelukkig was het vuur van de Fire Spin er wel nog om haar te blijven verzwakken, maar de Leader was slim en gebruikte Light Screen. Het vuur werd wat minder Er werd wel een psybeam afgevuurd, maar die kon Durnehviir wel ontwijken. Het was wel duidelijk dat je beter aanvallen kon gebruiken vanop afstand bij de vlinder.
‘Ember,’ en uit de bek van de Houndour kwam een bolvormige vlam die afgevuurd werd op de Vivillon en haar recht raakten. De pokémon werd zo de grond op geduwd en dat was een kans die Zarhe moest nemen. Snel gleden zijn ogen over het papiertje heen waar dat alle aanvallen op stonden. Hij kon enkel niet meteen vinden wat hij nodig had en de tegenstander haar pokémon was weer recht gestaan en had al aangevallen zonder de jongen het door had gehad. Wanneer hij op keek kon hij enkel zien hoe dat Durnehviir moeilijker leek te kunnen bewegen terwijl hij niet wist hoe het kon. In de lucht hing er nog wel een gele stof, dat moest er wat mee te maken hebben. ‘Probeer smog,’ zei Zarhe wel want hij wilde nog steeds winnen.
Ondanks dat het moeilijker leek te gaan, werd de Vivillon toch omringt door een paarse wolk die haar vergiftigde. De wolk was afkomstig van Durvehviir die grommend zat toe te kijken met een triomfantelijke blik in zijn ogen. Het vuur van de Fire spin was eindelijk gestopt. ‘Fire fang nogmaals,’ opperde Zarhe en ook al had Durnehviir moeiten met in beweging te komen, zijn met vuur gevatte tanden eindigde toch in een vleugel van de Vivillon die nog geprobeerd had om weg te vliegen. Wanneer dat Durnehviir los liet, probeerde de Vivillon meteen weg te vliegen, maar ze werd geraakt door een ember die de houndour zelf had besloten af te vuren. Zarhe was gewoon te traag en moest nog teveel kijken naar zijn briefje. De Vivillon landen zo weer op de grond. ‘Kan je het proberen af te maken met een Fire Fang?’ stelde Zarhe voor en de Houndour knikte vol zelfvertrouwen en planten zijn tanden in het lichaam van de vilillon. Die liet duidelijk horen dat het pijn deed en werd gecommandeerd om de lucht in te vliegen met de Houndour op haar rug.
Durnehviir had moeiten om erop te blijven, maar hij deed zijn best. ‘Een laatste Ember,’ zei Zarhe en dat was wat de donkere pokémon deed. Van dichtbij vuurde hij een ember af en de Vivillon viel recht naar beneden op de grond. Met een harde klap kwamen de beide pokémon hard op de grond terecht. Het was nog maar de vraag of de vlinder uitgeschakeld was en of dat Durnehviir het had overleefd.


1x Fire spin
3x Ember
1x Smog
2x Fire Fang
Zarhe Morvay
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com

Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Zarhe Morvay   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Zarhe Morvay
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
My Dump World :: Tread Codes :: Pokémon-
Ga naar: