YOU ARE THE LAST ROMEO - FIND YOUR JULIET
WELCOME
TO JULIET'S CASTLE DEAR ROMEO
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra. Proin in nisi eu felis pharetra semper pharetra ut mauris. Proin ut sem quis mi dignissim vestibulum id dignissim mauris.

Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
CENSUS
THE CHILDREN OF THE EMPIRE
CLASS ONE
♂ 00
♀ 00
CLASS TWO
♂ 00
♀ 00
CLASS THREE
♂ 00
♀ 00
CLASS FOUR
♂ 00
♀ 00
CLASS FIVE
♂ 00
♀ 00
TOTAL
♂ 00
♀ 00
UPDATES
JUNE 12TH, 2014
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR
Gahiji Tathra 

Deel | 
 

 Gahiji Tathra

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Gahiji Tathra   za jan 30, 2016 7:57 am


Gahiji Tathra
basics
full name: Gahiji Tathra
nicknames/aliases: Pr†est
age: 5317 Jaar
date of birth: 3281 V.Chr.
zodiac sign:Stier
place of birth: Oud Egypte
current residence: Genosha
hometown: Unknown
nationality: Egyptenaar
ethnicity: Egyptische Goden
gender: Man
occupation: Student
languages: Egyptisch en Engels
appearance
playby: Harry Shum Jr
height: 1.80
build: Normaal
hair color: Zwart
eye color: Geel
tattoos: Geen
piercings: Geen
scars: Over zijn borst, buik en rug staat hij vol
glasses/contacts: N.v.t.
distinguishing features: Katachtige ogen
best feature: Haar
demeanor: Rechterug
relationships
sexual orientation: Biseksueel
parents: Overleden
siblings: Nooit gekend
children: 1 zoon, overleden
other family: Overleden
relationship status: Single
health
physical ailments: Geen
neurological ailments: Niet dat hij weet
allergies: Dierenvacht/stof
current addictions: Geen
past addictions: Levensenergie
smoking: Nee
drugs: Nee
alcohol: Ja
scars: Niets opvallend
favorites
food: Watermeloen
school subject: Geschiedenis
holiday: Kerstmis
season: Zomer
color: Rood
feeling: Nieuwsgierigheid
location: Overal warm
person: Zichzelf
History
3281 V.Chr.

In zijn lange leven heeft Gahiji veel Farao’s geadviseerd en geholpen. Hij maakten oorlogsplannen of bedacht nieuwe bouwprojecten. Veel mensen zagen hem als een God ondanks dat het in die tijd normaal was om enkel de Farao als persoon te beschouwen die dicht bij de Goden stond. Een echte kwam nooit naar de aarde of liet zich nooit zien. Ze waren altijd aanwezig, maar niet zichtbaar. Dat was hoe ze er in die tijd over dachten en toch beschouwde ze Gahiji als een God en hij werd ook echt al heilig beschouwd. Op straat zouden mensen buigen en nooit oogcontact maken. Dat werd beschouwd als onbeleefd en je sprak enkel tegen hem wanneer hij begon met spreken. Zelf zag Gahiji zich niet als een God want hij wist beter. Zijn leven was niet altijd zo luxueus geweest. Vroeger had hij niet alles wat hij wilde, lag er niet iedere dag bergen eten op hem te wachten. Hij behoorde tot de laagste klasse van de bevolking en dat als sinds hij jong was. Pas later wanneer zijn mutatie kwam opspelen begon het goede leven en gingen mensen hem anders behandelen, alleen maar zodat het later weer verkeerd kon gaan.

Gahiji zijn ouders waren beide slaven en dagen lang moesten ze werken aan nieuwe piramides en tombes. Zelfs zijn moeder wanneer ze hoogzwanger was bleef ze aan het werk want het werd niet toegelaten dat ze stopte. Mannen en vrouwen werden gelijk behandeld en dat was duidelijk. Gahiji werd geboren terwijl zijn moeder aan het werken was. Ze zakten uiteindelijk door de pijn door haar benen omdat ze niet meer kon. Ze wist dat haar kind eraan kwam, maar de Egyptenaren hielden daar geen rekening mee. Verschillende zweepslagen werden nog uitgedeeld voor enkele andere slaven ten hulp schoten. De Egyptenaren wisten tegen dan wel dat het zinloos was. Hardhandig werd de vrouw van het werkveld weg gesleurd naar een andere plek waar de bevalling kon worden verdergezet.
Helaas had zijn moeder het niet overleefd en het was onbekend wie de vader was. Vele veronderstelde zelfs dat het één van de slavendrijvers was, maar daar had ze nooit wat over verteld. Gahiji had zijn naam nog wel van haar gekregen, maar groeide op zonder ouders en bij mensen die dat werkonbekwaam waren. Daar bleef hij tot dat ook de jongen oud genoeg was om te werken.
Gahiji was een magere jongen en dat werkte niet in het oordeel bij het werken. Hij was niet zo sterk als andere van zijn leeftijd en kreeg vaak te maken met zweepslagen. Soms had hij het gevoel dat iedereen het op hem gericht hadden. Zijn rug stond vaak vol met wonden en wanneer daar geen plek meer was gingen ze over naar uit buik en borst. Al snel stond zijn bovenlichaam vol en oude wonden werden vaak weer open gehaald. Het moest gewoon eens gebeuren dat de wonden gingen ontsteken en eenmaal dat gebeurde kwam er een ziekte bij. Dat was natuurlijk geen excuus en hij moest gaan werken enkel om daar in de gloeiend hete zon in elkaar te zakken. Op voorhand zag alles al wazig en het lukte Gahiji niet om zich ergens op te concentreren. Het zweet liep over zijn gezicht heen en hij had totaal geen kracht in zijn armen noch zijn benen. Uiteraard kwam er iemand kwaad op ham aflopen wanneer hij eenmaal op de grond viel. Hardhandig werd zijn schouder vast genomen en zo probeerde ze hem recht te trekken zonder enig succes. De man nam Gahiji uiteindelijk bij zijn keel vast, klaar om hem te wurgen, maar zover is hij nooit geraakt.
Alles leek vanzelf te gaan. Gahiji nam de man zijn voorhoofd vast met één hand die ondertussen een blauwe gloed gekregen had en ook zijn ogen waren van het ene moment op het andere veranderen. Het was alsof al het vocht uit het lichaam van de man die hem vast had verdween. De ogen werden als eerst volledig grijs en wazig en nadien begon ook de huid volledig uit te drogen tot het een donkergrijze kleur had. Dat terwijl Gahiji weer in orde was en recht stond zonder enige moeiten. De greep waarmee hij de nek van de dode persoon vast hard werd nog krachtiger tot het hoofd van de romp viel. Mensen keken hem aan met hun monden open van verbazing. Het rumoer van eerst was verdwenen en had plaats gemaakt voor complete stilten. Na verschillende seconden ging de eerste dichtstbijzijnde persoon op zijn knieën zitten met zijn armen voor zich uit gestrekt op de grond. Enkele anderen volgde het voorbeeld, tot iedereen wel een buigende houding had aangenomen. Of toch bijna iedereen want iemand had met zijn speer tegen zijn achterhoofd geklopt wat er meteen voor zorgde dat hij het bewustzijn verloor en hij de grond op viel.

Wanneer dat Gahiji eenmaal weer ontwaakten werd hij door wee wachters meegesleurd. Ze hielden hem beide vast onder zijn armen en zijn benen schoven mee over de grond. Het drong niet meteen door hoe hard zijn hoofd zeer deed, maar de pijn die hij op zijn romp had gevoeld was weg. Hij voelde zich niet meer ziek. Er was enkel nog de hoofdpijn die hij aan de klap te danken had. Voor zover dat het ging probeerde hij naar zijn lichaam te kijken en hoewel de wonde haast genezen was, waren de diepe littekens er allemaal nog wel. Eerlijk? Gahiji wist niet wat hij anders had verwacht en eigenlijk had hij ook geen idee wat er juist gebeurd was. De klap was harder geweest en hij zou even tijd nodig hebben om het op een rij te plaatsen. Dat lukte enkel niet goed als mensen je de grond op gooien en je de farao voor je neus ziet staan als je opkijkt. De man stond een eind verder op van zijn troon en vol interesse had hij heel de tijd naar Gahiji zitten kijken.
Heel de situatie was zo vreemd geweest. Je hoorde zoveel verhalen over de machtige koning die dicht bij de Goden stond. Iedereen boog voor hem, maar hij boog voor niemand. Tot op dat moment. De Farao ging op één knie zitten en hield zijn hoofd licht gebogen. Iedereen in de zaal deed hetzelfde, maar Gahiji snapte er helemaal niks van. Zijn hoofd bonkte hevig van de pijn, maar later kon hij terug aan die dag denken als de dag dat zijn leven volledig veranderen.

Mensen zagen hem als een soort God en al snel trok hij in het paleis van de Farao in om daar verder voor de man te werken, al werd er later een kleiner paleis gebouwd waar hij zou wonen. Gahiji begon beter te beseffen wat er die ene dag gebeurde en het was hem gelukt om het nog enkele keren te doen. Hij doden iemand door letterlijk het leven eruit te zuigen en zelf in zich op te nemen. Het voelde goed en hij hield van de macht die hij ermee kreeg. In het begin doden hij om de paar weken wel iemand en het lichaam dropte hij in de Nijl. Ondanks dat betere status wilde hij niet dat mensen erachter kwamen wat hij deed. Zo ging het een lange tijd door. Gahiji leerde hoe het paleisleven was en ook werd hij haast de rechterhand van de Farao.
Naarmate de tijd vorderde merkte hij wel op dat er iets niet klopte. Om hem heen werd iedereen ouder en dat zag je, maar hij bleef precies hetzelfde. De link tussen zijn krachten en het niet ouder worden legde hij al snel. Mensen werden daardoor enkel zekerder van hun gedachten. Iemand die niet ouder werd en beschikte over krachten moest wel iemand zijn met een Goddelijke afkomst.
In het begin wilde Gahiji de slaven nog helpen omdat hij zelf ooit onder hen had geleefd. Hij had er vrienden en mensen die naar hem op hadden gekeken zonder dat hij speciaal was, maar het was nooit wederzijds meer. De keren dat hij naar de werkplaatsen ging kreeg hij enkel vieze blikken. Mensen spuugde naar hem of vielen hem aan. Natuurlijk begreep hij het. Terwijl dat hij ineens goede kleren kreeg, genoeg eten voor de rest van zijn leven en een eigen paleis had veranderde er voor de slaven niks. Ze hadden gehoopt dat hij er wat aan zou doen, maar dat deed de jongen niet. Gahiji verloor ook al zijn respect voor de slaven wanneer een groep hem wilde doden. Dat was wel het moment dat hij erachter kwam dat hij nog krachten had. De leider van de groep wilde aanvallen, maar alsof het automatisch ging en Gahiji wist waar hij mee bezig was stak hij zijn hand op en staakte de slaaf zijn actie. De jongen zelf wilde dat de man naar achter zou stappen en zich vervolgens op de grond zou gooien en dat was ook wat er gebeurde. Uit angst voor wat er gebeurde wilde de andere van de groep weg lopen, maar één voor één werden ze door de wachters gedood met een hoop zweepslagen.
Ergens had Gahiji zich schuldig gevoeld omdat hij wist hoe het voelde, maar dat gevoel zetten hij aan de kant. Vanaf die dag beschouwde hij zichzelf ook niet langer als slaaf en dacht hij niet meer terug aan die tijd. Hij zorgde ervoor dat zijn eigen littekens altijd bedekt waren en dat niemand ze nog zag, deels door schaamte.

Gahiji heeft Farao’s zien komen en gaan. Voor vele jaren lang. Hij was zichzelf ook als een Goddelijk wezen gaan aanzien doordat iedereen dat ook van hem verwachten. Iedereen aanbad hem, maar daar kwam verandering in wanneer er weer een nieuwe Farao kwam. Met iedere Farao kwam hij goed overeen, één had hem zelfs een kat gegeven die dankzij Gahiji ook veel langer leefde dan hoorden. Het leven dat hij van mensen stal kon hij ook doorgeven en dat was precies wat hij deed met zijn kat. Toch was er die ene Farao die helemaal niks met hem had. De man kon het niet verdragen dat er iemand anders was die bezien werd als een Goddelijk iets.
Het begon met vieze blikken, maar het liep over toch woordwisselingen en nooit waren ze het met elkaar eens. Als de Farao wat zei keurde Gahiji het af met een hoop argumenten en andersom net hetzelfde. De twee konden het bloed vanonder elkaars nagels halen en als blikken konden doden vielen ze met twee op de grond neer. De spanning was in het paleis dan ook altijd te voelen en heel het rijk merkte dat ook. Niets verliep nog vlot en bouwplannen werden steeds gewijzigd. Zelfs een heel groot bouwproject dat was opgestart door de vorige Farao en zijn laatste wens was mocht eraan geloven. De nieuwe Farao had het opgezet en dat was de druppel geweest. Wanneer dat Gahiji ervan hoorden ging hij meteen naar het Paleis.
Zonder iemand te verwittigen was hij de troonruimte binnen gewandeld waar de Farao zat. Vanaf het eerste moment was het al helemaal mis geweest en het was de ergste ruzie dat de twee al hadden gehad. Zo erg dat de Farao een mes trok en deze richting Gahiji zijn hoofd stak. Iedereen wist wat de jongen kon en waarom hij beschouwd werd als een God. Hij had Goddelijke krachten waar een sterveling niet tegenop kon. Nog voor het mes zijn gezicht had kunnen raken stond de Farao stil midden in zijn beweging. Gahiji waarschuwde de man nooit meer een mes naar hem te trekken of hem aan te vallen en voor dan schoot de macht hem naar zijn hoofd. Hij deed iets wat hij nooit had mogen doen, hij liet de Farao gedwongen voor hem buigen. Natuurlijk kregen de wachters toen allemaal het bevel om hem op te sluiten en dat was ook precies wat er gebeurden. Gahiji was krachtig, maar tien man kon hij niet aan. Wanneer hij zelf overmeesterd was en hij de grote grijns op de andere man zijn gezicht zag wist hij ook pas wat hij had gedaan. Wat er gebeurd was, was precies wat de Farao wilde want vanaf dat moment had hij een reden om hem op te sluiten.
Het plan was al langer in werking zonder hij het wist. Ver buiten de stad was al een tombe gebouwd diep onder de grond zodat niemand het ooit nog zou zien. Dat ging Gahiji zijn graf worden waar hij tot in de eeuwigheid zou vast zitten. Al zij spullen, ieder bewijs dat hij ooit had geleefd werd bij hem gegooid voor de deuren achter hem sloten en hij nooit had nooit nog iets van de Farao gehoord. Of van iemand anders.

2036 N.Chr.

In het jaar 2036 was een hele groep Archeologen naar een pas ontdekte plek gegaan. Een nieuwe Tombe die ze nog nooit hadden gezien. Zwaar beveiligd met vallen om elke hoek. Wanneer ze eenmaal in de echte tombe zaten wisten ze ook waarom. Het lag er vol goud en juwelen. Verschillende rollen en muurschilderingen. Wat het meest opvallende was, was toch wel het lichaam dat in één van de hoeken op de grond lag tegen een muur aan. Voor jaren lang dood te zijn zag het er redelijk goed uit en was het niet volledig vergaan. Eén iemand was dichterbij gegaan om het lichaam te onderzoeken, maar niemand had verwacht dat een hand van het skelet zich om de vrouw haar nek sloot en zo al het leven uit haar haalde. Zichtbaar begon het lijk nog meer vorm en kleur te geven en nadat iedereen in de ruimte dood was zag het lichaam er weer volledig levend uit.
De hele crew die op dat moment in de Tombe zat sneuvelde. Niemand daarbinnen overleefde het, maar buiten hadden anderen al een heel kamp opgezet. Met trage en moeizame passen begaf de jongen zich naar de uitgang. Al zijn gedachten waren vaag. Hij had op dat moment geen idee wie hij was, waar hij was of zelf wat hij was. Van niks was hij zich bewust en er was zoveel dat hij in zich moest opnemen wanneer hij weer bovengrond kwam. Zoveel kleuren en onbekende zaken. Andere mensen die van alles riepen en op hem af kwamen. Zo snel als hij wakker was geworden uit een lange slaap viel hij ook weer bewusteloos op de grond.

Al de herinneringen in zijn hoofd waren nog steeds een onsamenhangende boel. Gahiji had nog steeds geen idee wat er allemaal gebeurd was, maar dat maakten niet uit, hij was ergens waar hij niet hoorden. Er was niet één voorwerp dat hij herkende. Zelfs buiten zag het er helemaal anders uit. Veel meer groen dan hij al die jaren gewoon was, rijdende dingen en vooral veel mensen die gewoon rondliepen. In de kamer waar hij zat lagen verschillende dozen waar zo goed als al het materiaal dat bij hem in de tombe had gelegen in zat. Het waren verschillende dozen die hij niet allemaal kon dragen, maar Gahiji wist twee op elkaar te stapelen en zo de kamer te verlaten. Zelfs de geur in het gebouw was volledig anders dan alles wat hij had gekend. Zonder dat hij wist waar hij heen ging wandelde hij door de gangen heen met de dozen die zijn zicht ook nog eens versperde. Veel mensen keken hem raar aan of riepen wat wanneer hij ertegen aan liep zonder een verontschuldiging.
Eén iemand had hem uiteindelijk wel tegen gehouden. Een man ouder dan hij ooit al had gezien want de mensen van vroeger werden nu eenmaal nooit erg oud. Zo goed als het kon probeerde de man uit te leggen waar ze waren, wat er verder zou gebeuren en ook wat er precies gebeurde. Een makkelijke taak was het niet geweest aangezien dat Gahiji de taal niet sprak. De plek waar hij was zou een ziekenzaal zijn en daar bleef de jongen voor een redelijk lange tijd, gewoon al omdat hij niet naar buiten wilde. Zijn herinneringen waren na zijn tijd op de ziekenzaal ook allemaal weer terug gekomen en ze hadden hem ook de alledaagse taal geleerd. Het is niet dat hij ieder woord kent, maar de basis was er. De rest leerde hij nog wel. Schrijven was echter iets dat hij niet kon. Gahiji vond de plek waar hij was echter niks. Vroeger was hij speciaal en iedereen keek naar hem op. Het eiland waar hij zat bleek een school te zijn vol speciale mensen en dat vond hij niks.

personality
Gahiji laat tegenwoordig nooit geen goede eerste indruk na bij mensen. Als je naar hem kijkt kan je al zien dat hij hoog van zichzelf is en hij zich als beter beschouwd. Dit is gewoon omdat hij het niet kan hebben dat hij niet meer speciaal is en het vol loopt met speciale gevallen. Mensen kijken niet meer naar hem op en hij mist de aandacht gewoon. Door zijn gedrag hoopt hij toch de aandacht te trekken, maar dat op de verkeerde manier. Hij maakt gemene opmerkingen, zoekt problemen, volgt zijn eigen regels en houdt met niemand rekening. Als hij vind dat het nodig is zal hij ook zijn macht laten zien, want in zijn ogen is hij machtiger dan wie dan ook op het eiland. Dat wilt hij ook duidelijk maken en door de gewoonten van vroeger ziet hij niet altijd in wat verkeerd is en wat niet. Tijden zijn zo hard veranderd en hij heeft het allemaal niet meegemaakt en Gahiji heeft zeer veel problemen met zich aan te passen.

Ook al zou Gahiji het niet toegeven, maar het gedrag dat hij vertoond is ook uit schrik. Vooral uit schrik. Hij wilt niet weer vergeten worden door de wereld of terug naar de laagste klasse van de bevolking worden geschoven. Jaren lang was hij één van de machtigste personen en hij wilt niet normaal zijn uit schrik dat hij terug in het slavenleven wordt geduwd dat hij zo verafschuwd. Gahiji schaamt zich ook voor al de littekens die over zijn lichaam lopen.

Als je toch de tijd neemt om hem te leren kennen en veel geduld met hem hebt zal hij toch helemaal uitbloeien tot een geweldige vriend. Hij zal veel losser zijn en je zal merken dat hij echt wel aardig is. Dat hij ervan houdt om te lachen en gewoon gezelschap te hebben. Eigenlijk is hij niet de serieuze persoon zoals hij zich voordoet, maar die kant zie je gewoon amper.

Je kan ook wel merken dat hij niets snapt van de tijd waarin hij leeft. Hij kan een gesprek voeren, maar het gebeurd dat hij woorden niet weet, of dat hij geen idee hebt wat je zegt. Alles om hem heen is ook nieuw en in plaats van het uit te testen ontwijkt hij het liever. De eerste dag dat hij op zijn kamer kwam had hij de tv ook door het raam naar buiten gegooid omdat het ineens geluid begon te maken en er vreemde figuren op verschenen. Aan boeken heeft hij ook niets wat schrijven en lezen gaat hem bijzonder slecht af.
Zijn kamer staat ook vol met Egyptische spullen die vroeger van hem waren. Naast zijn bed staat er zelfs een sarcofaag van zijn geliefde kat van vroeger waar je absoluut niet aan mag komen.

Mind Control
Gahiji zijn mutatie stelt hem in staat om de geest van iemand volledig te manipuleren. Dit aan de hand van allerlei kleine onderdelen die hij door de jaren heen heeft geleerd. Het ene onderdeel is al krachtiger als het ander en hoe krachtiger hoe meer energie het wel van hem eist. Omdat hij zeer oud is en daarmee jaren ervaring, heeft hij het geluk dat zijn lichaam er allemaal aan gewend is. Hij heeft zichzelf meer dan genoeg training gegeven om volledige controle te hebben over zijn mutatie.
Door het besturen van iemand zijn geest kan hij het menselijk lichaam letterlijk besturen. Gahiji kan zelf kiezen hoe iemand beweegt en wat zijn handelingen zijn. Hiervoor moet hij je wel steeds kunnen zien en dit in het echt en niet via videobeelden. Om enkele voorbeelden te geven, hij kan je tegen je wil een glas water laten vastpakken of om het groter aan te zien kan hij je tegen iemand anders laten vechten. Met meer moeiten kan hij je ook je mutatie laten gebruiken zonder dat je er zelf voor kiest. Tijdens alles blijft de persoon wel bij bewustzijn en kan hij nog steeds voor zichzelf denken. Als de andere dan over een heel sterke wil beschikt kan hij zich verzetten en de besturing stop zetten. Het is echter niet eenvoudig om je tegen Gahiji te verzetten, want hij beschikt zelf over een heel sterke wil.

Met meer moeiten is Gahiji in staat je hele geest stil te leggen. Geen enkele prikkel word nog opgevangen en zelfs gedachten worden stop gezet. De persoon op wie dat hij dat uitoefent moet in een straal van 5 meter van hem zijn. Wanneer hij dit gebruikt op iemand zal het lijken alsof er letterlijk niemand thuis is. De ogen knipperen niet meer, maar er is nog wel een ademhaling. Gehypnotiseerd zou die persoon voor zich uit staren.
Hij kan je ook een verschrikkelijke hoofdpijn geven waardoor het echt lijkt alsof je hoofd op ontploffen staat. De hoofdpijn zorgt er voor dat mensen niet in staat zijn helder te denken door de hevige pijn en niks kunnen doen. Vaak zakken ze door hun benen op de grond en sommige zouden nog liever dood zijn dan de pijn te moeten blijven ervaren.

Kleinere onderdelen van deze mutatie zijn gedachten lezen en hij kan ook zijn eigen gedachten in je hoofd projecteren. Op deze manier kan hij een gesprek voeren met iemand zonder er verbaal contact moet zijn. Voor beide onderdelen moet hij niet in de buurt zijn, maar hij moet je wel kennen of in het echt gezien hebben. Gahiji is ook in staat om je hallucinaties te laten zien die een persoon ervaart als echt.

Omdat hij weet waartoe hij zelf in staat is heeft hij een barriére rond zijn eigen geest gezet. Er is bijna niemand die er doorheen kan geraken en probeer je dat wel merkt hij dat ook meteen op. Iedere mutatie die iets met de geest te maken hebben, of die via daar gaan hebben geen effect meer op hem. Gedachtelezers kunnen zijn gedachten alleen lezen als hij dat wilt, anders niet. Mensen die emoties manipuleren kunnen ook niets beginnen omdat het ook via de hersenen/geest gaat. Hem met je mutatie doen hallucineren zal eveneens ook geen effect hebben.

Deze mutatie kan hij grotendeels toepassen op meerdere personen tegelijk. Mede door zijn ervaring eist dit niet veel van Gahiji.

LIFE STEALING

In feite zou Gahiji nooit kunnen sterven. Zolang andere mensen leven kan hij leven al gaat het niet allemaal van zelf. Door iemand aan te raken kan de jongen al de levensjaren van iemand stelen en die voegen zich bij zijn eigen jaren en pas als alle gestolen jaren op zijn zal hij echt sterven. Eigenlijk steelt hij alle jaren die iemand al geleefd heeft en nog te leven heeft. Eerst zal hij de jaren die iemand nog zou moeten leven stelen en nadien gaat hij over op de jaren die hij of zij al geleefd heeft. Vandaar dat het slachtoffer helemaal grijs en uitgedroogd word als het sterft.
Dit wilt niet zeggen dat hij nooit ziek kan worden of niet moet eten en drinken. Je kan hem nog steeds verwonden en de wonden zullen natuurlijk moeten genezen, tenzij hij iemand anders dood. Als hij toch geen eten heeft of drinken en hij eigenlijk zou moeten sterven zal hij in een soort slaapstand komen te staan waarbij alles gewoon stopt met werken tot hij nieuwe levensenergie van iemand kan afnemen of al zijn jaren op zijn en hij echt sterft. Door deze mutatie verouderd hij ook amper tot niet omdat hij gewoon zoveel jaren te leven heeft.

Door nieuwe levensenergie van iemand te stelen zal zijn lichaam echter ook meteen weer helemaal herstellen. Als hij dus echt door het leven wilt gaan zonder ooit een ziekte te hebben of zonder te moeten eten en drinken zal hij iedere dag wel iemand moeten doden.

Om de levensenergie van iemand te stelen zal hij die persoon moeten aanraken. Rond zijn hand zal een blauwe gloed komen die word verbonden met de ziel van de persoon. Gahiji kan kiezen hoeveel hij steelt, maar meestal gaat hij door tot de persoon volledig dood is. Het lichaam zal dan volledig uitdrogen en als het proces eenmaal gedaan is zal het lijken of de persoon al een lange tijd dood is. Jammer genoeg voor de slachtoffers is het een zeer pijnlijk proces.

Gahiji zou iemand die op sterven na dood is ook weer terug kunnen laten leven. Zodra hij iemand enkele jaren geeft zal die persoon zijn lichaam ook volledig herstellen. Hoe lang de persoon nadien nog leeft hangt er wel van af hoeveel extra jaren hij gekregen heeft, het kan dat hij na één jaar gewoon dood neervalt.

Gahiji kan ook gestolen jaren aan iemand doorgeven waardoor een ander lang zou kunnen leven, maar dat doet hij eigenlijk nooit.
thanks♥︎
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
 
Gahiji Tathra
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
My Dump World :: Tread Codes :: X-men-
Ga naar: