YOU ARE THE LAST ROMEO - FIND YOUR JULIET
WELCOME
TO JULIET'S CASTLE DEAR ROMEO
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra. Proin in nisi eu felis pharetra semper pharetra ut mauris. Proin ut sem quis mi dignissim vestibulum id dignissim mauris.

Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
CENSUS
THE CHILDREN OF THE EMPIRE
CLASS ONE
♂ 00
♀ 00
CLASS TWO
♂ 00
♀ 00
CLASS THREE
♂ 00
♀ 00
CLASS FOUR
♂ 00
♀ 00
CLASS FIVE
♂ 00
♀ 00
TOTAL
♂ 00
♀ 00
UPDATES
JUNE 12TH, 2014
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR
-voornaam- de Martel 

Deel | 
 

 -voornaam- de Martel

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: -voornaam- de Martel   za okt 24, 2015 1:41 am

 
Misha
Dragomirov

Gotta remember that the whodunit may not be as important in our story...   You have to care if the smart, pretty girl forgives the dumb jock.

Karakter hier

You need to figure that it's a horror story, that someone might die at every turn.

Uiterlijk hier

You have to care if the smokin' hot lit teacher seems a little too interested in his female students.

Living Voodoo Doll - Vanaf het moment dat Misha iemand aanraakt zal hij een menselijke voodoo pop worden van die persoon. Als hij zich nadien bezeert zal de laatste persoon die hij heeft aangeraakt de pijn voelen en de wonden overnemen als die er is. Het gevolg is dat Misha nooit pijn heeft en ook nooit last zal hebben van wondjes, in nog geen halve seconde zal de pijn plus de wonden al zijn verdwenen en zal iemand anders ermee rond lopen. Het is iets dat hij nooit zal kunnen tegen houden. Ziek worden, pijn hebben of gewoon een simpel sneetje, hij zal er nooit last van hebben. In heel zijn leven is hij nog niet één keer ziek geweest, en hij weet ook niet hoe pijn aanvoelt.

Bv. Hij snijd met een mes in zijn vinger zal de wonden nooit zichtbaar zijn maar wordt wel zichtbaar op de huid van de persoon die hij het laats heeft aangeraakt. De wonden zal bij de andere uit het niks verschijnen, dezelfde pijn zal ook te voelen zijn en het zal op dezelfde plek verschijnen als het bij had moeten verschijnen Misha.

Het is met alles zo en je kan het tot in het extreme nemen. Hak zijn arm eraf en zijn arm zal gewoon blijven hangen, maar ergens anders zal iemand anders ineens zijn of haar arm eraf vallen. Je zou zelfs zijn hoofd eraf kunnen snijden zonder hem te doden, maar iemand anders zal in zijn plek dan wel sterven.
Door deze mutatie zal hij nooit kunnen sterven aan ziektes of verwondingen, enkel ouderdom kan hem nog doden.

Life stealing - Dit is een mutatie die Misha wel onder controle heeft en aan en uit kan zetten. Door iemand aan te raken en tegelijk in die persoon zijn ogen te kijken kan hij letterlijk levensjaren van die persoon afnemen. Hij moet de persoon ook op specifieke plaats raken, zo moet één hand tegen het hoofd van de persoon liggen, en het andere tegen zijn eigen hoofd. Dit mogen gewoon de vingertoppen zijn.
De andere persoon zal dan precies gehypnotiseerd zijn en niks kunnen doen. Wanneer dat Misha jaren van iemand afneemt kan hij die gebruiken om ervoor te zorgen dat hij er zelf weer jonger uit gaat zien, maar hij kan ook zijn jaren afgeven. Door zijn jaren aan iemand af te geven zal hij er ouder oud gaan zien en de andere persoon jonger. Deze uiterlijke kenmerken zijn uiteraard enkel zichtbaar als hij een hoop jaren afneemt of geeft.

Door de jaren van iemand af te nemen zal die persoon er ouder uit beginnen zien, maar ook zal hij minder lang leven. Zelf zal Misha langer leven.
Door jaren aan iemand te geven zal die persoon er jonger uit beginnen zien en ook langer leven. Zelf zal Misha minder lang leven.

Deze mutatie kan er letterlijk voor zorgen dat hij iemand kan doden door al zijn of haar jaren te stelen. Het nadeel is dan dat hij zelf dan veel te jong zal zijn.
De mutatie eist echter zeer veel energie van de jongen en meestal valt hij nadien bewusteloos neer terwijl de andere persoon gewoon klaar wakker is. Na de mutatie te hebben gebruikt zal hij ook een hele tijd moeten wachten voordat hij het nog een keer kan doen. De tijd dat hij zijn mutatie niet kan gebruiken varieert altijd, het hangt er ook van af hoeveel jaren hij genomen of gegeven heeft, hoe meer: hoe langer zijn mutatie onbruikbaar is.

Lie Detector - Niemand kan liegen tegen Misha, wanneer dat je dat probeert zal je onbewust de waarheid uitspreken en het pas merken als het te laat is. Het is niet altijd de beste mutatie om te hebben, want zo komt de jongen zaken te weten die hij eigenlijk niet zou willen weten. Als iemand een hekel aan hem heeft, zal die dat ook zeggen in plaats van te doen alsof ze hem toch leuk vind.

A lair is an extension of the killer's psychosis: the root cellar in Psycho, Kevin Spacey's apartment in Se7en, Hannibal Lecter's kitchen. I mean, every fictional killer has one.

Geschiedenis hier

THEONS @ SHINE
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
 
-voornaam- de Martel
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
My Dump World :: Tread Codes :: X-men-
Ga naar: