YOU ARE THE LAST ROMEO - FIND YOUR JULIET
WELCOME
TO JULIET'S CASTLE DEAR ROMEO
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra. Proin in nisi eu felis pharetra semper pharetra ut mauris. Proin ut sem quis mi dignissim vestibulum id dignissim mauris.

Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
CENSUS
THE CHILDREN OF THE EMPIRE
CLASS ONE
♂ 00
♀ 00
CLASS TWO
♂ 00
♀ 00
CLASS THREE
♂ 00
♀ 00
CLASS FOUR
♂ 00
♀ 00
CLASS FIVE
♂ 00
♀ 00
TOTAL
♂ 00
♀ 00
UPDATES
JUNE 12TH, 2014
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR
Noah Crosby 

Deel | 
 

 Noah Crosby

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Noah Crosby   ma sep 14, 2015 6:18 am
Mijn naam is Mikhail *** en ik ben een jongeman van negentien jaar jong. Ik ben origineel vaan *** en heb heel mijn leven in het stadje *** gewoond. Nog maar net ben ik verhuisd naar Hoenn om daar mijn leven verder te zetten als Ranger. Als mensen me vragen hoe ik mezelf zou beschrijven zeg ik altijd dat ik geen opvallend persoon ben. Ik bevind me liever in de schaduw van iemand anders dan dat ik in de spotlicht moet staan. Het is niet zo dat ik niet van erkenning houd, maar ik ben te onzeker over mezelf. Er word wel eens gezegd dat ik een duistere aura om me heen heb hangen maar dat kont volgens mij enkel door mijn donkere kledingstijl en omdat ik mijn mond altijd bedekt houd. De reden dat ik dat doe is omdat ik het heel snel koud heb, zelf op warme zomerdagen.

Jamie is niet de persoon waarvan je op het eerste zicht zou zeggen dat hij de vriendelijke persoon is waarmee je graag een babbeltje mee zou aanslaan. Zijn donkere kleding en de schedel op zijn kraag helpen daar niet bij, terwijl dat hij juist wel dat type persoon is. De jongen houdt ervan om te spreken, maar enkel over onderwerpen die hem interesseren want anders kan hij zijn aandacht er moeilijk bij houden. Zijn interesse zijn echter niet die van de alledaagse persoon. Hij houdt van gore en horror, heeft een fascinatie voor bloed en misdaden en daarover kan hij wel uren spreken. Wanneer hij daarover bezig is kan hij overkomen als het stoere type dat geen schrik heeft van alles wat daarmee te maken heeft, tot hij ermee zou worden geconfronteerd.

Als je iemand om je duim wilt wikkelen moet je ook zeker bij Jamie zijn. Hij is zeer goed gelovig en zelfs een slechte leugenaar kan hem alles wijsmaken. Sarcasme begrijpt hij niet altijd even goed omdat hij zaken vaak te serieus opvat, en soms ook te persoonlijk. Een opmerking bedoeld als grap kan hij van wakker liggen, soms enkele dagen voor dat hij het kan loslaten.
Van nature is Jamie een iets wat serieus persoon, maar niet tot het extreme. Hij is gewoon heel verstandig en weet veel omdat hij graag met zijn neus in de boeken hangt. Als zijn IQ gemeten zou worden zou deze hoog liggen, maar ook niet overdreven hoog. Het is niet omdat iemand veel weet dat die meteen een genie is. Hij zou het wel willen, maar hij is het niet.


Noah - 17 - Male - Ranger

Noah heeft verschillende angsten en dan vooral alle typische zaken die je bijna dom zou kunnen noemen. Hij is bijvoorbeeld bang voor het donker en als het onweert. Bij onweer zal hij een deken over zijn hoofd trekken, een film zien, geluid luid zetten en niet meer van zijn zetel komen tot het gedaan is. Van hoogtevrees heeft hij ook veel last van net zoals hij niet durft te zwemmen.


Laatst aangepast door Trafalgar Law op vr sep 18, 2015 9:06 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Re: Noah Crosby   wo sep 16, 2015 6:06 am█ g e n e r a l

Naam: Noah Nikolai Crosby
Roepnaam: Noah
Leeftijd: 17 jaar
Geboortedatum: 23 april
Sterrenbeeld: Stier
Geboortestad: Hoenn
Bloed Type: O-
Type: Ranger


█ l o o k s

Uiterlijk: Noah is voor een jongen niet héél lang, maar door zijn platte lichaam ziet hij er veel langer uit dan hij werkelijk is. Spieren zijn bij hem alles behalve overheersend daarom dat mensen hem soms een plank noemen.
Lengte: 1 meter 78
Gewicht: 64 kg
Kleur ogen: Donkerbruin
Haarkleur: Heel donker bruin tot tegen het zwart aan.
Haarstijl: Zijn haar ligt altijd warrig, bijna alsof dat hij het nooit kamt.
Kledingstijl: Noah heeft geen speciale kledingstijl, hij draagt wat hem goed zit en wat niet te opvallend is. Door zijn obsessie met comic's en super helden heeft hij veel T-shirts van al zijn fandoms. Voor de rest draagt hij ook een bril omdat hij anders zo goed als niks ziet. Hij zou graag lenzen dragen maar zijn ogen kunnen daar niet tegen.
In de winter draagt hij wel altijd een geel geblokte sjaal. De jongen heeft ook bijna altijd een trui aan waarvan zijn mouwen zijn uitgerekt omdat hij zijn handen er in verborgen houdt.

█ i n s i d e

Likes: Games / Comic's / Superhelden / Lezen / Bug Types / Flying Types / Slapen / Buitenlucht / Koken / Kruiswoordraadsels / Koude / Sneeuw / Praten
Dislikes: Sporten / Roken / Alcohol / Bendes / Rekenen / Warmte
Angsten: Onweer / Duisternis / Grote pokémon / 'Stoere' kerels / Zwemmen / Hoogtes / Vliegen


[ Flapuit ] [ Behulpzaam ] [ Naïef ] [ Impulsief ]
Karakteromschrijving: Noah is wat je kan noemen een schatje. Hij is moeilijk kwaad te krijgen en hij geeft iedereen een eerlijke kans om zich te kunnen bewijzen. Enkel onbewust zal hij vooroordelen trekken maar dat is omdat het iets puur menselijk is. Op die vooroordelen - als die slecht zijn - zal hij niet op verder gaan. Hij ligt echter niet altijd even goed in een groep en dat merkte hij vooral vroeger op school hard. Zijn weekenden spendeerde hij met game, het lezen van comic's en het zien van films. Noah is op dat vlak zowat het Nerdje maar het is geen titel waar hij zich wat van aantrekt. Het is namelijk niet zo dat hij bijzonder slim is, in tegendeel zelfs, hij heeft een bloedhekel aan rekenen en is daar verschrikkelijk slecht in.
Noah kan dan ook weer overkomen als iemand heel onzeker door zijn uiterlijk. Hij wandelt niet altijd even recht, zijn handen verstopt hij in zijn mouwen en oogcontact ontwijkt hij ten alle tijden. Toch is hij niet zo onzeker als hij eruit ziet. De jongen zegt wat hij denkt zonder dat hij er eerst over nadenkt. Daardoor maakt hij wel eens de verkeerde opmerkingen. Noah heeft er ook geen problemen mee om zijn mening in de groep te gooien, maar hij houdt toch niet van grote groepen.
Sarcasme word door Noah ook niet altijd begrepen, om de één of andere reden merkt hij niet wanneer dat er iemand sarcasme gebruikt.

█ h i s t o r y

0 - 10 jaar > Noah groeide op in een vredig gezin dat was gelegen in Hoenn. Hij was enig kind van een gelukkig koppel dat een Daycare runde. Ze fokte zelf geen pokémon maar hielde die van andere mensen bij als ze op vakantie gingen. Van kleins af aan zat de jongen dan al tussen de pokémon waar dat hij mee kon spelen, maar zelf had de familie geen pokémon.
10 - 15 jaar > Tussen deze leeftijd heeft Noah zijn eerste pokémon gekregen, al had hij de pokémon niet meteen. Zijn vader had een pokémon ei aan hem gegeven voor zijn kerstmis. Waar het vandaan kwam weet hij nog steeds niet. Op een leeftijd van 14 jaar had zijn familie even minder geluk. Team Rocket had heel de Daycare leeggeroofd en zo alle pokémon van de andere trainers gestolen. Het zorgde voor heel veel problemen, al helemaal omdat zijn ouders ervan beschuldigd werden de daders te zijn. Zijn vader vloog dan ook in de gevangenis en zijn moeder kon een flinke schadevergoeding betalen.
15 - 17 jaar > Zijn vader bleef vast zitten in de gevangenis, de Daycare werd gestolen, ze hadden niet altijd geld genoeg en Noah besloot ooit Team Rocket neer te halen. Hij wilde dus al snel Ranger worden maar wachten daar nog mee. Het pokémon ei dat hij gekregen had kwam uit en zo kwam hij aan zijn Karrablast. Wanneer dat die was geëvolueerd in een Escavalier besloot hij zich aan te sluiten bij de Rangers.

█ p o k é m o n


Jarvis - Escavalier - Male - Lvl. 20

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
 
Noah Crosby
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
My Dump World :: Tread Codes :: Pokémon-
Ga naar: