YOU ARE THE LAST ROMEO - FIND YOUR JULIET
WELCOME
TO JULIET'S CASTLE DEAR ROMEO
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra. Proin in nisi eu felis pharetra semper pharetra ut mauris. Proin ut sem quis mi dignissim vestibulum id dignissim mauris.

Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
CENSUS
THE CHILDREN OF THE EMPIRE
CLASS ONE
♂ 00
♀ 00
CLASS TWO
♂ 00
♀ 00
CLASS THREE
♂ 00
♀ 00
CLASS FOUR
♂ 00
♀ 00
CLASS FIVE
♂ 00
♀ 00
TOTAL
♂ 00
♀ 00
UPDATES
JUNE 12TH, 2014
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR
Will Nerteaux 

Deel | 
 

 Will Nerteaux

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Will Nerteaux   za jul 18, 2015 6:23 am


WESLEY'S LOOKS


Op zich heeft hij geen heel bijzonder uiterlijk. Hij heeft een vrij scherp gezicht met lange blonde haren die rijken tot aan zijn schouders. Op zijn voorhoofd, juist onder zijn haarlijn heeft hij de tekst War inside my head getatoeëerd staan en op de vingers van zijn linker hand staat fuck you. Verder heeft hij over zijn hele lichaam nog verschillende tattoo's staan.
Zijn rechter arm zou het meest opvallende kunnen zijn, het is namelijk een metalen prothese maar omhuld met een soort nep huid zodat het lijkt op een normale arm, tenzij dat je het van dichtbij bekijkt. De prothese begint iets onder zijn schouder en reikt volledig naar zijn vingertoppen. Zoals met een normale prothese kan hij het van zijn lichaam afhalen. Dankzij zijn mutatie kan hij de arm bewegen maar het doet niet altijd wat het moet doen. Zijn vertrouwen in zijn mutatie is namelijk weg doordat hij blind is en daardoor denkt hij zelf dat hij geen controle meer heeft over zijn mutatie. Het kan dus wel eens gebeuren dat zijn rechter arm iets doet wat het niet moet doen.

Extra's


Wesley heeft zijn arm weten te herstellen maar zijn ogen had hij niet weten te redden. De jongen zijn zicht is zeker niet meer goed en hij kan niks nog goed van elkaar onderscheiden. In bekende ruimtes kan hij echter prima zijn plan trekken want hij kan nog wel zien waar dat er grotere voorwerpen staan al zijn het voor hem eerder zwarte vlekken. In drukkere plaatsen of nieuwe plekken neemt hij toch liever zijn geleide stok mee. Wesley merkt ook wel dat zijn zicht nog steeds naar achter aan het gaan is.

Geschiedenis


Mensen dromen er vaak van om onsterfelijk te zijn. Ze denken dat het een zegen kan zijn om niet te kunnen sterven en een heel leven voor je te hebben liggen. Uit ervaring weet ik dat het in het echte leven niet allemaal rozengeur en maneschijn is. Het kan een echte vloek zijn en zelfs je zwakte als je vijand weet hoe ze het moeten gebruiken, want wat is er makkelijker dan iemand martelen wanneer die toch telkens weer tot leven komt? Je hebt niks te vrezen en je moet je nergens zorgen om maken. Meer moet een martelaar niet hebben maar voor de gemartelde is het alles behalve plezierig en ja, weer kan ik daarover mee spreken.

MutationMetal Control - Wesley is in staat om metaal om te buigen naar zijn wil. Hij kan het vervormen en zelfs in de lucht laten zweven als hij daar zin in heeft. Het is een krachtige mutatie en hij had die zeker goed onder controle maar dat veranderde nadacht hij zijn zicht verloor. Toen dat hij nog gewoon kon zien moest hij het metaal zien om zijn aandacht erop te kunnen focussen en het zo te besturen. Zonder zijn zicht heeft hij bijna geen controle niet meer over deze mutatie, mede omdat de mutatie krachtig was. Je kan bijna zeggen dat het zijn leven haast overneemt. Bij hevige emoties zal deze mutatie namelijk in gang schieten. Onbewust kan het gebeuren dat een metalen voorwerp volledig vervormd tot een prop of dat het zelfs een persoon aanvalt als Wesley kwaad is op iemand.
Dit komt omdat hij in zijn onderbewustzijn de aanwezigheid van het metaal kan aanvoelen maar dit gebeurd niet bewust en hij is zich er zelf niet van bewust.


UNDEAD - Sterven is voor Wesley niet vanzelfsprekend. Hij kan wel sterven, maar binnen enkele seconden of minuten zal hij terug tot leven komen alsof dat er niks is gebeurd. Eventuele wonden die de doodsoorzaak zijn zullen zijn verdwenen en andere letsels die ermee te maken hadden ook.
Dat hij niet kan sterven wilt niet zeggen dat hij niet verouderd, want dat gebeurd wel maar toch een pak trager dan bij anderen. Wesley hoopt dat hij echter later wel van ouderdom kan sterven, want dat kan hij natuurlijk nog niet weten.

Wesley NerteauxA BLIND LIVING DEAD MAN, 18 YEARS, MALE, FRANKENSTEIN
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
 
Will Nerteaux
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
My Dump World :: Tread Codes :: X-men-
Ga naar: