YOU ARE THE LAST ROMEO - FIND YOUR JULIET
WELCOME
TO JULIET'S CASTLE DEAR ROMEO
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra. Proin in nisi eu felis pharetra semper pharetra ut mauris. Proin ut sem quis mi dignissim vestibulum id dignissim mauris.

Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
CENSUS
THE CHILDREN OF THE EMPIRE
CLASS ONE
♂ 00
♀ 00
CLASS TWO
♂ 00
♀ 00
CLASS THREE
♂ 00
♀ 00
CLASS FOUR
♂ 00
♀ 00
CLASS FIVE
♂ 00
♀ 00
TOTAL
♂ 00
♀ 00
UPDATES
JUNE 12TH, 2014
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR
Syler Rhodes 

Deel | 
 

 Syler Rhodes

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Syler Rhodes   di jul 07, 2015 7:22 am

Syler Rhodes


[ Name ]
[ Nickname ]
[ Age ]
[ Gender ]
[ Mutation ]
[ Home ]

[ Eye color ]
[ Hair color ]
[ Hair Lenght ]
[ Skin ]

Syler Rhodes
trojan horse
20
Man
Digital Form
Verenigde Staten

Groen
Donker bruin
Kort
BlankKarakter
Syler is op zich een vriendelijk persoon. Niet heel uitbundig en soms kan hij terugtrokken overkomen maar hij is zeker niet iemand die graag alleen is. Hij houdt ervan om onder de mensen te komen en plezier te maken of de meest wilde avonturen mee te maken. Een specifiek kenmerk van Syler is dat hij niet zo houdt van lichaamscontact. Als je zijn hand wilt schudden zal hij die aannemen, maar als je zijn hand al vast pakt voor hij de kans krijgt om zelf de stap te zetten zal hij die wegtrekken. Een schouderklopje is ook niets voor hem en een knuffel zal je van hem niet vaak krijgen.
Syler zijn concentratie vermogen in het alledaagse leven is echter zeer klein. Wanneer het hem niet interesseert of hij gewoon niet snapt wat er aan de hand is zullen zijn gedachten afdwalen of kan het zijn dat hij gewoon staat de dagdromen. Interesse tonen wanneer iets hem niet interesseert is dan ook iets zeer moeilijk voor de jongeman.

Door zijn mutatie is hij een echte computer nerd geworden, tevens omdat hij zelf zo dicht bij alle bronnen en informatie kan komen. Voor dat hij naar de school ging hield hij zich bezig met het creëren van sites, nieuwe codes ontwerpen maar vooral met hacken. Het gaf hem een kick om binnen te geraken in iemand persoonlijke leven en alles over die persoon te weten te komen. Er waren genoeg gevaren aan verbonden, maar het worden ontdekt was er niet één van. Zijn hacks werden nooit gepleegd vanaf zijn eigen computer aangezien hij zelf op het netwerk van de persoon zat die hij hackte en van daar alles regelde.


Digital Form

Syler kan letterlijk de vorm aannemen van ‘Data’ van elektronische apparaten en kan effectief contact hebben met andere digitale objecten en deze beïnvloeden. Dit gaat enkel wanneer hij zichzelf in het digitale netwerk bevind, een plek waar hij simpel genoeg heen kan gaan. Zodra er iets van elektronisch apparaat in de buurt is kan hij zich in het netwerk begeven, dit is een proces van maar enkele seconden. Als een kleine straal dat lijkt op bliksem zal hij verdwijnen in het apparaat en heeft hij zo toegang tot het volledige netwerk. Het netwerk is ook een manier voor Syler om zich te verplaatsen. Voor bijna niemand zal hacken zo simpel zijn als voor Syler.

Syler is natuurlijk niet in staat om zomaar overal binnen te walsen. Het is zoals naar een besloten feest gaan van één of ander rijk persoon. Buiten staan allemaal bodyguards en wachters en je moet er eerst langs geraken voor dat je binnen kan als je geen uitnodiging hebt. Voor Syler is dat niet anders. Sommige netwerken zijn niet beveiligd en dat maakt het voor hem een heel pak makkelijker om binnen te geraken. Andere netwerken zijn streng beveiligd en daar geraakt hij niet zo maar in. Je moet dus niet vrezen dat hij via het netwerk van de overheid de wereld zal doen opblazen. De beveiliging van een netwerk zal namelijk proberen om hem te vernietigen, maar als dat gebeurd zal dat ook effectief zijn dood betekenen.

De normale alledaagse ziektes die mensen normaal krijgen zijn tevens niet van toepassing op Syler. Hij zal nooit verkouden worden of een andere ziekten krijgen. Dit wilt niet zeggen dat hij niet ziek kan worden, enkel werkt het bij hem volledig anders. Door zich te begeven in het netwerk en zich te bemoeien met de date van andere mensen kan hij effectief virussen oplopen. Computervirussen. Deze kunnen er ook voor zorgen dat hij koorts krijgt of verkouden word, maar zo een virus zal haast altijd zijn hersenen en zenuwbaan aantasten. Het kan herinneringen wissen of ervoor zorgen dat hij vergeet hoe dat hij bepaalde handelingen moet uitvoeren. De ziektes zullen na een tijd wel verdwijnen omdat zijn immuun systeem ze zal bestrijden. Een beetje als een anti-virus program op je computer.
Ook stroom shocken kunnen nadelig zijn voor de jonge man. Als de shock te hard is kan het voor kortsluiting zorgen in Syler zijn lichaam, een kleine shock zal echter ook schade aan kunnen brengen. Zijn lichaam zal volledig verstijven en ondanks dat zijn ogen open zullen zijn is hij zich niet bewust van wat er om hem heen gebeurd. Bijna een korte coma. Iemand met elektrische krachten zal dus niet zijn beste vriend zijn.

E R R O R
Data not found, please try again.

Op een leeftijd van vijftien jaar ontdekten de jongen zijn mutatie, maar dat was op een totaal onverwacht moment. Hij spendeerde veel tijd achter zijn laptop en het was niets nieuw dat hij zich soms frustreerde als iets niet meewerkten. Op 12 mei was dat hem dan ook overkomen, met de vreemdste gevolgen. Een volledig nieuwe wereld die hij niet kende, en waar hij ook geen vaste vorm leek te hebben. Het was eng, dat moest Syler toegeven maar zijn nieuwsgierige gedrag en zijn drang voor avontuur zorgde ervoor dat hij op onderzoek ging. Syler had al veel gehoord over mutanten, maar nooit had hij verwacht er zelf één te zijn, maar die dag kwam hij erachter dat hij wel deel uitmaakten van de mutanten. Het was een hele ervaring en het was geweldig. De jonge man was zich echter niet bewust van de gevaren die overal op de loer lagen en tijdens zijn eerste ervaring met zijn krachten ging het al meteen fout. Hij liep een virus op, één die kwaadaardig genoeg was om al zijn herinneringen uit het verleden te wissen.
Wanneer dat Syler wakker werd voor zijn computer kon hij nog herinneren wie hij was en waar dat hij was, maar hij had geen idee wie zijn ouders waren. Of hij nog andere familie had en welke studies en alles dat hij volgde. Wist hij veel wat hij vroeger allemaal gedaan had. Als hij ook naar China was geweest was hij dat vergeten.

Zijn ouders waren radeloos en wisten niet wat er was gebeurd met hun zoon. Ook zijn kleine zusje leed er onder want ze was haar beste vriend kwijt. Syler wilde maar niet aannemen dat de man en vrouw zijn ouders waren, voor zover dat hij wist had hij zelfs geen ouders, laat staan een zus. Dit nam niet weg dat het hem pijn deed om te zien hoe de familie verdriet had wanneer hij in de buurt was dus leek het hem een goed plan om gewoon te verdwijnen en dat deed hij ook. Syler liep weg van huis, hield zich vooral bezig met zijn computer en leerde steeds meer over zijn mutatie en leerden het zo te beheersen. Uiteindelijk wist hij alles wat over hem op het internet stond te verwijderen en alle andere informatie die over hem te vinden was te verwijderen. Wanneer dat alles over zijn ouder leven weg was begon hij nieuwe en verzonnen informatie toe te voegen en een volledig nieuw bestaan te creëren aan de hand van zijn mutatie. Zelfs zijn naam had hij veranderd naar Syler.

Hacken begon na een tijd al snel een hobby van hem te worden, maar hij deed mensen er geen kwaad mee. Syler bracht geen virussen op andere mensen hun computers of mobielen, enkel kleine onschuldige grappen. Een foto die iedere keer zou verschijnen als ze op een bepaalde toets drukte of een gsm die niet stopte met het afspelen van één of ander belachelijk geluidje. Mensen werden daar misschien gek van, maar het was niet dat hij geld stal of informatie over iemand overal verspreide.
Sylar wist zich in het alledaagse leven ook prima te overleven. Hij verdiende geld door kleine klusjes te doen of een baan aan te nemen in een winkel. Dit compenseerde hij met school waar dat hij eigenlijk niets voor deed. Testen en examens worden altijd gemaakt op computers dus een dag ervoor zou hij altijd al de vragen kunnen opzoeken en de bijhorende antwoorden. Expres zou hij dan fouten maken op zijn testen en soms eens buizen maar dankzij zijn mutatie wist hij ook zijn schoolcarrière succesvol af te maken.

De jongeman was er zeker van dat niemand van zijn mutatie af wist, maar dan had hij het toch mooi mis. Zelf vond hij dat hij een aangenaam leven leiden op zijn kleine appartementje die hij deelde met de kat van de buren. (Hoe het beest altijd binnen geraakten blijft een mysterie.) Een persoon die later ook een mutant bleek te zijn en ook een school had speciaal voor mutanten op het één of het andere eiland. Er werd gevraagd of hij mee wilde komen en wie kan daar nu nee tegen zeggen? Misschien dat hij daar wel iets zou leren.

Varia

- Sylar is een gamer in zijn vrije tijd en hij houdt zich vooral bezig met horror games of shooter games.
- Wanneer hij tijdens het gamen vast komt te zitten op een bepaald stuk geraakt hij gefrustreerd en zal hij het spel met behulp van zijn mutatie proberen aan te passen.
- Hij heeft een hekel aan komische en romantische films. Geef hem maar een goede horror!
- Sylar is allergisch voor appels.
- Hij snapt niks van het vrouwelijke ras en hun gewoontes. Het zijn vreemde wezens.


Laatst aangepast door Trafalgar Law op wo jul 08, 2015 12:23 am; in totaal 8 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Re: Syler Rhodes   di jul 07, 2015 7:31 am

Syler


"

Syler Rhodes ▲ Digital Form ▲ 20 years
► basic

[ Name ] Syler Rhodes
[ Nickname ] trojan horse
[ Age ] 20
[ Gender ] Man
[ Mutation ] Digital Form
[ Home ] Verenigde Staten

[ Eye color ] Groen
[ Hair color ] Donker bruin
[ Hair Lenght ] Kort
[ Skin ] BlankSyler is op zich een vriendelijk persoon. Niet heel uitbundig en soms kan hij terugtrokken overkomen maar hij is zeker niet iemand die graag alleen is. Hij houdt ervan om onder de mensen te komen en plezier te maken of de meest wilde avonturen mee te maken. Een specifiek kenmerk van Syler is dat hij niet zo houdt van lichaamscontact. Als je zijn hand wilt schudden zal hij die aannemen, maar als je zijn hand al vast pakt voor hij de kans krijgt om zelf de stap te zetten zal hij die wegtrekken. Een schouderklopje is ook niets voor hem en een knuffel zal je van hem niet vaak krijgen.
Syler zijn concentratie vermogen in het alledaagse leven is echter zeer klein. Wanneer het hem niet interesseert of hij gewoon niet snapt wat er aan de hand is zullen zijn gedachten afdwalen of kan het zijn dat hij gewoon staat de dagdromen. Interesse tonen wanneer iets hem niet interesseert is dan ook iets zeer moeilijk voor de jongeman.

Door zijn mutatie is hij een echte computer nerd geworden, tevens omdat hij zelf zo dicht bij alle bronnen en informatie kan komen. Voor dat hij naar de school ging hield hij zich bezig met het creëren van sites, nieuwe codes ontwerpen maar vooral met hacken. Het gaf hem een kick om binnen te geraken in iemand persoonlijke leven en alles over die persoon te weten te komen. Er waren genoeg gevaren aan verbonden, maar het worden ontdekt was er niet één van. Zijn hacks werden nooit gepleegd vanaf zijn eigen computer aangezien hij zelf op het netwerk van de persoon zat die hij hackte en van daar alles regelde.

► Mutant


Digital Form

Syler kan letterlijk de vorm aannemen van ‘Data’ van elektronische apparaten en kan effectief contact hebben met andere digitale objecten en deze beïnvloeden. Dit gaat enkel wanneer hij zichzelf in het digitale netwerk bevind, een plek waar hij simpel genoeg heen kan gaan. Zodra er iets van elektronisch apparaat in de buurt is kan hij zich in het netwerk begeven, dit is een proces van maar enkele seconden. Als een kleine straal dat lijkt op bliksem zal hij verdwijnen in het apparaat en heeft hij zo toegang tot het volledige netwerk. Het netwerk is ook een manier voor Syler om zich te verplaatsen. Voor bijna niemand zal hacken zo simpel zijn als voor Syler.

Syler is natuurlijk niet in staat om zomaar overal binnen te walsen. Het is zoals naar een besloten feest gaan van één of ander rijk persoon. Buiten staan allemaal bodyguards en wachters en je moet er eerst langs geraken voor dat je binnen kan. Voor Syler is dat niet anders. Sommige netwerken zijn niet beveiligd en dat maakt het voor hem een heel pak makkelijker om binnen te geraken. Andere netwerken zijn streng beveiligd en daar geraakt hij niet zo maar in. Je moet dus niet vrezen dat hij via het netwerk van de overheid de wereld zal doen opblazen. De beveiliging van een netwerk zal namelijk proberen om hem te vernietigen, maar als dat gebeurd zal dat ook effectief zijn dood betekenen.

De normale alledaagse ziektes die mensen normaal krijgen zijn tevens niet van toepassing op Syler. Hij zal nooit verkouden worden of een andere ziekten krijgen. Dit wilt niet zeggen dat hij niet ziek kan worden, enkel werkt het bij hem volledig anders. Door zich te begeven in het netwerk en zich te bemoeien met de date van andere mensen kan hij effectief virussen oplopen. Computervirussen. Deze kunnen er ook voor zorgen dat hij koorts krijgt of verkouden word, maar zo een virus zal haast altijd zijn hersenen en zenuwbaan aantasten. Het kan herinneringen wissen of ervoor zorgen dat hij vergeet hoe dat hij bepaalde handelingen moet uitvoeren. De ziektes zullen na een tijd wel verdwijnen omdat zijn immuun systeem ze zal bestrijden. Een beetje als een anti-virus program op je computer.
Ook stroom shocken kunnen nadelig zijn voor de jonge man. Als de shock te hard is kan het voor kortsluiting zorgen in Syler zijn lichaam, een kleine shock zal echter ook schade aan kunnen brengen. Zijn lichaam zal volledig verstijven en ondanks dat zijn ogen open zullen zijn is hij zich niet bewust van wat er om hem heen gebeurd. Bijna een korte coma. Iemand met elektrische krachten zal dus niet zijn beste vriend zijn.


► history

E R R O R
Data not found, please try again.


Op een leeftijd van vijftien jaar ontdekten de jongen zijn mutatie, maar dat was op een totaal onverwacht moment. Hij spendeerde veel tijd achter zijn laptop en het was niets nieuw dat hij zich soms frustreerde als iets niet meewerkten. Op 12 mei was dat hem dan ook overkomen, met de vreemdste gevolgen. Een volledig nieuwe wereld die hij niet kende, en waar hij ook geen vaste vorm leek te hebben. Het was eng, dat moest Syler toegeven maar zijn nieuwsgierige gedrag en zijn drang voor avontuur zorgde ervoor dat hij op onderzoek ging. Syler had al veel gehoord over mutanten, maar nooit had hij verwacht er zelf één te zijn, maar die dag kwam hij erachter dat hij wel deel uitmaakten van de mutanten. Het was een hele ervaring en het was geweldig. De jonge man was zich echter niet bewust van de gevaren die overal op de loer lagen en tijdens zijn eerste ervaring met zijn krachten ging het al meteen fout. Hij liep een virus op, één die kwaadaardig genoeg was om al zijn herinneringen uit het verleden te wissen.
Wanneer dat Syler wakker werd voor zijn computer kon hij nog herinneren wie hij was en waar dat hij was, maar hij had geen idee wie zijn ouders waren. Of hij nog andere familie had en welke studies en alles dat hij volgde. Wist hij veel wat hij vroeger allemaal gedaan had. Als hij ook naar China was geweest was hij dat vergeten.

Zijn ouders waren radeloos en wisten niet wat er was gebeurd met hun zoon. Ook zijn kleine zusje leed er onder want ze was haar beste vriend kwijt. Syler wilde maar niet aannemen dat de man en vrouw zijn ouders waren, voor zover dat hij wist had hij zelfs geen ouders, laat staan een zus. Dit nam niet weg dat het hem pijn deed om te zien hoe de familie verdriet had wanneer hij in de buurt was dus leek het hem een goed plan om gewoon te verdwijnen en dat deed hij ook. Syler liep weg van huis, hield zich vooral bezig met zijn computer en leerde steeds meer over zijn mutatie en leerden het zo te beheersen. Uiteindelijk wist hij alles wat over hem op het internet stond te verwijderen en alle andere informatie die over hem te vinden was te verwijderen. Wanneer dat alles over zijn ouder leven weg was begon hij nieuwe en verzonnen informatie toe te voegen en een volledig nieuw bestaan te creëren aan de hand van zijn mutatie.


► Varia

- Sylar is een gamer in zijn vrije tijd en hij houdt zich vooral bezig met horror games of shooter games.
- Wanneer hij tijdens het gamen vast komt te zitten op een bepaald stuk geraakt hij gefrustreerd en zal hij het spel met behulp van zijn mutatie proberen aan te passen.
- Hij heeft een hekel aan komische en romantische films. Geef hem maar een goede horror!
- Sylar is allergisch voor appels.
- Hij snapt niks van het vrouwelijke ras en hun gewoontes. Het zijn vreemde wezens.

Everyone wants to be a hero, but to be a hero there need to be a villain. I'll be that villain.
•••
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
 
Syler Rhodes
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
My Dump World :: Tread Codes :: X-men-
Ga naar: