YOU ARE THE LAST ROMEO - FIND YOUR JULIET
WELCOME
TO JULIET'S CASTLE DEAR ROMEO
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra. Proin in nisi eu felis pharetra semper pharetra ut mauris. Proin ut sem quis mi dignissim vestibulum id dignissim mauris.

Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
CENSUS
THE CHILDREN OF THE EMPIRE
CLASS ONE
♂ 00
♀ 00
CLASS TWO
♂ 00
♀ 00
CLASS THREE
♂ 00
♀ 00
CLASS FOUR
♂ 00
♀ 00
CLASS FIVE
♂ 00
♀ 00
TOTAL
♂ 00
♀ 00
UPDATES
JUNE 12TH, 2014
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR
Toshio Dan 

Deel | 
 

 Toshio Dan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Toshio Dan   ma mei 25, 2015 8:28 am△ wolves


,NAME:, Toshio Dan
,GENDER:, Male
,AGE/D.O.B:, 17, 22/11
,P.O.B.:, Unova
,HOME:, Kalos
,TYPE:, Team Rocket
,RANK:, Grunt
,HOBBY:, Hacking, Gaming
,POKEDEX:, Komt

---

,HAIR:, Zwart
,EYES:, Grey
,BODY:, 1.65cm
,ANYTHING ELSE:, Groot litteken aan de rechterkant van zijn gezicht en hals. Daarbij is hij blind aan zijn rechter oog.

---

Toshio is één van de weinige mensen die niet geloofd in God of in eender welke legendarische pokémon. Volgens hem zijn er te weinig mensen die deze pokémon echt gezien hebben om te kunnen bewijzen dat ze echt bestaan. Door eerdere ongelukken in zijn jeugd heeft hij schrik gekregen van water. Vroeger kon hij zwemmen, en waarschijnlijk kan hij dat nog steeds maar wanneer hij in water zou belanden neemt paniek het gewoon over. Toshio heeft het dan ook niet zo voor water pokémon.
Op zich is de jongen wel een druk maar vriendelijk persoon, ondanks dat hij in Team Rocket zit. Hij houdt zich ook niet graag bezig met het vangen van anderen hun pokémon, maar hij is meer te vinden in het lab of achter één van de grote computers.
Over zijn familie praat hij ook niet graag en dan vooral niet over zijn broer. Zijn broer zit namelijk in een Psychiatrische instelling en daar schaamt hij zich voor. Het is namelijk ook door zijn broer dat zijn gezicht zo geschaad is, maar daar trekt hij zich weinig van aan. Toshio is altijd al de jongen geweest die littekens cool vond dus eigenlijk is hij er best trots op. Wanneer dat mensen erover vragen zal hij soms zelfs één of ander heldhaftig verhaal erbij verzinnen.
,Likes:, Horror, Games, Computers
,Dislikes:, Alles wat te maken heeft met water, Humor films, Tomaten

---

Toshio had een normale jeugd met ouders die van hem hielden en een broer waar hij zeer goed mee overeen kwam. Veel ging er eigenlijk nooit mis behalve de alledaagse problemen die soms wel eens voor kwamen. Zo had hij ook wel eens ruzie met zijn ouders of zijn broer.
Het was echter zijn broer die uiteindelijk kokend water tegen Toshio had aan gekieperd toen ze ruzie met elkaar kregen. Later bleek het dat zijn broer geestelijk niet helemaal in orde was en daarvoor is hij naar een instelling gevlogen. Toshio zat uiteindelijk wel met het grote litteken op zijn gezicht, hals en dan nog één blind oog, iets wat hij eerst verschrikkelijk vond. Hij sloot zich af van de buitenwereld en zat altijd op zijn computer bezig. Daar heeft hij de kunst van het hacken leren kennen. Zodra dat de wonden volledig genezen waren had hij er toch vrede mee gesloten, want eigenlijk stond het wel cool.

De jongen hield ook altijd wel van een uitdaging. Het was dan ook wanneer hij de computers van Team Rocket probeerde te hacken dat de organisatie hem opmerkte. Het hacken was mislukt, maar ze hadden hem wel bij de organisatie gevraagd. Als iemand die houdt van een uitdaging kon hij dat niet afslaan.
Van één of andere mysterieuze man kreeg hij nadien ook zijn eerste pokémon.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
 
Toshio Dan
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
My Dump World :: Tread Codes :: Pokémon-
Ga naar: