YOU ARE THE LAST ROMEO - FIND YOUR JULIET
WELCOME
TO JULIET'S CASTLE DEAR ROMEO
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra. Proin in nisi eu felis pharetra semper pharetra ut mauris. Proin ut sem quis mi dignissim vestibulum id dignissim mauris.

Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
CENSUS
THE CHILDREN OF THE EMPIRE
CLASS ONE
♂ 00
♀ 00
CLASS TWO
♂ 00
♀ 00
CLASS THREE
♂ 00
♀ 00
CLASS FOUR
♂ 00
♀ 00
CLASS FIVE
♂ 00
♀ 00
TOTAL
♂ 00
♀ 00
UPDATES
JUNE 12TH, 2014
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR
001 

Deel | 
 

 001

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: 001   do mei 14, 2015 3:25 am

Micah Dewitt
Micah ○ 20 ○ Male ○ Living ○ Patrick Stump ○ Jonathan & Shaun
MY INSTINETS ARE COLD BLOODED HATE
TO YOU I'M THE BEARER OF FATE
Julia Morgan - Julia Morgen was 18 toen dat ze haar eerste kind Micah kreeg. Haar vriend Dave, tevens ook de vader van Micah, stond erop dat ze het kind hield en ze niet voor abortus zou gaan. Dit was in eerste instantie wel haar plan geweest maar dat is uiteindelijk niet door gegaan. Ze heeft heel de zwangerschap doorstaan en haar vriend was altijd bij haar gebleven, tot een week na de bevalling. Dave was samen met hun zoon weg gelopen en ze hebben haar nooit meer gezien. Micah weet niets van zijn moeder, enkel dat wat zijn vader hem vertelde. Hij denkt dat zij hen heeft verlaten omdat zij hem niet wou hebben. Daardoor haat hij zijn moeder en ook al weet hij niet of ze nog leeft, ergens hoopt hij van niet.
Dave Dewitt - Dave was 23 toen dat Micah geboren werd. Toen dat zijn vriendin Julia van het jongetje beviel hield hij al lang niet meer van haar, hij wou gewoon zijn eerste kind niet in de steek laten. Altijd had hij tegen zichzelf gezegd dat hij er zou zijn voor zijn eerste kind. Daarom dat hij Julia had overtuigd om het kind te houden maar een week na de bevalling had hij het kind 'gestolen' en was hij weg gelopen. Nadien heeft hij niets meer van zijn ex gehoord en had hij in zijn eentje Micah opgevoed zonder ooit een nieuwe vriendin te nemen. Hij is uiteindelijk gestorven aan longkanker.

Micah is een bleke man met licht blonde haren en blauwe ogen. Samen met die kenmerken en zijn iets wat vollere gezicht krijgt hij een wat jeugdige uitstraling. Ook al is hij niet het fotomodel dat iedereen wilt zijn, hij is niet dik en ook niet lelijk. Hij vind dat er altijd ergere mensen zijn dan hem. Hij is ook niet zeer groot maar je mag hem zeker niet onderschatten. Ook al zou je het niet meteen van hem verwachten, de jongen is vrij sterk maar dat komt voornamelijk door sommige technieken die de jongen kent en uitoefent.

YOU BETTER RUN AWAY
CAUSE YOU KNOW YOU CAN'T HIDE

Voor iedereen komt Micah in het begin over als een rustig en kalm persoon. Hij denkt altijd dat hij beter is dan anderen waardoor hij eigenlijk een zeer arrogant persoon is. Hij is iemand die goed voor problemen kan zorgen en niet alleen voor anderen maar ook voor zichzelf, dit komt omdat hij als maar opzoek is naar spanning. Op momenten dat mensen hulp nodig hebben zal hij hen die ook geven, mist hij zijn leven daar niet voor op het spel moet zetten. Of zijn gezondheid. Doordat hij ook nog eens rustig is heeft hij het geluk dat hij bijzonder veel geduld heeft. Ook heeft hij een zeer goede zelfbeheersing, je zal hem niet snel kwaad krijgen met woorden, enkel met daden. Je moet hem niet gaan bedreigen of bedriegen want je mag er zeker van zijn dat hij je terug pakt. Zijn wraak moet hij nu eenmaal altijd hebben. Voor de rest is Micah een persoon waar je gerust geheimen tegen kan vertellen want die zal hij niet door vertellen aan anderen, tenzij hij je gewoon niet kan hebben. Dit komt misschien omdat hij vaak niet luistert naar wat je zegt. Voor hem is het namelijk heel simpel, is het interessant dan zal hij met plezier naar je luisteren, interesseert het hem niet dan zal een vogel die voorbij komt vliegen ineens zeer fascinerend zijn.
LIKES ,
DISLIKES ,
○ Schilderen
○ Zingen
○ Vogels
○ Jagen
○ Spanning
○ Advontuur
○ Verveling
○ Werken
○ Bedreigingen
○ Kinderen/Tieners
○ Slecht weer
GOOD TRAITS ,
BAD TRAITS ,
○ Geduldig
○ Zelfbeheersing
○ Charmeur
○ Vrolijk
○ Onbetrouwbaar
○ Hebzuchtig
○ Wraakzuchtig
○ Zelfzuchtig
WRONG PLACE AT THE WRONG TIME
NOW TERROR IS ALL THAT YOU'LL FIND
Micah heeft zijn moeder nooit gekend, dit komt omdat zijn vader een week na de geboorten gaan vluchten is met zijn zoon. Hij zou zijn eerst geborenen gewoon niet alleen achterlaten maar de liefde die hij voelde voor zijn vriendin was er niet meer. Het was misschien niet juist wat hij gedaan, zeker omdat hij in die beslissing enkel aan zichzelf dacht. Hij had de gevolgen zelfs niet overwogen. Zo kreeg hij wel de politie achter zich aan maar vanaf het moment dat hij het land uit was had hij er geen last meer van. Een heel jaar had hij geen vaste woning gehad, pas toen dat hij in Fresno aan kwam had hij eindelijk een geschikte woning waar hij nooit meer was weg gegaan. Micah werd opgevoed als een normaal kind en ging zo ook naar school. Op dagen dat zijn vader aan het werken was en hij alleen thuis zat kreeg hij een babysit omdat hij geen andere familie had om naartoe te gaan. Pas toen hij naar het 2de leerjaar ging begon hij te beseffen dat hij wat in zijn leven miste. Iets wat iedereen had maar hij niet, een moeder. De enige persoon aan wie hij kon vragen waar zijn mama was, was zijn vader dus dat deed hij ook. Als antwoord kreeg hij dat zijn mama hen had achtergelaten omdat zij geen kind wou hebben. Natuurlijk dat Micah dat meteen geloofden en hij creëerde een zekere haat jegens haar. Zelfs nu haat hij haar nog steeds.

Een hele tijd had Micah en zijn vader het goed, Micah ging naar school, deed aan sport en zijn vader had hem leren jagen. Ze hadden het goed en waren gelukkig tot dat Dave zijn werk verloor en niets meer vond. Overal waar hij solliciteerde werd hij afgekeurd en heel lang duurde het niet voor dat hij geld te kort had. Toch wist de man ieder dag voor eten te zorgen. Waar dat het vandaan kwam leerde Micah pas op latere leeftijd achter. Toen dat hij erachter kwam was hij 14 jaar, en hij at het zo ongeveer 6 jaar. Het vlees dat hij vaak voorgeschoteld kreeg was geen varken of kip, het was vlees afkomstig van echte mensen. In het begin vond de jongen het verschrikkelijk en had hij een hele tijd niets meer gegeten. Achteraf was hij daarover heen. Hij had het zo lang gegeten dat het hem uiteindelijk gewoon niets meer uitmaakte. Het veranderde er toch niets aan. Zijn vader had ondertussen wel weer werk gevonden. Hij had niet het best betaalde baantje maar hij had werk. Zo kregen de twee weer meer geld en konden ze weer wat meer doen, maar hun eetgewoonten bleven gewoon hetzelfde. Eén maal in de week was hun eten geen dierlijk vlees.

Op een leeftijd van 18 jaar kreeg Micah zijn eerste wapen. Een jachtgeweer dat hij kon gebruiken als hij samen met zijn vader op jacht ging. Dat hebben ze echter niet zo vaak kunnen doen want niet lang nadien werd zijn vader ernstig ziek. Ze wisten dat hij al langer last had van zijn gezondheid maar ze hadden nooit verwacht dat het zo snel achteruit zou gaan. Kennelijk had zijn vader longkanker maar was het al zo erg dat het niet meer verholpen kon worden. De man had het na de diagnose nog 2 jaar vol gehouden. Micah zorgde tot die tijd altijd voor het eten maar ook het inkomen. Hij had een baan gekregen bij een pizza restaurant en het enige wat hij moest doen was Pizza's leveren. Dat was ook de eerste keer dat hij zelf iemand had gedood. Het was een meisje van zijn leeftijd dat hij zonder al te veel moeiten mee naar huis had weten te krijgen. Daar had hij haar keel doorgesneden en was hij aan de slag gegaan. Hij had het zijn vader al enkele keren zien doen dus hij wist hoe het moest. In het begin ging het allemaal moeizaam maar uiteindelijk lukte het hem. Het ging vlot en hij wist precies waar hij mee bezig was.

Micah was 20 toen dat zijn vader eenmaal kwam te overlijden. Het was thuis gebeurt omdat zijn vader niet naar het ziekenhuis wou gaan. Omdat Dave het enige familielid was dat hij ooit had gehad kwam het als een klap aan. Het had zeker een dag geduurd voor dat de jongen besefte dat zijn vader dood was en niet meer terug zou komen. Zijn vader had hem altijd verteld dat hij moest door gaan, zelfs na zijn dood, dus dat deed Micah. Hij ging verder met zijn leven. Zijn vader werd begraven en nadien ging Micah zijn leven gewoon verder. Hij kreeg een beter betaalde baan en alles liep goed, wel bleven zijn vreemde gewoonten hem achtervolgen. Zo was hij erachter gekomen dat het vlees van mensen gewoon beter smaakte dan dat van dieren. Uiteindelijk kwam de dag dat het leven voor iedereen veranderde. Mensen die stierven kwamen terug maar dan als Zombies. De eerste keer dat Micah het had gezien zat hij thuis voor de tv. Buiten hoorde hij geschreeuw. Mensen die gilde en riepen en toen hij door het raam naar buiten keek zag hij waarom. Het leek net een film, een film met Zombies want dat was precies wat eraan de hand was. Zombies liepen rond over straat en beten alles wat ze te pakken konden. Micah besloot om gewoon veilig binnen te blijven in zijn huis. Al de deuren had hij op slot gedaan en al de ramen dicht met de gordijnen gesloten. Drie dagen had hij daar gezeten en gewacht tot het weer wat rustiger was buiten. Toen dat het geval was ging hij naar buiten. Nu is de jongen vooral bezig met het beveiligen van zijn huis. Het leek hem beter om daar te blijven zolang het nog ging.

MAKING MY WAY TROUGH THE NIGHT
YOU'RE STILL IN MY SIGHT
Jachtgeweer - Eén van de hobby's van zijn vader was jagen en af en toe nam zijn vader hem mee op jacht. Door hem had de jongen leren jagen en geleerd hoe hij met een jachtgeweer overweg moest. Het jagen heeft hij van kleins af aan geleerd en hij is er nooit mee gestopt. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij zeer goed om kan gaan met een jachtgeweer. Zonde moeiten en in enkele seconden kan hij het ding herladen, sneller dan sommige andere mensen kunnen, maar dit komt gewoon omdat het een handeling is die hij onder de knie heeft. Het jachtgeweer dat hij bij zich heeft was een cadeau dat hij op zijn 18de verjaardag van zijn vader had gekregen.

Close combat - De jongen kan zijn vuisten gebruiken in een gevecht en kan flik wat klappen uitdelen. Toch wilt dit niet zeggen dat hij een getrainde vechter is. Hij is meer het type dat onverwacht aan zou vallen en er dan geen lang gevecht van zou maken. Micah zou eerder je luchtwegen dicht proberen te houden zodat je bewusteloos valt of je bewusteloos slaan met een voorwerp. Als hij echt zou vechten dan bestaat de kans dat hij gewoon verliest.

Honkbalknuppel - Een metalen knuppel die dat hij altijd bij zich draagt. Het is een wapen dat hij toevallig ergens had gevonden in een school.

Voor de rest gebruikt Micah gewoon wat hij kan vinden. Dit kunnen takken zijn maar ook stenen. Die voorwerpen gebruikt hij vooral tegen de Zombies en dan vooral de stenen. Het is makkelijker om met een steen een hoofd in te kloppen dan met een tak. Voor de rest gaat hij horde Zombies liever uit de weg. Het gevaar met hen gaat hij niet opzoeken.

CREDIT TO CRAYOLA OF BTN
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
 
001
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
My Dump World :: Tread Codes :: Pokémon-
Ga naar: