YOU ARE THE LAST ROMEO - FIND YOUR JULIET
WELCOME
TO JULIET'S CASTLE DEAR ROMEO
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra. Proin in nisi eu felis pharetra semper pharetra ut mauris. Proin ut sem quis mi dignissim vestibulum id dignissim mauris.

Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
CENSUS
THE CHILDREN OF THE EMPIRE
CLASS ONE
♂ 00
♀ 00
CLASS TWO
♂ 00
♀ 00
CLASS THREE
♂ 00
♀ 00
CLASS FOUR
♂ 00
♀ 00
CLASS FIVE
♂ 00
♀ 00
TOTAL
♂ 00
♀ 00
UPDATES
JUNE 12TH, 2014
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR
Naam 

Deel | 
 

 Naam

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Naam   za okt 04, 2014 12:00 pm


O-Gene
Het O-gene is wat dat de mensen veranderd in een Orphan. Het gen is niet besmettelijk maar kan aan de hand van voorplanting wel worden doorgegeven, zelfs al zijn geen van de ouders een Orphan. Je kan het gen het best bezien als een nieuwe bloedcel die zich in het lichaam van een mens vestigt en zo de veranderingen aanbrengt wanneer het kind nog in de buik van de moeder zit. Wat het effect juist heeft op het kind kan je nooit op voorhand weten behalve als het een fysieke verandering is. Pas na enkele jaren na de geboorte zal je erachter kunnen komen. Wat wel zeker is, is dat de verandering bij iedere persoon verschillend is en ook verschild qua grote. Sommige zullen gewoon een extra arm hebben terwijl iemand anders dan weer vuur zou kunnen spugen. Alles hangt af van de persoon die het gen draagt, maar geen enkele verandering lijkt twee keer voor te komen. Sommige veranderingen lijken op elkaar maar ze zullen nooit volledig hetzelfde zijn.
Dokter hebben wel een manier gevonden om erachter te komen of het kind het gen draagt nog voor dat het geboren is. Het is aan de hand van een zeer simpele test die onschadelijk is voor zowel moeder als kind. Het enige wat de moeder moet doen is een bepaalde pil in nemen die alleen maar kleurstoffen bevat die niet schadelijk zijn. Wanneer dat het kind het gen zou dragen zal de buik van de moeder na 24 uur een rode schijn krijgen die na enkele dagen weer zal verschijnen. Wanneer het kind het gen niet heeft zal de buik groen kleuren. Het is een test die bij iedere zwangerschap wordt gebruikt, want wanneer het kind het gen heeft, zal het direct na de geboorten worden weg gehaald bij de moeder.

2015
Een oorlog zat eraan te komen, en iedereen wist het. De 3de Wereld Oorlog lag haast te wachten om uit te breken, en uiteindelijk gebeurde het. Europa werd één grote chaos, en wanneer dat Amerika zich erbij moeide werd het alleen maar erger. Elk land leek alleen te vechten tegen de anderen en sommige landen werden haast volledig vernietigd. Sommige landen vochten voor even samen om zo een andere te kunnen vernietigen, maar nadien was het steeds gedaan met de bondgenootschap. Wanneer dat ook de Aziatische landen zich begonnen te moeien ging het helemaal de verkeerde kant op. Japan had een nieuwe soort bom weten te ontwikkelen die zeer effectief was, maar ze wisten er de gevolgen niet van. De bommen werden toch gebruikt in haast elk werelddeel.

2025
De oorlog is ondertussen al 5 jaar gedaan. Nog steeds heerst er spanning tussen alle landen maar langzaam aan begint alles terug zoals vroeger te worden. Steden die vernield waren worden terug vernieuwd en mensen kunnen weer in rust en vrede leven, of toch soort van. Een nieuw soort mens is ontstaan door de oorlog. Wetenschappers zeggen dat de nieuwe soort is ontstaan door een stof dat zich in de bommen bevond en zo had het effect op de mensen die geboren werden. Sommige kinderen worden namelijk geboren met een bepaalde lichaamlijke verandering, en anderen dan weer met een kracht die pas later duidelijk werd. Niemand weet precies wat het is of wat de veranderingen doet ontstaan, maar er is duidelijk iets aan de hand. Er zijn enkele mensen die beweren dat de nieuwe soort gevaarlijk zou zijn, maar de meerderheid accepteert ze gewoon zoals ze zijn. Ondanks ze wat anders zijn leven ze gewoon tussen de mensen en worden ze gerespecteerd zoals ze zijn.

2030
Het is duidelijk. De mensen die vroeger het nieuwe ras niet vertrouwde hadden gelijk. Het nieuwe ras mensen is gevaarlijk en levensbedreigend voor de normale mensen. Velen misbruiken hun kracht om de macht over te nemen of om andere misdaden te plegen. Nog nooit zijn er zoveel dode mensen gevallen. Monsters zijn het. Gelukkig wordt er iets aan gedaan. Een groot deel van Japan was tijdens de oorlog vernield en ze hadden nooit de tijd genomen om het weer te herstellen, maar nu zijn er weer veranderingen aan het plaats vinden. De grootste en best beveiligde gevangenis wordt daar gemaakt en alles is daar speciaal aangepast om de monsters binnen te houden. Geen enkel Monster zal nog een mens doden en niemand zal nog last van hen hebben. Elk kind dat geboren wordt en niet normaal is zal naar daar gestuurd worden om daar op te groeien.

2032
De gevangenis raakte overvol en er was geen plaats meer voor al de monsters dus hadden ze besloten er wat aan te veranderen. Er werden gevechten georganiseerd in een arena die bij de gevangenis was aangebouwd. De monsters die Orphans werden genoemd werden gedwongen om tegen elkaar te vechten, en sommige vonden het niet eens zo erg. Mensen van over heel de wereld kwamen af om naar de gevechten te gaan zien, en ze vonden het geweldig. Nu worden de gevechten nog steeds georganiseerd en mensen blijven kijken. Ze blijven komen om te zien hoe mensen tegen elkaar vechten en elkaar soms zelfs doden. Het is een wrede wereld, maar het is wel de wereld waarin jij nu leeft. Of het als mens is of als Orphan mag je zelf kiezen, maar pas op, voor beide is het geen prettige wereld tenzij je houdt van de wreedheid.

Het O-gene is een gen dat nog maar enkele jaren bestaat, en is ontstaan door de schadelijke gassen die gebruikt werden in WO III. Het nageslacht van de mensen die tijdens de oorlog bloot waren gesteld aan de bommen hebben de kans om het gen met zich mee te dragen. Hoe dat het gen precies is ontstaan weet niemand, maar de gevolgen ervan waren niet waar ze op gerekend hadden. Kinderen die werden geboren waren niet meer normaal. Ze waren van uiterlijk anders en sommige ontdekten later dat ze nog één of andere kracht hadden. De kinderen die het O-gene hadden werden bezien als wonderen van de natuur. Ze werden niet gevreesd maar behandeld met respect. Mensen dachten dat die kinderen een hele nieuwe generatie zouden opstarten maar dat veranderde allemaal. Sommige kinderen begonnen de krachten te misbruiken en sommige krachten waren gewoon dodelijk


Laatst aangepast door Trafalgar Law op zo okt 05, 2014 12:52 am; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Re: Naam   za okt 04, 2014 12:13 pm

The human tells how many bones? 206? That means I'm going to break 103 of them and just so you know; that's gonna hurt. It gonna hurt a lot!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
 
Naam
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
My Dump World :: I did warn you not to trust me. :: Mini-rpg ideas-
Ga naar: