YOU ARE THE LAST ROMEO - FIND YOUR JULIET
WELCOME
TO JULIET'S CASTLE DEAR ROMEO
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra. Proin in nisi eu felis pharetra semper pharetra ut mauris. Proin ut sem quis mi dignissim vestibulum id dignissim mauris.

Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
CENSUS
THE CHILDREN OF THE EMPIRE
CLASS ONE
♂ 00
♀ 00
CLASS TWO
♂ 00
♀ 00
CLASS THREE
♂ 00
♀ 00
CLASS FOUR
♂ 00
♀ 00
CLASS FIVE
♂ 00
♀ 00
TOTAL
♂ 00
♀ 00
UPDATES
JUNE 12TH, 2014
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR
West Austin 

Deel | 
 

 West Austin

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: West Austin   wo okt 01, 2014 1:36 am{ West Austin }


"There's shit that I've done with this fuck of a gun. You would cry out your eyes all along."

Character


Name: West Austin
Age: 19
Gender: Man
Type: Trainer
Hobby: Pokémon onderzoeken en meer over hen te weten komen.
Home Town: Floaroma Town
Home Region: Sinnoh
Faceclaim:  Orihara Izaya
Pokédex: Komt

{ Likes } Sneeuw, winter, zon, zomer, lezen, pokémon, ijsjes, snoep, klimmen, gevaar, avontuur, spanning, horror, Skull
{ Dislikes } Koken, kleine kinderen, fietsen, schoonmaken, vroeg slapen, verliezen, schattige pokémon, vervelende mensen

West is een vrolijk en energierijke jongen. Hij kan geen moment van de dag echt stil zitten en moet altijd wel met iets bezig zijn. Mensen die hem al een langere tijd kennen durven wel eens te zeggen dat hij ADHD heeft en hij zou het dan ook niet ontkennen. Hij weet zelf niet of hij er last van heeft maar het zou hem ook niks verbazen. West is als een open boek. Je kan hem alles vragen en hij zal ook alles zeggen zonder enige schaamte. Het lijkt soms zelfs alsof dat hij geen schaamte kent want hij kan overal over praten. Liegen is echter iets dat hij totaal niet kan. Wanneer dat hij liegt kan zelfs het kleinste kind dat zien, zelfs al doet hij zijn best. West lijkt gewoon niet in staat om goed te kunnen liegen. Zijn humor is vooral donker maar hij heeft het wel ondanks dat zijn humor niet altijd geaccepteerd of begrepen wordt door anderen.
West is ook zeker niet het type dat geweld zal gebruiken maar scheldwoorden zijn iets alledaags. Bij kleinere ruzies weet hij rustig te blijven maar wanneer dat hij echt kwaad op iemand is gaat hij die persoon negeren. Hij doet letterlijk alsof je er niet meer bent en hij is daar echt perfect in want het lijkt net alsof dat hij je echt niet ziet. Zijn koppigheid helpt daar ook zeer goed bij want als hij iets is, dan is het wel koppig. Tot de ergernis van anderen dringt hij vaak zijn mening op. Wanneer dat hij iets niet wilt dan zal hij dat ook nooit doen.

Wat velen niet van West verwachten is dat hij echt zeer slim is. Hij kent bijna elke pokémon die er bestaat en weet veel van elke pokémon af. Dat komt door zijn fotografisch geheugen. Alles wat hij leest en hem interesseert onthoud hij, en laat lezen nu één van zijn favoriete bezigheden zijn. Ondanks dat kan hij gewoon zeer goed dingen onthouden. Waar hij echt heel slecht in is dat is koken. Geef hem een vuur, een pan en iets van eten en hij laat het aanbranden. Koken zal je nooit aan West moeten overlaten.

LooksKOMT!

HistoryKomtPokémonSkull ~ ~ Lvl. 20

Skull was West zijn allereerste pokémon en voor hem ook zijn beste vriend. Hij had hem voor zijn kerstmis gekregen en sindsdien zijn de twee altijd bij elkaar geweest. Zijn ouders hadden de Duskull kunnen krijgen van een kennis van hen die de pokémon breeden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
 
West Austin
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
My Dump World :: Tread Codes :: Pokémon-
Ga naar: