YOU ARE THE LAST ROMEO - FIND YOUR JULIET
WELCOME
TO JULIET'S CASTLE DEAR ROMEO
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra. Proin in nisi eu felis pharetra semper pharetra ut mauris. Proin ut sem quis mi dignissim vestibulum id dignissim mauris.

Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
CENSUS
THE CHILDREN OF THE EMPIRE
CLASS ONE
♂ 00
♀ 00
CLASS TWO
♂ 00
♀ 00
CLASS THREE
♂ 00
♀ 00
CLASS FOUR
♂ 00
♀ 00
CLASS FIVE
♂ 00
♀ 00
TOTAL
♂ 00
♀ 00
UPDATES
JUNE 12TH, 2014
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR
Evil Ace Whannel 

Deel | 
 

 Evil Ace Whannel

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Evil Ace Whannel   di aug 26, 2014 10:27 pm

Ace Whannel

Twenty one | Breeder | Ukyo
Name: Ace Whannel
Age: 21
Gender: Jongen
Type: Breeder
Hobby: Ondanks dat hij een breeder is slaat hij een pokémon gevecht zeker niet af, een gym gevecht zou hij zelfs niet afslaan.
Home Town: Lacunosa Town
Home Region: Unova
Faceclaim:  Ukyo { Amnesia }
Pokédex: Komt~

Looks
Ace is een grote man met lange groene haren. Van voor ergens heeft hij in zijn haar een lange vlecht om een deel van zijn haar uit zijn gezicht te kunnen houden. Hij draagt haast altijd een hoed en zijn kleding is bijna altijd zwart van kleur. De zwarte vest die dat hij draagt is ook zwart enkel zijn linker mouw heeft een zwart wit schaakbord patroon. Hetzelfde patroon is ook te vinden op zijn hoed. Onder zijn vest draagt hij meestal een hemd samen met een zeer loszittende das. Zijn broek is ook zo goed als altijd zwart van kleur. Natuurlijk draagt hij soms ook andere kleding. Op momenten dat hij nergens heen moet zal hij loszittende comfortabele kleding dragen. Ace zijn rechterschouder en een deel van zijn borst en rug zijn bedekt met een groot litteken. Dit litteken was vroeger ontstaan door een brandwonde.

Personality
Sommige mensen zullen denken dat hij vriendelijk is en een gentleman tot en met. Een flirter die goed weet wat hij moet zeggen tegen vrouwelijk gezelschap en wordt beschouwd als charmant en humoristisch. Mensen die zijn ware aard kennen weten dat hij alles behalve iets van die zaken is. Hij is wreed, geeft om niemand anders behalve zichzelf en houdt van chaos. Ace vind het geweldig om mensen tegen elkaar op te zetten of door gewoon verwarring te veroorzaken. Hij houd ervan om mindtricks om mensen uit te voeren om ze zo in de war te brengen. Ace heeft niks van medelijden of medeleven. Je zou zeker kunnen zeggen dat hij weinig tot geen empathie heeft, dat wilt zeggen dat hij heel weinig inlevingsvermogen heeft en zich dus niet kan inleven in de gevoelens en emoties van anderen. Hij zal emoties en gevoelens van andere mensen dus gewoon niet snappen of kunnen begrijpen.


History
21 jaar geleden is Ace geboren. Vanaf kleins af aan zat hij al tussen de pokémon omdat zijn beide ouders trainers waren. Zelf had hij al vrij vroeg een Shinx gekregen van zijn ouders. Alles ging eigenlijk vrij goed tot één voorval. Het waren twee jongen die ouder waren dan hem die Ace hadden tegen gehouden. Ze daagde hem uit voor een gevecht en natuurlijk aanvaarde hij het. Hij zetten Shinx in maar toen hij de Charizard van zijn tegenpartij zag wist hij dat het een verloren zaak was. Hij zei nog dat hij zich terug trok maar de jongens lieten hem niet gaan. In plaats daarvan lieten ze de Charizard in en vuur was toen voor even overal te zien. Zijn Shinx was er meteen aan, maar ook Ace werd geraakt. Een brandwond op zijn schouder was daar het gevolg van. Sindsdien is hij geen fan meer van de pokémon van andere mensen. Ook zijn karakter was nadien veranderd.
Op zijn 19de was hij thuis weg gegaan en verhuis naar Kalos. Daar heeft hij een klein huisje gekocht met een kleine tuin aan. Hij was van plan om pokémon te gaan breeden, dus een tuin was wel noodzakelijk. De enige pokémon die Ace toen had was Shinx, dus was hij opzoek gegaan naar een 2de pokémon. Zo kwam hij terecht bij een andere breeder die nog een growlithe ei had die hij had over  gekocht.

Pokémon

Lv. 15 ♀
Lv. 12 ♂

ღ  THANKS!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
 
Evil Ace Whannel
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
My Dump World :: Tread Codes :: Pokémon-
Ga naar: