YOU ARE THE LAST ROMEO - FIND YOUR JULIET
WELCOME
TO JULIET'S CASTLE DEAR ROMEO
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra. Proin in nisi eu felis pharetra semper pharetra ut mauris. Proin ut sem quis mi dignissim vestibulum id dignissim mauris.

Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
CENSUS
THE CHILDREN OF THE EMPIRE
CLASS ONE
♂ 00
♀ 00
CLASS TWO
♂ 00
♀ 00
CLASS THREE
♂ 00
♀ 00
CLASS FOUR
♂ 00
♀ 00
CLASS FIVE
♂ 00
♀ 00
TOTAL
♂ 00
♀ 00
UPDATES
JUNE 12TH, 2014
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR
Scarus 'Soul' Watson 

Deel | 
 

 Scarus 'Soul' Watson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Scarus 'Soul' Watson   vr aug 15, 2014 2:27 am

Scarus 'Soul' Watson
Soul Watson
22 Years
Los Angeles, California
Male
Breeder
Nanase Haruka

PERSONALITY
Does it look like I care?
Soul heeft niet snel interesse in de zaken van anderen, gewoon omdat het hem niks interesseert. Als je de lotto zou hebben gewonnen en je zou het dol enthousiast aan hem vertellen zal je snel een droog antwoord terug krijgen. Hij zal ook niet snel medelijden met je hebben. Het is iedereen voor zichzelf. Je zou Soul gerust egoïstisch kunnen noemen omdat hij altijd eerst aan zichzelf zal denken. Enkel moet je niet meteen denken dat hij slecht is. Het is niet omdat hij je niet interessant vind en niet meteen medelijden zal hebben dat het meteen slecht bedoeld is. Niet dat hij het meteen goed bedoeld, maar hij heeft zeker geen slechte bedoelingen. Soul is gewoon...niet snel onder de indruk of geïnteresseerd in andere mensen.

Hm? What did you say?
Soul heeft dus niet snel medelijden met iemand maar hij schenkt iemand ook niet snel aandacht. Je moet er echt al bijzonder interessant uit zien wil je dat hij je aan zal spreken. Als je hem zelf zou aanspreken heb je de kans dat hij helemaal niet naar je luistert. Het gebeurd wel vaker dat iemand een hele uitleg doet tegen hem maar dat hij gefocust is op iets totaal anders. Soul is dan zo gefocust dat hij niet eens weet wat je hebt gezegd. De jongen is ook zeer snel afgeleid wanneer dat hij zich verveeld.

I don't let people in. Ever.

Soul is een zeer gereserveerd persoon. Al zijn problemen zal hij voor zichzelf houden en bijna nooit delen met anderen. Deze problemen kunnen zeer klein zijn. Stel dat hij hoofdpijn heeft zal hij dat zelfs voor zichzelf houden. Dit is omdat Soul geen te hechte band wilt creëren met een mens. Hij wilt zich niet hechten aan iemand en hij wilt ook niet dat iemand zich aan hem hecht. Volgens hem zal iedereen je uiteindelijk bedriegen wanneer het erop aankomt. Wanneer dat je iemand echt nodig hebt zal die persoon je toch alleen maar laten stikken. Hij vertrouwd mensen dan ook helemaal niet snel en hij zal er alles aan doen om iedereen op een afstand te houden. Natuurlijk heeft hij wel eens gevoelens voor iemand, maar deze gevoelens zal hij proberen te onderdrukken. Je zou het misschien niet snel zeggen, maar de jongen wilt zeker niet voor altijd alleen blijven. Hij wilt iemand ontmoeten waar dat hij de rest van zijn leven mee samen kan blijven. Zo iemand heeft hij echter nog nooit gevonden, merendeels door zijn eigen schuld. Als hij al verliefd is op iemand zal hij de gevoelens die erbij komen kijken blokkeren.

Ow...
Soul is niet het type dat een uitgebreide uitleg zal doen. Hij is meer het rustige en stillere type. Een gesprek voeren met hem is dan ook niet altijd even makkelijk omdat je vaak korte antwoorden zal krijgen. Je moet al helemaal niet verwachten dat hij hyperactief zal reageren en overdreven vrolijk zal zijn. Zo is hij gewoon niet. Soul ergert zich dan ook gemakkelijk aan mensen die wel zo zijn. Hij moet echt niks hebben van mensen die te uitbundig zijn en veel te veel energie hebben. Zo'n mensen ontwijkt hij liever dan dat hij er een babbeltje mee zou doen. Tegen die mensen in het bijzonder zal hij stil zijn omdat hij hoopt dat de persoon zo sneller weg zou gaan. Hij zal zich ook niet snel opwinden, laat staan dat hij kwaad wordt. Het kost volgens hem teveel energie om kwaad te zijn dus wanneer jij zal koken van woede zal hij er rustig bij staan. Ruzie maken met hem zal dan ook niet gebeuren aangezien zo'n ruzie vaak langs 1 kant komt.

You do it, I'll wait here and do nothing.
Lui. Dat is Soul zeker. Als hij de kans heeft om een opdracht of taak aan iemand anders te geven zal hij dat ook doen. Wanneer je samen met hem zou reizen en je moet iets gaan halen in een grot zal hij blijven wachten en moet jij dat gene gaan halen. Het heeft geen effect om hem te overhalen want wanneer dat hij iets echt niet wilt doen zal hij dat ook niet doen. Koppig kan je hem dan ook zeker noemen. Eigenlijk is hij op elk vlak koppig. Soul zal namelijk nooit iets doen dat hij niet wilt en zijn mening zal hij nooit veranderen. Hij heeft een eigen mening over alles en die mening zal hij niet veranderen, zelfs niet wanneer dat je bewijst dat jou mening beter of juister is. Het heeft geen effect hem op andere gedachten te brengen want het lukt je toch niet.


HISTORY
Scarus was 22 jaar geleden geboren in een rijke en wat bekende familie. Vanaf jonge leeftijd werd er al veel van hem verwacht. Er zou van hem verwacht worden dat hij later de naam van de familie hoog zou houden dus moest hij voldoen aan verschillende eisen. Eisen die hij juist niet had volgens zijn vader. De jongen werd met een harde hand opgevoed en iedere keer dat hij iets verkeerd zou doen werd hij daarvoor gestraft. Vaak werd hij gestraft met een correctie tik maar wanneer zijn vader gedronken had kon dit overgaan op hardere meppen. Op slechte dagen zag hij soms elke hoek van het huis. Door de strenge aanpak leerde de jongen zich wel gedragen, maar dat wilde niet zeggen dat hij blij was met de aanpak. Hij hield zich vooral stil en bleef haast altijd op zijn kamer. Zo zonderde hij zichzelf wel af van de buitenwereld maar dan wist hij zeker dat hij niks verkeerd deed. Doordat hij ook nog eens thuis les kreeg had hij ook maar weinig vrienden, maar het was niet meteen iets dat hij miste.
Op een leeftijd van 19 jaar besloot hij het huis te verlaten. Zijn vader keurde het niet goed en hij deed er alles aan om zijn zoon thuis te houden maar zonder effect. Scarus verliet Kanto en reisde helemaal naar Kalos. Daar kocht hij meteen zijn eerste pokémon, een Feebas en een Dratini. Hij besloot ook maar meteen zijn naam wat te veranderen. Niemand kende hem daar, dus niemand zou het vreemd vinden als hij ineens een andere naam had. Daarbij had hij altijd al een hekel gehad aan zijn naam. Vandaar dat hij zijn naam veranderde naar Soul.


Milotic, Lvl. 20 ♀

Dratini, Lvl. 20 ♂
Slot 3
Slot 4
Slot 5
Slot 6

©


Laatst aangepast door Trafalgar Law op za aug 16, 2014 5:26 am; in totaal 12 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Re: Scarus 'Soul' Watson   do aug 21, 2014 3:59 am

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Re: Scarus 'Soul' Watson   ma aug 25, 2014 11:40 pm

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com

Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Scarus 'Soul' Watson   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Scarus 'Soul' Watson
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
My Dump World :: Tread Codes :: Pokémon-
Ga naar: