YOU ARE THE LAST ROMEO - FIND YOUR JULIET
WELCOME
TO JULIET'S CASTLE DEAR ROMEO
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra. Proin in nisi eu felis pharetra semper pharetra ut mauris. Proin ut sem quis mi dignissim vestibulum id dignissim mauris.

Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
CENSUS
THE CHILDREN OF THE EMPIRE
CLASS ONE
♂ 00
♀ 00
CLASS TWO
♂ 00
♀ 00
CLASS THREE
♂ 00
♀ 00
CLASS FOUR
♂ 00
♀ 00
CLASS FIVE
♂ 00
♀ 00
TOTAL
♂ 00
♀ 00
UPDATES
JUNE 12TH, 2014
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR
Reeve O'Connor 

Deel | 
 

 Reeve O'Connor

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Reeve O'Connor   vr aug 01, 2014 8:53 amFinn - Age - Birth place - Kind - Misha Collins/Fox - Played by L.Personality


Hobby: Reeve beschouwd zichzelf niet echt als een trainer. Hij zal wel eens deelnemen aan een gevecht of eens een gym proberen maar zijn leven zal er niet van afhangen. De jongen houd zich veel liever bezig met het maken van foto’s, zowel van pokémon als van andere voorwerpen. Hij is een grote fan van de geschiedenis van de pokémon en al de soorten fossielen. Soms beschouwd hij zichzelf meer als een archeoloog omdat hij werkelijk opzoek gaat in grotten naar de geheimen van pokémon. Nig iets da Reeve graag doet is tekenen, dan zet hij zich gewoon ergens neer en pakt hij zijn tekenblok erbij en tekent hij gewoon wat dat hij ziet. Dit kunnen zowel mensen zijn, als pokémon of gewoon bomen.

Reeve is een zeer rustig en relaxt persoon. Hij zal zich niet snel opwinden, zelfs niet wanneer dat hij verstrikt geraakt in een ruzie. Vaak tot de ergernis van de andere weet hij zijn kalmte te bewaren. Doordat hij zich dan niet laat leiden door pure woede weet hij zijn woorden goed uit te kiezen. Vaak gebeurd het dat zijn tegenpartij daar enkel maar geïrriteerder van wordt doordat hij zo rustig weet te blijven.
Hij is ook niet de persoon die zal doen alsof hij stoer is en al de charmes van de wereld heeft. Dit wilt echter niet zeggen dat hij al zijn emoties altijd laat zien. Reeve kan niet goed overweg met de dood, laat staan met de door van iemand zeer belangrijk zoals zijn zusje. Misha mag er dan al drie jaar niet meer zijn, hij heeft dat nog steeds niet volledig kunnen verwerken. Mede door zijn eigen schuld omdat hij geen afscheid kan nemen. Die emoties zal hij echter nooit laten zien aan iemand. Hij zal dan ook nooit echt over Misha praten. De jongen zal gewoon proberen over te komen alsof dat er niks aan de hand is door mee te praten met anderen en te lachen. Ergens is hij wel zeer gereserveerd, veel zal je hem ook niet horen zeggen over zijn persoonlijke leven. Je mag gerust een heel levensverhaal vertellen en hij zal er ook zeker naar luisteren, maar zijn eigen leven blijft van hem en zal hij niet zo snel delen.
Het is ook niks voor Reeve om zich in grote groepen begeeft. Zo zal hij niet graag tussen de drukke menigte lopen en die vermijden als dat mogelijk is. Vaak is hij ook liever lui dan moe. Als hij iets moet doen zal hij die taak snel naar iemand anders schuiven, door zijn koppige gedrag zal hij de taak dan ook zelf niet uitvoeren. Of iemand anders doet het, of niemand doet het. Zo simpel is het.
History


Op zich is Victor een zeer aardige jongen, enkel voelt hij zich zeer snel aangevallen. Een simpele daad kan hij al snel zien als een aanval, en als je de verkeerde woorden gebruikt kan hij zich snel beledigd voelen of aangevallen. Dit komt allemaal doordat hij totaal geen ervaring heeft met de bewoonde wereld. Automatische instincten komen naar boven. Enkel de sterke overleven, de zwakken sterven. Dat is een gedachten die altijd door zijn hoofd heen gaat. Victor probeert daarom geen enkele zwakte te laten zien, en hierdoor kan hij wel eens gemeen over komen. Een dier in het wilt dat zich aangevallen voelt zal vluchten of aanvallen, in Victor zijn geval zal dat aanvallen zijn. Hij heeft er ook totaal geen problemen mee om zijn tanden te gebruiken.
Als je het zou hebben over sociaal onhandige mensen dan kan je Victor perfect gebruiken als voorbeeld. Hij heeft geen flauw idee hoe dat hij mensen moet aanspreken, wie hij moet aanspreken of wat hij gewoon moet zeggen. Meer dan de helft van de tijd zal hij dan ook alles dat hem zou verplichten sociaal te zijn te ontwijken. Het is voor hem ook zeer moeilijk om iemand te vertrouwen. Als hij eerlijk mag zijn vertrouwd hij niemand, en hij zal ook niet zo snel iets doen wat iemand anders hem voorstelt zonder mogelijke gevaren op te sommen. Weliswaar in stilten.
Het zal voor Victor ook nog heel wat worden om vrienden te maken. Een reden hiervan is dat hij zelfs niet weet wanneer dat hij iemand als vriend kan beschouwen. Als je hem zou vragen wie hij eerst zou redden in een gevaar situatie zal hij altijd zeggen dat hij eerst zichzelf zou redden. Zijn eigen leven is belangrijker dan dat van een onbekende. Waarom zou je ook een onbekende willen redden? Je kent die persoon niet en na een hele tijd zal die persoon je al zijn vergeten.
DeathLvl. 20
Naam; Zorua
Type;
Aanvallen; Scratch, Pursuit, Fake Tears, Fury Swipes, Feint AttackWarLvl. 14
Naam; Dedenne
Type; ,
Aanvallen; Tackle, Tail Whip, Thunder Shock, Charge, Charm

@ by AngelOfTheLord
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
 
Reeve O'Connor
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
My Dump World :: Tread Codes :: Pokémon-
Ga naar: