YOU ARE THE LAST ROMEO - FIND YOUR JULIET
WELCOME
TO JULIET'S CASTLE DEAR ROMEO
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra. Proin in nisi eu felis pharetra semper pharetra ut mauris. Proin ut sem quis mi dignissim vestibulum id dignissim mauris.

Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
CENSUS
THE CHILDREN OF THE EMPIRE
CLASS ONE
♂ 00
♀ 00
CLASS TWO
♂ 00
♀ 00
CLASS THREE
♂ 00
♀ 00
CLASS FOUR
♂ 00
♀ 00
CLASS FIVE
♂ 00
♀ 00
TOTAL
♂ 00
♀ 00
UPDATES
JUNE 12TH, 2014
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR
Tyler Fortis 

Deel | 
 

 Tyler Fortis

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Tyler Fortis   wo jul 23, 2014 3:55 am

In the end we only regret

Tyler Fortis


Naam: Tyler Fortis
Nickname: Ty
Leeftijd: 16
Geslacht: Jongen
Type: Trainer
Home Town: Shalour City
Faceclaim:  Kano Shuuya { Kagerou Project }
Pokédex: Komt~

Looks


Haar kleur: Lichtblond
Oog kleur: Bruin
Huidskleur: Blank
Lengte: 1.67 m
Extra: Draagt een brilPersonality


Tyler is een persoon die zijn angst en pijn probeert te camoufleren met grappen en een glimlach. Hij haat het om zich zwak op te stellen of zo over te komen. Doordat de jongen zeer weinig geduld heeft hij de neiging om snel kwaad te worden over de domste zaken. Meestal zegt hij gewoon wat hij denkt, of doet hij gewoon wat zonder over de gevolgen na te denken. Dit maakt hem een zeer impulsief persoon. Tyler een een bloedhekel aan mensen die hem tegenspreken, of die hun mening door drijven. Hij is zeker wel een vrolijk persoon, die soms last lijkt te hebben van ADHD. Elk moment van de dag lijkt hij energie teveel te hebben en moet hij zich met iets bezig kunnen houden. Als hij stil moet zitten zal hij dan ook vaak van positie wisselen of een pen nemen om mee te spelen. Gewoon zodat hij zich ergens me bezig kan houden.
Tyler is wat je kunt noemen een slechte verliezer. In zijn leven is hij al vaak verloren, soms met spelletjes en andere keren met pokémon gevechten, en het gebeurde dan vaak dat hij lastig werd. Ondertussen is dit al flink verbetert. Hij kan zelfs lachen als hij verloren heeft maar je moet het er niet gaan inwrijven. Ook moet je er nadien niet uren over bezig blijven want dan zal je ook wel eens zijn slechte kant zien. Gelukkig is Tyler vriendelijk en houd wel eens van goede grappen.


History


Tyler werd 16 jaar geleden geboren in Shalour City als kind van Jack en Lydia Fortis. Hij was enig kind en had er nooit een broertje of zusje bijgekregen. Het was wel iets dat hij altijd wou, maar nooit gekregen had. Achteraf gezien was het misschien maar goed, want zijn vrienden die soms wel een broertje of zusje hadden waren altijd maar bezig over de ruzies en de problemen. In ieder geval groeide hij dan op zonder, maar dat maakte weinig verschil. Hij had een klein vriendengroepje waar hij heel vaak mee afsprak en dingen mee ging doen. Voornamelijk haalde ze kattenkwaad uit of gingen ze op 'avontuur' zoals zij het noemde. Het gebeurde wet vaker dat Tyler thuis kwam met zijn knieën open, of een schaafwond op zijn hoofd. Hij was niet bepaald de voorzichtigste.
Zijn interesse in pokémon starten al vrij vroeg door de twee rattata's die bij hun in huis rond liepen. Het waren twee schatten van pokémon en de jongen had er altijd een goede band mee gehad. Hij had gezegd dat als hij oud genoeg was en hij voelde dat hij er klaar voor was dat hij dan met de rattata's weg zou gaan om een trainer te worden. De rattata's waren jammer genoeg niet de jongste, en eigenlijk al te oud om nog echte gevechten aan te kunnen. Dit besefte Tyler maar al te goed, dus die gedachten zetten hij na een tijd van zich af. Ook de gedachten vaan trainer worden omdat hij geen pokémon had.
Op 16 jarige leeftijd kreeg hij dan van zijn ouders zijn eigen pokémon. Een Noibat waar hij uiteindelijk zijn reis mee zou beginnen. De week na zijn verjaardag was Tyler bezig geweest met alles op orde te brengen om te kunnen vertrekken. Hij wou er zeker van zijn dat hij alles had dat hij nodig zou hebben en dat hij zeker niks zou vergeten. Toen hij er zeker van was dat hij alles had vertrok hij. Hij was werkelijk op van de zenuwen. Het waren zijn vrienden die hem uiteindelijk nog achterna waren gerend om bijna letterlijk een Deino in zijn handen te duwen. De Deino zou volgens hen een geluksbrenger moeten zijn en een aandenken aan zijn vrienden.

Pokémon


Cas Lv. 13 ♂, Parrish Lv. 7 ♂

The chances we didn't take
robb stark
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Re: Tyler Fortis   wo jul 23, 2014 11:39 pm

Tyler's Pokédex
Gezien
3
In Team
2
Gevangen
0
Dragon type
Seen pokémon#019 , #633 , #714

In party
Pokémon; Noibat
Name; Cas
Gender;
Type;
Attacks; Supersonic, Gust, Bite, Tackle
Level; 13


Pokémon; Noibat
Name; Parrish
Gender;
Type;
Attacks; Tackle, Dragon Rage, Focus Energy
Level; 7

Stored pokémon- X -

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
 
Tyler Fortis
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
My Dump World :: Tread Codes :: Pokémon-
Ga naar: