YOU ARE THE LAST ROMEO - FIND YOUR JULIET
WELCOME
TO JULIET'S CASTLE DEAR ROMEO
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra. Proin in nisi eu felis pharetra semper pharetra ut mauris. Proin ut sem quis mi dignissim vestibulum id dignissim mauris.

Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
CENSUS
THE CHILDREN OF THE EMPIRE
CLASS ONE
♂ 00
♀ 00
CLASS TWO
♂ 00
♀ 00
CLASS THREE
♂ 00
♀ 00
CLASS FOUR
♂ 00
♀ 00
CLASS FIVE
♂ 00
♀ 00
TOTAL
♂ 00
♀ 00
UPDATES
JUNE 12TH, 2014
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR
Xylon Jagger 

Deel | 
 

 Xylon Jagger

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Xylon Jagger   za feb 15, 2014 2:01 am

I FELL IN LOVE AT THE SEASIDE I HANDLED MY CHARM WITH TIME AND SLEIGHT OF HAND


I N F O R M A T I E

Naam: Xilon Jagger
Geslacht: Man
Leeftijd: 19 jaar
Geboorteplaats: Ohio, United States
Faceclaim: Andy Biersack
Played by: Lisa

U I T E R L I J K

Kleur haar: Zwart
Haar lengte: lang
Kleur ogen: Blauw
Lengte: 1.93 m

Xylon is een smalle jongen met langer zwart haar. Over heel zijn lichaam heeft hij verschillende tattoo's, vooral zijn armen staan vol. Op zijn torso heeft hij tevens nog een 11 tal littekens die hij gekregen had toen ze hem probeerde neer te schieten. Hij heeft ook nog een piercing in zijn lip en in zijn neus.

E X T R A

Karakter: Xylon is niet altijd de meest aardige persoon. Hij schenkt weinig belang aan andere mensen en geeft ook vrij weinig om hun gevoelens. Toch zou je dat niet altijd van hem zeggen. Hij kan gerust over komen als iemand die echt met je in zit, die om je geeft en die je begrijpt. Dit zal echter één groot toneel zijn en hij doet het alleen als er voor hem iets goeds in zit. Hij heeft ook nog eens vrij veel mensenkennis waardoor hij snel kan zien hoe dat iemand zich voelt. Voor de rest heeft hij weinig geduld, alles moet vlot verlopen en zonder problemen. Ook moer alles gaan zoals hij dat wilt, als dat niet het geval is kan hij kwaad worden. Daardoor is hij zeker geen team persoon. Als je iets zou moeten doen in groepjes zal hij altijd de leiding willen nemen en als hij niet de leider is zal hij niet luisteren naar wat de andere zeggen dat hij moet doen. Dan doet hij gewoon wat hij zelf wilt. Ondanks dat is hij niet dom maar je zou hem er niet voor aanzien.

Geschiedenis Al op zeer jonge leven was de jongen achter zijn mutatie gekomen. Het was ook niet meer dan logisch want ieder kind valt en bloed wel eens. Xylon niet. Hij viel wel regelmatig, had vaak wonden maar die bloede nooit. In het begin zochten zijn ouders er niets achter. Ze wilden zich er niet druk om maken, maar misschien was dat gewoon omdat ze geen mutant als kind wilden hebben. Naarmate de jongen ouder werd wist hij dat er iets niet juist was en omdat zijn ouders hem niet wilden hebben ging hij zelf op onderzoek. Hierdoor werd hij op jonge leeftijd al een echte rebel. Op school maakte hij vaak ruzie en het gebeurde vaak dat hij iemand pesten. Zijn ouders werden hierover ingelicht maar wat ze ook deden, het gedrag van de jongen verbeterde niet. Verschillende keren is hij van school moeten veranderen door zijn gedrag. Het was een geluk dat de jongen geen problemen had met het maken van vrienden, maar je moest het in zijn ogen waard zijn om zijn vriend te zijn. Degene die vaak slachtoffer werden van zijn daden hadden vaak schrik van hem en ze durfde er niets tegen te doen.
Uiteindelijk kwam de jongen erachter dat hij vuur uit zijn lichaam kon laten komen mits hij een klein wondje had. In het begin kon hij niet meer dan dat en het vuur had een volledig eigen wil, maar des te ouder hij werd, des te meer hij kon. Uiteindelijk kon hij het vuur zijn zijn eigen wil besturen en dat was ook wanneer zijn mutatie echt geactiveerd werd. Zijn huid werd warmer en als hij kwaad was kon je zijn rode aders zien liggen. Xylon kennende ging hij hier natuurlijk gebruik van maken en vuur werd zijn wapen. Op school gebeurde het vaker dat iets ineens in brand schoot of dat iemand zich plotse brand verbranden. Niemand wist van waar het vuur kwam, enkel Xylon zijn vrienden. De reden dat deze het wisten was omdat ze zelf ook zoals hem waren; mutanten. De vijf vrienden begonnen een bende en gingen verder dan alleen maar school. Op dat moment was de jongen 16 jaar. Ze begonnen gebouwen te vernielen, in te breken en het gebeurde vaak dat de politie in actie moest schieten maar het lukte nooit om de bende te pakken. Zijn ouders waren het beu, en zo was de staat ook. De FBI werd ingeschakeld toen Xylon en zijn bende echt de meest gezochte personen werden van de staat.
Alles liep echter goed en het zag er niet naar uit dat ze gepakt zouden worden, tot ze eenmaal in de val liepen. De FBI wisten wat ze waren en hoe ze erop moesten inspelen. Bij één van de vele inbraken stond de FBI op hen te wachten. Ze waren zwaar bewapend en een normaal mens zou niet in de aanval gaan, maar de bende deed het wel. Ze hadden nog maar één verkeerde beweging gemaakt en de FBI begon te schieten. Allemaal werden ze verschillende keren geraakt, en vier hadden het niet overleefd. Ze waren dood en enkel Xylon wist het te overleven, wat een wonder was. Hij had meer dan 10 schotwonden over zijn torso maar hij leefde nog. Verzwakt was hij wel, en hij was uiteindelijk ook bewusteloos gevallen, maar hij leefde. Xylon wist toen al dat het de grootste fout was die hij ooit gemaakt had, en dat werd bevestigd toen hij wakker was geworden en opgesloten zat. Hij zat volledig vast en overal hadden ze rekening mee gehouden. De cel werd heel de tijd op een zeer lage temperatuur gehouden zodat de jongen altijd verzwakt was en niets kon doen. Ook hingen zijn armen vast gebonden en had hij een metalen masker over zijn mond. De schotwonden hadden ze alles behalve goed verzorgt, gewoon omdat ze wilden weten of hij er alsnog aan zou sterven. Dat was echter niet het geval geweest, maar hij heeft er wel 11 littekens aan over gehouden. Verschillende keren hadden ze de jongen onderzocht en zo waren ze erachter gekomen dat hij geen bloed had, maar dat de inhoud die door zijn aderen stroomde vuur was. Ze kwamen er ook nog achter dat hij hart het centrum van alles was, maar hoe vaak ze ook probeerde om daar aan te geraken, het vuur in Xylon zijn lichaam liet dat niet toe.
Tot zijn 18 had hij opgesloten gezeten en werd hij gevangen gehouden. Het was niet dat hij een test persoon was, maar ze konden hem gewoon niet in de vrijheid laten leven. Volgens de mensen was hij werkelijk een gevaar voor de mensheid en mocht hij nooit meer onder hen rond lopen. Daarom dat hij als gevangenen in een cel werd gehouden. Het was iets dat hij snel beu werd, maar er was niets dat hij eraan kon doen. Hij zou er vrede mee moeten nemen, maar dat deed hij niet. Uiteindelijk kwam zijn redding toch. Twee vrouwen hadden hem eruit weten te halen. Hoe weet Xylon niet, maar hij was al lang blij dat hij weg mocht uit die gevangenis. Zo kwam hij terecht op Genosha Island.

M U T A T I E

Fire-blood Xylon is in staat om vuur te besturen, maar niet al het vuur. Het enige vuur dat hij kan besturen is zijn eigen vuur, vuur dat afkomstig is uit zijn eigen lichaam. De jongen heeft namelijk geen bloed in zijn systeem, maar het bloed is vervangen door voor. Door het vuur dat door zijn aderen stroomt is zijn huid veel warmer dan dat van een normaal mens en hij kan het nog warmer laten worden als hij wilt. Zijn huid is ook aangepast aan de hitte, en hierdoor is Xylon niet vatbaar voor welke warmte dan ook. Koude heeft dan weer een ander effect op hem. Het zal hem verzwakken, maar het vuur in hem houd hem wel warm. Zo zal sneeuw onder zijn voeten en in een straal van 1 meter altijd smelten. Zoals eerder vermeld zal hij dan wel zwakker zijn.
Voor zijn vuur te besturen zal hij eerst een wond op zijn lichaam moeten hebben. Dit moet niets groot zijn, een klein gaatje dat veroorzaakt is door een naald is al genoeg. Er moet gewoon een opening zijn naar zijn bloedbanen. Als het vuur eenmaal uit hem is kan hij het naar zijn eigen wil besturen. Dit is echter alleen mogelijk met zijn vuur. Als je een kaars zou aansteken met een lucifer kan hij er niets mee. Als Xylon de kaars zou aansteken met vuur uit zijn lichaam zal hij het wel kunnen besturen.
Doordat zijn aders zijn gevuld met vuur hebben ze ook nog eens een andere kleur, dit is echter alleen maar zichtbaar als de jongen hevige emoties heeft, bv. als hij echt kwaad is. Zijn aders zullen dan meer op het huidoppervlak liggen waardoor er donkerrode lijnen over zijn lichaam te zien zijn.

Immortality Xylon ervaart nog steeds pijn. Als je een mes in zijn hand zou steken zou het pijn doen, maar daar blijft het ook bij. Een schot door zijn voorhoofd zou hem bijvoorbeeld niet vermoorden. Het zal hem wel verzwakken, en hij zal eerst van de wond moeten herstellen, maar het geneest na een tijd weer zonder ernstige schade achter te laten. De jongen is praktisch onsterfelijk want ook aan ziekten zal hij niet sterven en ook niet aan ouderdom. Als hij eenmaal een bepaalde leeftijd zal hebben bereikt, zal hij lichamelijk niet meer ouder worden. De enige manier om de jongen te doden is door het hart te beschadigen. Dit orgaan is bij hem het centrum van alles en zeer kwetsbaar. Enkel wordt zijn hart heel de tijd beschermt door het vuur in zijn lichaam en is het bijna onmogelijk om ook maar een klein beetje schade aan te richten. Het is mogelijk, maar zeer lastig.Laatst aangepast door Trafalgar Law op za feb 15, 2014 3:36 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
 
Xylon Jagger
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
My Dump World :: Tread Codes :: X-men-
Ga naar: