YOU ARE THE LAST ROMEO - FIND YOUR JULIET
WELCOME
TO JULIET'S CASTLE DEAR ROMEO
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra. Proin in nisi eu felis pharetra semper pharetra ut mauris. Proin ut sem quis mi dignissim vestibulum id dignissim mauris.

Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
CENSUS
THE CHILDREN OF THE EMPIRE
CLASS ONE
♂ 00
♀ 00
CLASS TWO
♂ 00
♀ 00
CLASS THREE
♂ 00
♀ 00
CLASS FOUR
♂ 00
♀ 00
CLASS FIVE
♂ 00
♀ 00
TOTAL
♂ 00
♀ 00
UPDATES
JUNE 12TH, 2014
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR
Kellin Goodwin 

Deel | 
 

 Kellin Goodwin

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Kellin Goodwin   za feb 08, 2014 7:28 am

Kellin Goodwin
20
Male
England 'London'
Played by; Lisa
Abe Sepien/Doug Jones
Persoonlijkheid
Kellin is een vriendelijke jonge man, maar hij heeft vrij weinig zelfvertrouwen. Hij is niet goed in het starten van een gesprek en houd zich liever op de achtergrond van alles. Vroeger had hij vaak genoeg in de belangstelling gestaan en dat heeft hem niet bepaald goed gedaan. Het is niet dat hij asociaal is, want hij wilt juist vrienden en sociaal contact hebben, hij weet ze enkel moeilijk te maken. Kellin weet dat er hier nog meer 'vreemde' figuren rond lopen, maar hij kan zich zeer moeilijk aanpassen. Ook is hij zeker niet de persoon die goed is in liegen. Hij kan zich onder anderen nooit aan dezelfde leugen houden en veranderd alles heel de tijd en hij is altijd zeer nerveus als hij een leugen moet vertellen. Hij denkt gewoon dat iemand hem meteen door gaat hebben. Ook is Kellin zeker niet de gewelddadigste persoon die je gaat tegen komen. Hij ontloopt gevechten liever dan dat hij ze veroorzaakt. Jammer genoeg deelt niet iedereen deze mening.

Geschiedenis
Kellin is niet altijd geweest hoe dat hij nu was. Ooit was hij ook gewoon een normaal kind geweest dat naar een normale school ging. Hij had vrienden, deed aan sport en deed het goed in school. Niemand had ooit gedacht dat er ook maar iets mis zou zijn met de jongen.

Kellin zijn ouders waren beide gewoon mens. Toen dat de Layla haar zoon voor het eerst in haar armen kreeg voelde ze zich de gelukkigste vrouw op de wereld. Tranen van vreugden waren toen in haar ogen te zien en hetzelfde gelde voor James. Ze konden haast niet gelukkiger zijn want voor Kellin was het altijd mislukt. Layla had al enkele miskramen achter de rug en was bijna van plan om het op te geven. Beide ouders dachten dan ook dat hun kind een geschenk van de hemel was en zo voede ze hem ook op. De jongen kreeg alles wat hij wou als hij wou, maar hij vroeg nooit veel. Hij mocht iedere sport gaan doen die hij wou en hij koos zwemmen. Hij maakte in de zwemclub veel vrienden maar ook enkele vijanden. Van kleins af aan had hij alles wat met zwemmen te maken had zeer snel onder de knie. Kellin was sneller dan de andere kinderen en leerden ook veel sneller. Op school kwam hij erachter dat hij theoretisch ook verstandig was. Net zoals op de zwemclub maakte hij op school ook verschillende vrienden en haast niemand had een hekel aan de jongen. Hij werd door velen geliefd en daar waren zijn ouders gelukkig om.

Kellin groeide verder op maar op zijn tien jaar veranderde alles, en 'alles' kon je letterlijk nemen. Het begon zeer klein en bijna onopvallend, maar het was er wel. Een klein dun, maar zeer stevig, vliesje begon zich tussen zijn vingers te ontwikkelen. De jongen had verschillende keren geprobeerd om het weg te scheuren, snijden en knippen, maar het lukte niet. Hij kreeg het wel kapot, maar de pijn die erbij kwam kijken was te erg dus had hij het op gegeven. Kellin wist totaal niet wat hij moest doen en durfde het ook tegen niemand te vertellen. Voor zover het mogelijk was probeerde hij het dan ook te verbergen en hij zei er tegen niemand iets over. Het lukte hem vrij goed en tot zijn eigen verbazing viel het niemand op. Na een tijd werd hij zelf blij dat hij het had omdat het echt super goed hiel bij het zwemmen. Jammer genoeg veranderde dat ook. De vliesjes tussen zijn vingers was niet het enige, ook onder zijn oksels begon zich een vlies te vormen, één dat veel groter was en veel moeilijker was om te verbergen. Met kleren aan viel het mee, maar zonder een T-shirt viel het iedereen meteen op. Vanaf dat moment was Kellin ook ineens van het ene moment op het andere gestopt met zwemmen en toen pas begonnen zijn ouders te merken dat er iets mis met hem was. Ze hadden erachter gevraagd maar Kellin had de vraag genegeerd. Op dat moment was hij ondertussen al 12 jaar en hij hoopte dat er niets meer bij ging komen. Jammer voor hem was dat niet het geval. In het begin viel het niet op, maar na een tijdje merkte de jongen dat er wat mis was met zijn huid. Langzaam aan begon deze een blauwe kleur te krijgen en ook zijn haar begon uit te vallen. Het was niets dat hij kon verbergen. Dat was gewoon onmogelijk. Kellin was het gewoon om alleen op te staan terwijl zijn ouders al gaan werken waren, en hij was blij dat ze niet thuis waren. De jongen wist dat er iets mis was, maar hij probeerde dat gevoel te negeren. Hij ging zoals andere dagen gewoon naar school, maar dat was misschien de grootste fout die hij kon maken. Op school was het al snel gedaan met zijn status. Andere kinderen keken hem vreemd aan, lachte hem uit en op het einde van de dag had hij geen vrienden meer over. Kellin kon het hen echter niet kwalijk nemen, maar het kwetste hem wel. Thuis waren zijn ouder ook zeer geshockt en de dagen die erna kwamen ging de jongen niet meer naar school. Hij mocht niet. Samen met zijn ouder bezocht hij veel dokters maar niemand kon hen helpen. Zijn huid was ondertussen bijna volledig blauw met donker blauwe zwarte strepen en van zijn haar schoot niets meer over. Ook had zijn huid ook nog een glibberige textuur gekregen.

Voor enkele jaren was het toen zo gebleven. Er waren geen veranderingen meer maar toch ging hij niet naar school. Zijn ouders stonden erop dat hij thuis les kreeg en dat hij niet meer naar buiten mocht. Dat was dan ook precies wat hij deed. Kellin bleef hele dagen binnen en kreeg daar les. Het was niet het leven dat hij had gewild, en hij was ook niet de zoon die zijn ouders wilden, maar er was niets aan te doen. Iedereen had gedacht dat er niets meer ging komen, maar op zijn 15de begon het opnieuw. Hij begon ademhalings-problemen te krijgen en aan de zijkanten van zijn nek begonnen er kieuwen te ontstaan. Hoe wanhopig de jongen ook was, en hoe verdrietig hij zich ook voelde, hij wou huilen maar dat kon hij gewoon niet meer. Kellin zag het niet meer zitten, maar op het juiste moment kwamen er twee personen langs. Net zoals hem waren ze niet normaal, en ze zeiden dat er een plaats zou bestaan waar er nog mensen waren die anders waren. Mutanten. Zijn ouders vertrouwde het niet, maar hadden hem uiteindelijk toch laten gaan. Eenmaal daar voelde hij zich nog steeds het buitenbeentje maar het was al veel beter. Kellin kreeg een speciaal apparaat rond zijn nek dat hielp bij het ademhalen en uiteindelijk, toen de veranderingen eindelijk gedaan waren, kreeg hij ook nog eens lenzen die ervoor zorgde dat zijn ogen niet gingen uitdrogen.

Mutatie

Pescar > Kellin was niet zo geboren, maar zijn lichaam had zich traag zitten aanpassen. Je zou hem nu meer een vis kunnen noemen dan een mens, en dat komt omdat hij haast al de eigenschappen heeft van één. In het water is hij sneller dan de meeste mensen en hij kan zich veel soepelere bewegen daar. Aan de zijkant van zijn nek heeft hij ook nog kieuwen die dat ervoor zorgen dat hij onder water kan ademen. Terwijl dat je hem op het land niet de meest sterke persoon kunt noemen is dat in het water helemaal anders. Hij kan je daar zo'n krachtige stoten geven dat je botten zelfs kunnen breken als hij je op de juiste plaats raakt.
Nadelen/beperktheid > Eén van de grootste nadelen is wel het feit dat hij moeite heeft om op land te ademen, daarom dat hij ook altijd een soort apparaat aan heeft wat ervoor zorgt dat hij altijd water door zijn kieuwen krijgt. Het is voor Kellin niet onmogelijk om zonder te ademen, maar het gaat gewoon moeizamer er is vrij ongemakkelijk. Ook verbrand hij veel sneller dan normale mensen en in de vlakke zon zal zijn huid ook nog eens sneller gaan uitdrogen.
Kellin Goodwin
ty sophia @ shine
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Re: Kellin Goodwin   wo jul 15, 2015 1:47 am

W
HAT I'VE BEEN LIVING FOR
❝ AND NOW YOU'RE KNOCKING ON MY FRONT DOOR, THAT'S WHAT I'VE BEEN LIVING FOR, EXCUSE ME WHILE I LAUGH MY ASS OFF. ❞

Personality, Mensen zeggen wel eens dat Kellin best naïef over kan komen, en dat is soms wel zo, al komt het vooral omdat hij opmerkingen die eigenlijk slecht bedoelt zijn toch een positieve draai wilt geven. Als hij ervoor zorgt dat een negatieve opmerking toch positiever klinkt zal hij alles niet zo persoonlijk opvatten.
Door zijn uiterlijk barst hij niet bepaald van het zelfvertrouwen en is hij ook niet iemand die van zelf op iemand af zal stappen om een heel levensverhaal te vertellen. Als hij zelf word aangesproken zal hij wel reageren en gewoon praten, want zo verlegen is hij nu weer niet. Toch trekt hij zich liever terug naar de stillere plaatsen waar hij alleen kan zijn en zo geen last heeft van anderen en anderen niet van hem. Als hij zich in een drukke omgeving bevind zal hij zich ook niet geheel op zijn gemak voelen, zelfs dan zal hij proberen zichzelf af te zonderen.

History, Kellin zijn leven begon heel normaal. Het was het leven van een normaal kind. Hij ging naar school en maakten vrienden, had goede punten en liet zien dat hij zeer verstandig was, zelfs voor zijn leeftijd. Het was een vrolijke en levendige jongen die altijd wel met iets bezig wilde zijn en zo ook vaak op kamp ging of in het weekend ging sporten of gewoon naar vrienden thuis ging om te spelen. Hij werd door de meeste mensen wel geliefd en deed geen vlieg kwaad. Bij de geboorten hadden zijn ouders even gevreesd dat hij misschien een mutant was aangezien zijn grootvader er ook één zou zijn geweest, maar die was jammer genoeg vermoord doordat hij het was. In de jaren die verstreken was er echter niks mis met de jongen en er was ook niets vreemd aan hem. Hij zou gewoon normaal zijn. Of dat dachten ze toch.
Voor een kind van tien komt het aan als een heuse shock als je wakker word en je hebt ineens een vliesje groeien tussen alle tien je vingers. Dat was precies wat er gebeurde bij Kellin. Het was weekend, beide ouders waren thuis en midden in de nacht werd de jongen van hevig onweer, iets waar hij als kind schrik van had. Uit gewoonten riep hij zijn moeder die kwam om hem gerust te stellen, maar dat was die nacht niet gelukt. Zij was de eerste die de vliesjes tussen haar zoon zijn  vingers opmerkte en meteen haar man erbij riep uit pure paniek. Het onweer was iedereen meteen vergeten, zelfs de kleine Kellin had geen oog meer voor de bliksem en donder dat zich buiten afspeelde. Wanneer dat zijn vader zich erbij had gevoegd werd alles alleen maar erger. Er ontstond een ruzie tussen de beide ouders, al leek zijn vader vooral kwaad en zijn moeder enkel in paniek.
Het was zijn vader die het eerste de kamer verliet en zijn moeder die hem dicht tegen haar aan drukte. Ze zei heel de tijd dat het allemaal wel goed ging komen, dat het moest gebeuren maar dat alles weer ging zijn zoals het was. Tranen vloeide uit haar ogen door de paniek, en het had een wederzijds effect op haar zoon die er ook van moest huilen. Zodra de vader terug in de kamer was trok hij zijn vrouw hardhandig bij hun zoon vandaan, om dan op een zo kalm mogelijke toon verder te praten tegen Kellin. Lang genoeg tot zijn zoon was gekalmeerd om dan pas de schaar oven te halen die hij eerder was gaan halen toen hij de kamer had verlaten. Hij wilde er de vliezen mee weg knippen, en dat was ook precies wat dat hij deed. Hij had wel verwacht dat Kellin er iets van zou voelen maar de jongen schreeuwde het echt uit van pure pijn. Het was zeker iets dat hij geen tweede keer wilde doen, en hij hoopten dat het ook niet nodig was.
De rest van de week ging dan ook goed. Kellin zijn vingers deden pijn, dat wel maar hij kon gewoon naar school gaan en zo ging het leven verder. Een week later waren ze jammer genoeg terug bij het begin. De vliezen tussen zijn  vingers waren terug gegroeid, maar ook onder zijn oksels was er een groot vlies ontstaan. Ondanks dat Kellin zijn vader het maar niks vond en het weg wilde kon hij dat zijn zoon niet aan doen. Kellin wist zelf niet goed wat er precies aan de hand was maar hij was zich er wel van bewust dat er iets fout was. Van zijn ouders, en dan vooral zijn vader, mocht hij niet meer buiten komen of naar school gaan dus besteedde hij zijn tijd heel de dag binnen.

In een jaar tijd was dan veel veranderd. Zijn moeder was gestopt met werken om haar zoon thuisscholing te geven en er te zijn voor hem terwijl zijn vader bleef werken. Enkele maanden na d eerste veranderingen begon de jongen zijn huid ook blauw te kleuren en uiteindelijk begon ook zijn haar uit te vallen. Vanaf het moment dat die veranderingen gebeurde mocht Kellin helemaal niet meer buiten komen. Familie en vrienden werden wijsgemaakt dat de jongen als uitwisselingsstudent was naar een een ander land, terwijl hij eigenlijk thuis zat. Zijn ouders wisten echt niet meer wat te doen. Als de buitenwereld te weten kwam wat er met hun zoon aan het gebeuren was zou hij zeker weg moeten en wat er dan zou gebeuren was de vraag.
Kellin had zich ondertussen maar verdiept in het lezen want veel meer kon hij niet doen. Gamen was niet zijn ding en artistiek aangelegd was hij ook niet. Boeken had hij altijd wel leuk gevonden dus las hij, en veel. Iedere week kreeg hij wel een stuk van twee/drie boeken uit en soms zelfs meer. Het was zijn enige bezigheid dus wat wilde je?
Het was pas wanneer de ademhalingsproblemen begonnen dat het helemaal stressvol werd in het huis. Kellin kon alleen nog maar door zijn mond ademen om genoeg zuurstof binnen te krijgen maar ook dat werd zwaar voor hem. Enkele dokters werden in gehuurd om te achterhalen wat er nu precies mis was maar ze vonden niks. De reden dat ze niks vonden en dat Kellin ademhalingsproblemen kreeg was omdat zijn lichaam bezig was met nog harder te veranderen.  Daar kwam iedereen ook pas achter wanneer Kellin zijn kieuwen genoeg ontwikkeld waren en hij zo weer rustig kon ademen. Het ging nog steeds moeizaam, maar het ging alweer veel beter. Het duurde ook helemaal niet lang voor ze erachter kwamen dat hij onderwater nog beter kon ademen. Waar zijn kieuwen anders voor.
Dat alles maakten Kellin zijn leven niet bepaald makkelijker, en voor zijn ouder was het ook niet makkelijk. Hoe langer het allemaal duurde hoe zwaarder de last werd. Alle veranderingen gingen zelfs zo ver dat ze hun zoon gewoon niet meer herkende als ze er een oude foto bij namen. Echt een gelukkig leven had niemand van het gezin. Voor Kellin was het vooral een eenzaam leven dat nog enkele jaren verder ging tot hij op een zekere dag bezoek kreeg. Een volwassen mutant die zijn ouders eerst niet binnen wilden laten, maar uiteindelijk mocht ze toch binnen. Ze vertelde over een school speciaal voor mutanten en het zou haast de ideale plek zijn voor Kellin, dus hij en zijn ouders stemde in en een dag later vertrok hij.

Mutatie - Pescar, Kelin is niet je alledaagse mutant en hij behoort zeker tot de 'speciale' mutanten als het om uiterlijk gaat. Met zijn blauwe huid alleen al is hij een blikvanger. Zijn huid heeft over het algemeen een lichtblauwe kleur met donker blauwe strepen over waarvan er ook één over elk oog loopt. Zijn borstkas en de onderkant van zijn handen en voeten hebben dan weer een lichtere kleur dat meer huidskleur lijkt maar met een gele tint in gemengd. De textuur van zijn huid is ook niet te vergelijken met dat van normale mensen. Het is veel gladder en er is geen haartje op te vinden, ook zijn hoofd is volledig kaal. Zijn huid voelt altijd ook net iets glibberiger aan, en hij heeft ook geen vingerafdrukken.

Zijn lichaam heeft zich ook weten aan te passen voor een leven dat echt bedoeld is voor in het water. Onder zijn oksels heeft hij bijvoorbeeld grote zwemvliezen en ook tussen iedere vinger en tussen zijn tenen. Die zijn vooral om ervoor te zorgen dat hij zich in het water makkelijker kan voortbewegen. Om hem daarbij te helpen heeft hij van boven op zijn rug en op de achterkant van zijn bovenarmen in totaal drie kleinere vinnen.
Kellin zijn gezicht is ook volledig anders. Een uitstekende neus zoals normale mensen heeft hij niet, maar in plaats daarvan zijn het twee spleetjes. Aan de zijkanten van zijn nek heeft hij grote kieuwen die bij iedere ademhaling bewegen, hij ademt dus niet door zijn mond of neus. Zijn ogen zijn groter en hebben een donker blauwe kleur zonder wenkbrauwen, wimpers of zichtbare oogleden. Zijn oogleden zijn enkel zichtbaar wanneer dat hij knippert en dan lijkt het eerder eens dik vlies te zijn dat uit de zijkanten van zijn ogen komt.
Hij heeft tevens ook geen zichtbare oren.

Nadelen & beperkingen, Kellin is eigenlijk een echt waterwezen met alle gevolgen van dien. Om te kunnen overleven heeft hij water nodig omdat hij anders volledig zal uitdrogen en ook geen zuurstof meer heeft. Voor een bepaalde tijd kan hij wel gewoon zuurstof halen uit de lucht, maar dat is niet genoeg om te overleven. Hij zou het geen hele dag vol kunnen houden want het is ook veel vermoeiender voor hem dan ademen onder water. Om hem daarbij te helpen hebben ze wel een soort beademingsapparaat weten te ontwerpen, iets dat hij kan gebruiken als hij een langere tijd rond moet wandelen. Zijn ogen en huid zijn ook gevoeliger voor de open lucht en vlakke zon. Zijn huid is ook nog eens gevoelig voor gewoon stof, daarom dat hij vooral kleding draagt gemaakt van de stof dat ze gebruiken voor surf kleding, meestal lijkt het daar dan ook hard op, maar het zit voor hem in ieder geval comfortabeler dan gewone kleding.
Klik
Alias
Pisces/Fishstick
Age
20
Gender
Male
Faceclaim
Abe Sapien/Doug Jones
P.o.B.
England, London
made by ayu of btn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
 
Kellin Goodwin
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
My Dump World :: Tread Codes :: X-men-
Ga naar: