YOU ARE THE LAST ROMEO - FIND YOUR JULIET
WELCOME
TO JULIET'S CASTLE DEAR ROMEO
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra. Proin in nisi eu felis pharetra semper pharetra ut mauris. Proin ut sem quis mi dignissim vestibulum id dignissim mauris.

Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
CENSUS
THE CHILDREN OF THE EMPIRE
CLASS ONE
♂ 00
♀ 00
CLASS TWO
♂ 00
♀ 00
CLASS THREE
♂ 00
♀ 00
CLASS FOUR
♂ 00
♀ 00
CLASS FIVE
♂ 00
♀ 00
TOTAL
♂ 00
♀ 00
UPDATES
JUNE 12TH, 2014
Donec vel erat sem. Curabitur vitae ante sapien. Suspendisse porttitor turpis et lacus egestas auctor. Integer condimentum sem id elit varius dignissim. Nulla id ante in nisl convallis iaculis eget laoreet ligula. Donec mollis venenatis ipsum id viverra.
NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR

NAME
ADMINISTRATOR
Dominik LaCroix 

Deel | 
 

 Dominik LaCroix

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
avatar
Admin

Character sheet
Marine/Piraat/Anders: Piraat
Crew: One day, I will have my own crew.
BerichtOnderwerp: Dominik LaCroix   za feb 08, 2014 7:00 am

Jesse Fontleroy
ALIAS NAME
Jesse Fontleroy
AGE
19 Jaar
Born
Palo Alto, California
Faceclaim
Dave Franco
ALIAS
L.

P E R S O N A L I T Y
Dominik LaCroix (spreek je uit als La-Kro-j) is een stil en een teruggetrokken persoon als hij je niet kent. Dit komt omdat hij niet goed is met vreemden. Altijd denkt hij dat hij de verkeerde dingen gaat doen of zegt wat hem zeer verlegen maakt. Dit zal anders helemaal veranderen als hij je eenmaal kent en hij je vertrouwd. Het enige probleem is dan wel dat je moeilijk van hem af zal geraken, zeker als hij je echt mag. Hij hecht zich namelijk nogal hard aan iemand en dan vooral aan één persoon. Sommige mensen worden daardoor soms gek van hem omdat als hij je kent, hij uren kan blijven verder praten over hetzelfde zonder het beu te worden. Ook heeft de jongen last van verlatingsangst. Altijd als hij iemand leert kennen denkt hij dat die persoon hem vroeg of laat in de steek zal laten. Of dat hij juist alleen maar gebruikt word maar als het er echt op aan komt dat die persoon niet om hem zal geven. In zijn vrije tijd houd hij zich vooral bezig met muziek, zo speelt hij verschillende instrumenten en kan hij vrij goed zingen, iets dat hij niet verborgen houd voor anderen, gewoon omdat hij er trots op is.

H I S T O R Y
Dominik werd geboren in Zweden in een vrij arm gezin. Zijn vader heeft hij nooit gekend en zijn moeder bijna ook niet. Er was iets verschrikkelijk mis gegaan waardoor er meteen een keizersnede moest komen omdat hij anders samen met zijn moeder was gestorven. Terwijl de operatie gaande was hadden de dokters zijn vader gebeld die meteen af kwam, maar het nooit tot in het ziekenhuis had weten te maken. De auto was geraakt door een truck en kwam zo in een meer terecht. Er werd altijd gezegd dat zijn vader opslag dood was, dat hij de klap niet had overleeft en dus niet was verdronken. Dominik had achteraf nog geluk dat zijn moeder het had weten te overleven anders had hij moeten opgroeien zonder ouders. Gelukkig voor hem had zijn moeder het weten te overleven en zo hij ook. Enkele jaren gingen goed. Het was niet dat de familie veel geld had, maar ze konden alles kopen wat ze echt nodig hadden. Of dat was toch wat zijn moeder tegen hem zei. In feiten hadden ze al grote schulden en uiteindelijk kon zijn moeder alles niet meer betalen. Zijn moeder werd haast verplicht om met iemand te trouwen en dat deed ze ook. Dominik kreeg er daarom 2 stiefbroers bij die beide 10 jaar ouder waren dan hem.(Dominik was 5) Ze hielden ervan om de jongen te plagen maar uiteindelijk ging het over naar pesten. Al vanaf het begin wist zijn moeder dat hij speciaal was, omdat zijn bloed niet rood was en zijn wonden altijd meteen genazen. Tegen iedereen zei ze dat het kwam doordat hij te weinig rode bloedcellen had, en iedereen geloofde het. Toch noemde zijn stiefbroers hem daarom altijd een freak. In het begin liet hij ze maar doen. Hij durfde gewoon niets te doen omdat zij met twee waren en ook nog eens veel ouder waren dan hem. Maar iedereen zou het ooit beu zijn, zo ook Dominik. Op zijn 14de verjaardag hadden ze hem belachelijk gemaakt bij zijn vrienden die toen langs waren gekomen. Wat er precies gebeurt was weet de jongen niet meer perfect, maar één van zijn stiefbroers had zijn broek weten af te trekken en het volgende moment had die vier messen door zijn hart heen. Messen die afkomstig waren van Dominik zijn handen. Sterker nog, het waren zijn botten, en achteraf waren ze erachter gekomen dat zijn botten gemaakt waren van kristal. De broer die hij had neergestoken was opslag dood geweest. Het is iets waar de jongen zich nog steeds schuldig om voelt, want hoe hard hij de twee ook haten, hij wou geen moordenaar zijn en dat was hij wel degelijk. Na het accident was de jongen meteen weg gevlucht. Zo heeft hij nog een hele tijd op straat weten te overleven tot hij uiteindelijk naar de één of andere school kon gaan. Een school waar hij zou leren omgaan met zijn gaven. Dominik heeft zijn moeder nu enkel al een jaar niet meer gezien, want na het accident heeft hij haar nooit meer gesproken noch gezien, en hij vraagt zich werkelijk af wat er met haar gebeurt is.

M U T A T I O N

Crystalbones >  Dominik is al zeer vaak gevallen, en ook van zeer hoog maar toch heeft de jongen nog nooit iets gebroken. Dit komt omdat zijn botten zijn gemaakt van zeer stevig kristal dat praktisch niet breekbaar is. In het begin wist de jongen hier helemaal niets van, tot het ongeluk. Hij kwam er al snel achter dat hij zijn botten langer kon laten worden waardoor ze zo uit zijn lichaam konden komen. De jongen heeft zo geleerd om vier vlijmscherpe messen uit zijn knokkels laten komen maar ook uit de palm van zijn hand kan hij een soort zwaard laten komen.
Nadelen&Beperktheid > Op het moment kan Dominik nog niet meer dan enkel de messen uit zijn knokkels en handpalmen te laten komen, maar met wat training kan het zijn dat hij ook andere botten als wapen zal kunnen gebruiken. Hoe mooi en hoe geweldig het er ook uit mag zien, iedere keer dat hij de messen gebruikt scheurt zijn vel op die plaats altijd open wat zeker geen aangenaam gevoel is. Voor de jongen is het zelfs een heel pijnlijk proces en doordat hij nog vrij jong is, is hij zeker nog niet aan de pijn gewoon. Zijn bloed zal er wel iedere keer voor zorgen dat de wond weer geneest maar het neemt nog steeds niet de pijn weg die erbij komt.

Crystalblood > Net zoals zijn botten is ook zijn bloed gemaakt van kristal, maar dan de vloeibare vorm ervan. Als hij zich aan papier zou snijden zou er geen rode vloeistof komen maar wel een kleurloze maar glimmende vloeistof. De vloeistof - ook wel zijn bloed - zal de wond meteen bedekken en ervoor zorgen dat het binnen enkele seconden weer volledig genezen is zonder een spoor achter te laten.
Nadelen&Beperktheid > Bij iedere wond zal het bloed automatisch zijn werk doen en de wond genezen. Ook oneffenheden op de huid zal verdwijnen wat ervoor zal zorgen dat als de jongen eenmaal oud genoeg is, dat hij niet meer zal verouderen omdat het bloed ervoor zorgt dat hij niet oud word. Zonder bloed zal de jongen ook niet meer kunnen genezen, dus als hij op de één of andere manier al zijn bloed kwijt is, zal hij toch gewoon sterven zoals ieder normaal mens.

HANNAH @ ATF!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://onepiecerpg.actieforum.com
 
Dominik LaCroix
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
My Dump World :: Tread Codes :: X-men-
Ga naar: